plaćanje na rate

Izbrišite godine i bore sa lica uz 12 tretmana!

Centar

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 12

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

Kozmetički salon u centru Zagreba oduševit će Vas profesionalnošću i primjenom najnovijih metoda u svijetu ljepote. Ulažući u edukaciju Wings of Beauty predstavalja svojim klijenticama efikasne tretmane za uklanjanje viška kilograma te oblikovanje tijela, a jednako tako nude široku paletu tretmana lica (čišćenje, anti-age njega)... Moderno uređen i na idealnoj lokaciji, odsad je ovo Vaša oaza ljepote.

Lice odaje naše raspoloženje, dio karaktera, ali i prezentira našu higijenu, odnosno pažnju koju pridajemo našoj ljepoti. U kozmetičkom salonu Wings of beauty nude Vam kompletnu njegu lica. 

Osnova ljepote svakako su njegovano lice i besprijekoran ten. Rezultati se na postižu preko noći ali se uložan trud svakako isplati. Važno je znati tip kože lica i od toga polazi odabir preparata.
 
Iz mnogo razloga, izgled kože lica se mijenja. To može ovisiti o neadekvatnim životnim navikama kao sto su nezdrava prehrana, pretjerano izlaganje kože suncu i solariju, nedovoljan unos tekućine, izloženost organizma bolestima, stresu i dr. Paket tretmana učiniti će vaše lice mlađim, svježim i zdravim! Uzmite kupon u ruke i prepustite se stručnom osoblju salona!

IZVOĐENJE TRETMANA
Uklanja se šminka i nečistoća sa kože lica te se radi piling kože. Zatim krećemo sa ultrazvukom za lice koji djeluje  mehanički. Jedno od najbitnijih dijelovanja mu je toplinsko, a aktivira i mikrocirkulaciju te potiče limfni tok. Izrazito je ugodan i opuštajuć tretman idealan za njegu kože lica i područja oko očiju. Ultrazvuk za lice se koristi za dublje prodiranje preparata jer svojim mikro vibracijama i toplinom aktivira otvaranje stanica. Aktivni sastojci (vitamini, minerali, hijaluronska kiselina, vitamin C, kolagen, elastin) koje nanosimo na kožu u potpunosti se upijaju, prodiru u stanice koje se unutar nekoliko minuta zatvaraju i taj aktivni sastojak ostaje u njima. Ultrazvuk za lice s jedne strane potiče obnavljanje oštećenih stanica, a s druge strane poboljšava  cirkulaciju krvi i metabolizma kože te također ubrzava cirkulaciju limfe. Zajedno s funkcijom zagrijavanja za razgradnju masti i poboljšanje potkožne apsorpcije, tako smanjuje višak vode i nakupljene masti.

Nakon ultrazvuka stavljamo masku za lice te sljedi masaža lica. Masaža lica ne oduzima previše vremena a poboljšava cirkulaciju, djeluje na tonus lica, zaglađuje manje bore, opušta duh i tijelo, a može pomoći i kod glavobolja.

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Jedna osoba može koristiti 1 kupon na svoje ime
Jedna osoba može pokloniti 3 kupona
Najava 3 dana unaprijed prema uputama sa kupona
Kupon se dostavlja e-mailom
(nakon izvršene uplate) i dostupan je za printanje i iz Vašeg profila
Rok iskoristivosti kupona: 06.03.2023.
U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć
U slučaju nezadovoljstva
nužno je obratiti se pružatelju usluge na licu mjesta, naknadne reklamacije neće se uvažiti
U slučaju korištenja ponude povrat sredstava nije moguć

Ostale napomene

Ponuda je namjenjena ženama
Trajanje tretmana:
60-90 MINUTA (ukupno po dolasku)
Redovan cjenik pogledajte OVDJE
Radno vrijeme:
pon - pet: po dogovoru

Kontakt i lokacija

Kupljeno više od 10

Predložene ponude