plaćanje na rate

NOVO! - Izbjeljivanje zubi s popustom od 50%!

Svetice

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 23

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

Osmijeh je prva stvar koju ljudi oko vas primjećuju prilikom interakcije s vama. Putem osmijeha izražavamo emocije poput sreće, radosti i veselja. Zdrav i lijep osmijeh privlači pažnju i ulijeva samopouzdanje te pozitivno utječe na vašu komunikaciju s drugim osobama.

Stručni tim stomatologa Poliklinike Life koristi najnoviju tehnologiju i visokokvalitetne materijale uz individualan pristup u cilju postizanja izvanrednih rezultata blistavog osmijeha.

 • Nakon pažljive analize, liječnički tim prilagođava postupak izbjeljivanja zubi specifično za svakog pacijenta kako bi se postigao najbolji rezultat.

Izbjeljivanje je kozmetsko-estetski zahvat kojim Vaši zubi mogu postati bijeliji nego što su ikad bili. Ono je najmanje invazivan, istovremeno siguran i uspješan načina za ostvarenje svjetlijeg osmijeha. 

Gubitak boje i sjaja zubi gotovo je nemoguće izbjeći. Osim zbog životnih navika, tamnjenje zubi može biti izazvano i bolestima zubi kao što su karijes i zubni kamenac, oštećenja zubi ili pojava različitih oblika mrlja na zubima. Svi ovi problemi mogu se brzo i učinkovito riješiti jednostavnim postupkom izbjeljivanja. Preduvjet prije izbjeljivanja je da budu sanirane sve bolesti ili oštećenja na zubima.

Izbjeljivanje zubi nije trajno i učinak ne traje jednako kod svih. U pravilu traje oko godine dana, kod nekih i duže. Sve ovisi o tome kakve su vaše prehrambene i higijenske navike.

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Jedna osoba može koristiti 1 kupon na svoje ime
Jedna osoba može pokloniti 3 kupona
Najava 5 dana unaprijed prema uputama sa kupona
Kupon se dostavlja e-mailom
 (nakon izvršene uplate) i dostupan je za printanje i iz Vašeg profila
Rok iskoristivosti kupona: 30.11.2023.
U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć
U slučaju nezadovoljstva
 nužno je obratiti se pružatelju usluge na licu mjesta, naknadne reklamacije neće se uvažiti
U slučaju korištenja ponude povrat sredstava nije moguć

Ostale napomene

Redovne cijene možete pogledati OVDJE
Radno vrijeme:
pon - pet: 7 - 21 h

Kontakt i lokacija

Kupljeno više od 20

Predložene ponude