plaćanje na rate

Komplet dermalnih filera 1 ml - popunite bore, sakrijte neželjene nepravilnosti i vratite izgubljeni volumen kože!

Gornji grad

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 4

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

Jeste li znali da su mnogi vidljivi znakovi starenja posljedica gubitka volumena? Dermalni fileri mogu nadomjestiti izgubljeni volumen kako bi zagladili bore, dali volumen i vratili mladoliki izgled. Sa starenjem uslijed gravitacijske sile i konstantne upotrebe mišića stvaraju se bore, lice gubi na volumenu, a koža izgleda umorno i bez sjaja.

​Dermalni fileri su tvari nalik gelu i sadrže hijalurnosku kiselinu koja je prirodno prisutna u našoj koži. Fileri se ubrizgavaju ispod kože kako bi se vratio izgubljeni volumen, zagladile linije i omekšali nabori ili poboljšale konture lica, a efekt se vidi do 12 mjeseci nakon primjene. Pokazalo se također da fileri utječu na regeneraciju i stvaranje novog kolagena.Više od milijun žena i muškaraca godišnje odabere ovaj popularni tretman za pomlađivanje lica, koji može biti isplativ način da izgledate mlađe bez operativnih zahvata.

​Javite nam se za besplatne konzultacije s analizom lica!
 

Prije tretmana

Jedna od karakteristika koja je dovela do široke upotrebe i velike popularnosti dermalnih filera je svakako jednostavnost njihove primjene. Tretman traje kratko (do sat vremena zajedno s pripremom i pregledom liječnika) i ne bi smio biti značajnije bolan. Većina naših bolesnica procjenjuje kako su bolovi prilikom tretmana slabi, jačine 1 do 2 na skali do 10. Ovisno o tretiranoj regiji i individualnim karakteristikama bolesnice, uz anestetik u samom fileru primjenit će se anestetska krema. 

​Prije samog tremtana potrebno je dobro očistiti lice i ukloniti šminku kako bi se smanjio rizik kasnije infekcije. Nakog čišćenja se na lice po potrebi stavlja anestetska krema, te se nakon 10ak minuta počinje s tretmanom. Trajanje samog tretmana ovisi o tretiranoj regiji i količini filera.

​Priprema za tretman:

• Zakažite tretman u vrijeme kada moguće manje otekline ili modrice neće poremetiti vaše planirane društvene obveze. Ishod tretmana može varirati.
• Kako biste smanjili vjerojatnost krvarenja ili modrica, prestanite koristiti proizvode za razrjeđivanje krvi 10 dana prije tretmana, u dogovoru s nadležnim liječnikom (primjerice aspirin, ibuprofen, češnjak...). Alkohol također treba izbjegavati 24 sata prije i nakon tretmana.
• Obavijestite svog liječnika ako imate bilo kakvu anamnezu herpesa, kako biste dobili recept za profilaktičku primjenu odgovarajućeg antivirusnog lijeka prije tretmana. Otkažite svoj termin ako imate otvorene rane u planiranom području liječenja. Važno je upoznati liječnika i o svim drugim evenutalnim zdravstvenim stanjima koja možda imate i/ili o bilo kojim lijekovima koje uzimate.
• Svaka injekcija predstavlja rizik od infekcije. Iz tog razloga, tretman treba odgoditi ako ste:     * imali ozbiljniju infekciju ili gripu u posljednjih 30 dana

     * imali veće stomatološke zahvate (primjerice vađenje zuba) u posljednjih 30 dana ili planirate iste u narednih 30 dana
     * imali kirurški zahvat u posljednjih 30 dana ili očekujete operaciju ili zahvat
     * bili cijepljeni u posljednjih 30 dana ili ako očekujete cijepljenje
     * se tetovirali ili radili trajnu šminku u posljednjih 30 dana u području koje se planira tretirati
     * na terapiji bilo kojim imunosupresivnim lijekom
     * dodatne kontraindikacije su trudnoća, dojenje i od ranije poznate alergije na komponente dermalnih filera

​Iza tretmana

Tretman je u pravilu siguran te se veći dio rezultata vidi odmah nakon postupka, a konačni izgled za 2 tjedna. U velike većine bolesnica ne očekuje se pojava modrica i veće otekline, no ukoliko navedenog dođe isti se obično povuku kroz nekoliko dana. Moguće je koristiti hladne obloge. U nekim je slučajevima moguća pojava crvenila koje nestaje obično nakon nekoliko sati.

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Jedna osoba može koristiti 1 kupon na svoje ime
Jedna osoba može pokloniti 3 kupona
Najava 3 dana unaprijed prema uputama sa kupona
Otkazivanje rezervacije potrebno je učiniti najmanje 48 sati prije zakazanog termina
jer u protivnom gubite pravo na termin
Kupon se dostavlja e-mailom (nakon izvršene uplate) i dostupan je za printanje i iz Vašeg profila
Rok iskoristivosti kupona: 28.02.2023.
U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć
U slučaju nezadovoljstva
nužno je obratiti se pružatelju usluge na licu mjesta, naknadne reklamacije neće se uvažiti
U slučaju korištenja ponude povrat sredstava nije moguć

Ostale napomene

Zahvat izvodi: dr.sc. Davor Kust
Trajanje zahvata:
1 h
Ponuda je namijenjena ženama i muškarcima
Radno vrijeme:

- pon - pet: 8 h - 20 h
- sub i ned: po dogovoru
Redovne cijene pogledajte na CJENIKU
Dermalni filer popunjava bore i revitalizira lice te sakriva ostale neželjene nepravilnosti na koži. Filerima se vraća izgubljeni volumen kože, a utječu na regeneraciju i stvaranje novog kolagena. Fileri ne ugrožavaju prirodnost lica i popravljaju konture lica nastale starenjem
Nije potrebna posebna priprema za zahvat, a rezultati su vidljivi odmah
Učinak tretmana: od 6 mjeseci do godine dana

Poliklinika Anova nudi vam inovativni pristup liječenju u skladu s američkim i zapadnoeuropskim standardima, a OVDJE pogledate informacije o vrhunskom stručnom timu Poliklinike

Kontakt i lokacija

Kupljeno više od 13

Predložene ponude