plaćanje na rate

LPG VELASHAPE uređaj najnovije generacije kojim se postižu vrhunski rezultati u sagorijevanju masnoća, oblikovanju tijela, redukciji celulita i zatezanju kože!

Pešćenica

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 0

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

LPG VELASHAPE vrhunski su tretmani za borbu protiv celulita i masnoće. To je jedina terapija koja djeluju na celulit unutar vezivnog tkiva. Tretman je neinvazivan i bezbolan, a djeluje na tvrdokorne masne naslage i celulit na točno ciljanim dijelovima tijela. Uređaj je odobren od strane FDA, za smanjenje pojave celulita i opsega nogu, bedara, trbuha, ruku i leđa (moguća je kombinacija ili samo određeni dio tijela.
Uređaj vrlo uspješno topi masnoću cijelog tijela, čak i one tvrdokorne masne jastučiće koji se ne mogu ukloniti niti jednom drugom metodom.

Što sve možemo tretirati?
Ovim uređajem možemo tretirati doslovno sve dijelove tijela: ruke, leđa, trbuh, bokove i bedra, noge, stražnjicu, listove.

Koliko brzo ću primijetiti promjenu?
Nakon 45 minuta, koliko traje jedan tretman, vidljive su značajne promjene i poboljšanje izgleda i kvalitete kože, a gubi se i do 2 cm obujma.  

Princip rada uređaja LPG VELASHAPE
Uređaj radi s tehnologijom nezavisnih motoriziranih valjaka i vakuuma koji se stvara između njih. Ta sinergija mehanički djeluje na celulit, stimulira kožu i masno potkožno tkivo te ga čini mekšim i manje fibroznim dok u isto vrijeme pomaže u oslobađanju masti iz stanica i reaktivaciji limfne i krvne cirkulacije. Masaža prodire u dubinske slojeve kože i aktivira fibroblaste na pojačanu produkciju kolagena. Stimulira se vezivno tkivo i oslobađaju zarobljene nakupine celulita koje su odgovorne za izgled „narančine“ kore. Koža se uz ritmičke pokrete pravilno zateže, vraća joj se tonus, mijenja boja i postaje elastičnija i glađa.

Tijek tretmana
Najprije se klijentica presvuče u jednokratne gaćice i ugodno se smjesti na stol. Zatim na tijelo nanosimo anticelulitno mlijeko ili ulje pomoću kojega sonda LPG VELASHAPE lakše klizi po tijelu. Nakon 45 minuta tretmana radimo aparaturnu limfnu drenažu kako bi se višak masnoće i toksina (koji su zapravo celulit) što prije odstranili iz organizma.

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Jedna osoba može koristiti 2 kupona na svoje ime
Jedna osoba može pokloniti 3 kupona
Najava 5 dana unaprijed prema uputama sa kupona
Kupon se dostavlja e-mailom
(nakon izvršene uplate) i dostupan je za printanje i iz Vašeg profila
Rok iskoristivosti kupona: 31.10.2023.
U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć
U slučaju nezadovoljstva nužno je obratiti se pružatelju usluge na licu mjesta, naknadne reklamacije neće se uvažiti
U slučaju korištenja ponude povrat sredstava nije moguć

Ostale napomene

Mršavljenje pod stručnim vodstvom
Broj dolazaka: 5 ili 10
Rezultati zagarantirani

Cjenik možete pogledati OVDJE
Radno vrijeme:
pon, sri, čet: od 13 do 21 h
uto i pet: od 09 do 17 h

Kontakt i lokacija

Kupljeno više od 8

Predložene ponude