plaćanje na rate

5 ili 10 tretmana brazilske maderoterapije!

Dubrava

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 23

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

Ako muku mučite s tvrdokornim masnim naslagama – vašim je mukama došao kraj! Od sredine ožujka u našem salonu nudimo tretman brazilske maderoterapije, jedan od najefikasnijih prirodnih načina uklanjanja celulita s kojim smo se dosad imali prilike susresti.

Ovo je relativno novi tretman oblikovanja tijela u našim krajevima, koji vrlo brzo dobiva na popularnosti zbog rezultata koji su kod velikog broja osoba vidljivi već nakon prvog tretmana.

Što je brazilska maderoterapija?

Brazilska maderoterapija je neinvazivan tretman oblikovanja tijela, u kojem se, kao i kod klasične maderoterapije, koriste drveni rekviziti. Dok se kod klasične maderoterapije koriste drveni valjci, popularno nazvane oklagije, kod brazilske maderoterapije koriste se drvene čašice (koje podsjećaju na zvona s drškama), za dolaze u pet različitih veličina.

Pritiskom čašice na površinu tijela stvara se vakuum, pa se pažljivo isplaniranim pokretima po „kritičnim“ zonama tijela dopire ne samo do površinskih naslaga masnog tkiva, već i do onih dubljih. Ovim se tretmanom tvrdokorne, dubinske naslage masnog tkiva „razbija“ na manje nakupine, koje se kasnije lakše razgrađuju.


Koliko vremena treba do prvih rezultata?

Ono što je najbolje kod tretmana brazilske maderoterapije jest da su rezultati kod velike većine osoba vidljivi već nakon jednog jedinog tretmana. Naravno, sve to ovisi od osobe do osobe, te vam možemo obećati da ćete nakon prvih tretmana osjećati i vidjeti promjene. Brazilska maderoterapija se najčešće primjenjuje u 10 tretmana, tijekom kojih će i osobe sa najizazovnijim slučajevima masnog tkiva postići željene rezultate. 

Koje su prednosti brazilske maderoterapije?

Rastvaranje masnih stanica. Iako se sad ponavljamo, ne možemo dovoljno nahvaliti rezultate koje daje ovaj tretman, čak i kod onih dosadnih masnih naslaga kojih se drukčije nismo mogli riješiti.

Oblikovanje tijela. Osim što pomaže kod smanjenja naslaga celulita, brazilskom maderoterapijom postiže se lifting efekt, što znači da se istovremeno vraća tonus, posebice kada je riječ o struku, natkoljenicama, stražnjici i rukama.

Brža i bolja limfna drenaža. Tretman brazilske maderoterapije aktivirat će vaš limfni sustav, čiji je glavni zadatak odstranjivanje toksina iz tijela. Osim što prenosi masti iz probavnog sustava u krvotok, limfa igra veliku ulogu za naš imunitet, brani organizam od stranih mikroorganizama, izbacujući toksine iz organizma.

Bolja cirkulacija krvi. Brazilska maderoterapija svakako potiče cirkulaciju krvi, što ćete odmah i primijetiti. Samim time, ovim ćete tretmanom smanjiti ili u potpunosti otkloniti bolove u mišićima ili zglobovima, a koji vam se možda pojavljuju uslijed nedostatka cirkulacije.

Momentalni rezultati. Kod velike većine osoba rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana. Nema bolje motivacije nego kad se rezultati vide odmah!

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Jedna osoba može koristiti 1 kupon na svoje ime
Jedna osoba može pokloniti 3 kupona
Najava 5 dana unaprijed prema uputama sa kupona
Kupon se dostavlja e-mailom (nakon izvršene uplate) i dostupan je za printanje i iz Vašeg profila
Rok iskoristivosti kupona: 16.10.2023.

U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć
U slučaju nezadovoljstva nužno je obratiti se pružatelju usluge na licu mjesta, naknadne reklamacije neće se uvažiti
U slučaju korištenja ponude povrat sredstava nije moguć

Ostale napomene

Radno vrijeme:
8 - 16h, poslijepodne i subota po dogovoru
Redovan cjenik pogledajte OVDJE

Kontakt i lokacija

Kupljeno više od 17

Predložene ponude