plaćanje na rate

Korekcija očnih vjeđa- zahvat na oba oka s trajnim rezultatima koji pomlađuju i do 10 godina!

Daruvar

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 0

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

Estetski kirurg omogućava Vam korigirati neke nedostatke i znakove preuranjenog starenja zbog kojih možete izgubiti samopouzdanje. Sitni zahvati pomoći će da se ponovno osjećate kao nekada. 

Blefaroplastika - korekcija vjeđa (očnih kapaka) estetski je kirurški zahvat koji se izvodi na gornjim i donjim očnim kapcima. Ubraja se u grupu estetskih zahvata pomlađivanja. Upravo koža na kapcima zbog svojih histoloških karakteristika najbrže stari. Zbog starenjem uzrokovane neelastičnosti vezivnog tkiva, na gornjim kapcima stvara se "višak" kože. Ti nabori, poput jastučića, svojom težinom povlače rub očiju prema dolje i licu daju otužan, starački izgled. Na donjim kapcima promjene se mogu vidjeti već nakon tridesete godine života- koža potamni, omlohavi, stvaraju se prve bore, a masni jastučići su sve uočljiviji.

Planiranje operativnog zahvata

Na konzultacijskom pregledu pacijent ili pacijentica dobiju osnovne informacije o operaciji i postoperacijskoj njezi. Liječnik pacijenta mora upoznati sa stvarnim mogućnostima i realnim ishodom zahvata, a potom slijedi temeljit pregled kako bi se isključile endokrinološke bolesti, paraliza facijalnog živca ili plazije donjeg kapka (opuštenost donjeg kapka zbog bolesti očiju).

Tijek zahvata

U razgovoru s liječnikom, dobit ćete osnovne informacije o zahvatu, postoperativnom tijeku te njezi nakon zahvata. Sam zahvat traje oko 45 minuta, a dva sata nakon zahvata klijent odlazi na kućnu njegu. Preporučuje se stavljanje obloga od kamilice na oči. Šavovi se vade četvrti dan nakon zahvata, a već 14 dana nakon zahvata ožiljci na kapcima gotovo su nevidljivi. Preporučuje se kontrola konačnog izgleda kapaka 3 mjeseca nakon zahvata. 
 

Detaljnije o samom postupku prije i poslije operacije pročitajte ovdje.

Zahvat izvodi estetski kirurg mr. sc. Bojan Ignatovski, dr. med, koji studij medicine završava na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Za vrijeme studija bavio se znanstveno - istraživačkim radom te aktivno sudjelovao na dva studentska kongresa. Specijalizaciju iz plastično - rekonstrukcijske kirurgije završio je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, položio je završni ispit i stekao zvanje plastičnog kirurga. U Francuskoj je bio na edukaciji iz estetske kirurgije. Plastičnom kirurgijom bavi se već 25 godina.

Mr. sc. Bojan Ignatovski, dr. med. proglašen je Najdoktorom za 2018. godinu po izboru pacijenata!


O Poliklinici Arcadia

Poliklinika za plastičnu kirurgiju i ginekologiju Arcadia formirana je kao prva ordinacija za estetsku kirurgiju na području Republike Hrvatske i danas bilježi petnaest godina uspješnog rada.  Medicinski stručnjaci poliklinike za plastičnu kirurgiju i ginekologiju nude Vam kvalitetno izvođenje estetskih i plastičnih operacija, kao i ostalih tretmana te ugodan smještaj poslije operacijskih zahvata, uz punu diskreciju. Smještaj je osiguran u udobnim jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama s domaćim i satelitskim programima. O Vama se brinu educirane medicinske sestre s dugogodišnjim iskustvom u estetskoj i plastičnoj kirurgiji. Sve to daje garanciju u uspješnosti liječenja.

Napravite korak. Prepustite se profesionalnom timu Poliklinike Arcadia i vratite vrijeme 10 godina unatrag!

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Rok iskoristivosti kupona: 01.09.2022.

Nakon kupovine potrebno se javiti u polikliniku za dogovor oko termina

Šavovi se vade 7 dana nakon operacije

Ožiljci na kapcima gotovo su nevidljivi 14 dana nakon operacije

Rezultati su trajni, a zahvat pomlađuje i do 10 godina

Potrebno je doći na kontrolu 3 mjeseca nakon operacije

Zahvat obavlja mr. sc. Bojan Ignatovski, dr. med., a više o suradnicima Poliklinike pogledajte na medicinsko osoblje

Prijam u Polikliniku za estetsku kirurgiju i ginekologiju Arcadia dogovara se prethodno telefonski.

Ostale napomene

Mogućnost plaćanja karticama do 12 rata bez kamata i naknada

Kupon je moguće koristiti odmah po primitku

Jedna osoba može koristiti 1 kupon na svoje ime

Jedna osoba može pokloniti 2 kupona

Redovne cijene možete vidjeti na cjeniku

Otkazivanje rezervacije potrebno je učiniti najmanje 48 h prije zakazanog termina jer u protivnom gubite pravo na termin

Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće koristiti

Kontakt i lokacija

Kupljeno više od 0

expired

Ostavi nam svoju email adresu kako bi te obavijestili kada ponuda postane ponovno dostupna

Predložene ponude