plaćanje na rate

[JESEN NA BRIJUNIMA] Sobe Karmen: 2 noćenja s polupansionom za 2 osobe + gratis paket za 1 dijete do 3,99 godina!

Brijuni

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 22

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

Nacionalni park Brijuni ne prestaje oduševljavati, uz sve prirodne ljepote pruža vam mogućnost iskusiti austrougarski štih - upravo u hotelu Neptun.

Prostrane sobe, očaravajući pogled i naše nenametljivo, ali uvijek uslužno osoblje učinit će vaš posjet nezaboravnim. Hotel Neptun se nalazi u sklopu hotela Istra i na tri kata raspolaže s 41 dvokrevetnom i 4 jednokrevetne sobe, te 17 apartmana.  Svaka soba raspolaže kupaonom, sušilom za kosu, satelitskom televizijom, mini barom, telefonom i wi-fi vezom.

Gosti mogu izabrati sobu s pogledom na park ili na more, a mi vam garantiramo da ćete bilo kojim odabirom biti iznimno zadovoljni. Prostrane sobe i terase daleko su veće nego u većini modernih hotela, što podiže komfor na nezamislivu razinu. Sobe okrenute moru pružaju spektakularan pogled na velobrijunsku luku, Fažanski kanal i istarsko kopno. Zagrljaj kristalno-plavoga mora i  plavetnila neba pruža posjetitelju predah od stresa i povratak prirodi. Sobe okrenute ka parku pružaju pogled na brijunsko zelenilo koje ujutro i uvečer uljepšavaju krda jelena u šetnji. Ovakvo iskustvo moguće je doživjeti samo na Brijunima.

Sobe Karmen

Današnje Sobe Karmen nekadašnji su Hotel Karmen koji je sačuvao svoj prvotni izgled i dobar dio izvorne opreme interijera.

Sobe Karmen još uvijek odišu ekskluzivnošću i elegancijom, u čemu se posebno ističe glavni hol s recepcijom gdje su obloge zidova u izvornom rješenju izvedene s izbijeljenim i voskom presvučenim letvicama hrasta lužnjaka. Iako je proces adaptacije bio nužan, vodila se briga o izvornom dizajnu te je pritome maksimalno sačuvan izvorni izgled hotela.

Hotel raspolaže s 54 smještajne jedinice raspoređene na 3 kata, od čega je 24 jednoposteljnih soba s balkonom i 30 dvoposteljnih soba (18 s balkonom). Sve dvoposteljne sobe imaju kupaonicu s kadom i sušilom za kosu te raspolažu direktnom telefonskom linijom. Jednoposteljne sobe se razlikuju tek u sitnome detalju - umjesto kadom, kupaonice raspolažu tuš kabinom. Ormari su opremljeni pregradama za sportske rekvizite (golf i tenis).

Sobe Karmen prepune su dobro očuvanih povijesnih vrijednosti te su prema ocjenama mnogih posjetitelja najprivlačniji hotel Brijunskoga otočja. Prepustite se trenutcima iznova probuđene povijesti odsjedajući u omiljenom hotelu Miroslava Krleže. 

Vidimo se na Brijunima!

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Provjera raspoloživosti prije kupnje kupona i potvrda rezervacije po primitku kupona na 052 525 914, 052 525 536 , 052 525 807 ili na prodaja@np-brijuni.hr  prema raspoloživosti
Kupon se dostavlja e-mailom
 (nakon izvršene uplate) i dostupan je za printanje iz Vašeg profila
Rezervacije ovise o raspoloživosti kapaciteta
Rok iskoristivosti kupona: 23. 09. - 15. 10. 2023.
Ponudu nije moguće koristiti u terminima:

Hotel Neptun   8.9.,  16.9.,  23.9.
Sobe Karmen 29.9.,  30.9.,  6.10,  7.10.
U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć
U slučaju nezadovoljstva nužno je obratiti se pružatelju usluge na licu mjesta, naknadne reklamacije neće se uvažiti
U slučaju korištenja ponude povrat sredstava nije moguć

Ostale napomene

✓ NP Brijuni su jedinstveni po ponudi sportskih i rekreativnih sadržaja za svoje posjetitelje. Na otoku možete unajmiti, bicikl, električni automobil, odvažiti se na ronjenje, zaigrati golf ili tenis

✓  Preuzmite besplatnu aplikaciju Brijuni Pocket Guide koja nudi informacije o brojnim atrakcijama, smještaju, ugostiteljskoj ponudi te sportsko-rekreativnim aktivnostima i uslugama u Nacionalnom parku Brijuni. Namijenjena je svim posjetiteljima, sa sadržajem na hrvatskom, engleskom, njemačkom, talijanskom, francuskom, španjolskom i ruskom jeziku. Prikazuje zanimljivosti Nacionalnog parka Brijuni kao bogatog spoja prirodne i kulturno-povijesne baštine te GPS oznake lokacija

Kontakt i lokacija

Kupljeno više od 19

Predložene ponude