plaćanje na rate

[Istra] Quad safari!

Istra - Barban

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 14

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

Upoznajte prirodne ljepote i netaknute dijelove Istre na totalno drugačiji način!

Vođenim izletom kroz prirodu upoznajte čari Istre na potpuno jedinstven i drugačiji način, a taj način zove se QUAD SAFARI. Kako iskusni vozači, tako ni početnici u ovom sportu,naravno, uz obaveznu vozačku dozvolu B kategorije, neće imati problema s upravljanjem i svladavanjem prepreka koje Vam Istra pruža. Naša potpuno nova QUAD vozila pouzdani su i stabilni motori idealni za ljude koji vole zaviriti tamo gdje ih običan automobil ne može odvesti.

U našoj ponudi imamo programe u trajanju od 1, 2 ili 4 sata, izaberite svoju idealnu avanturu i napunite se dozom adrenalina.

Program u trajanju od jednog sata namjenjen je početnicima u OFF roadu, kako bi se iskusili čari Quad vozila te se uvjerili u udobnost i sigurnost istih.

Dvosatnim "Quad safari 45.paralel tour" imati ćete priliku proći uskim i uzbudljivim šumskim puteljcima te preći preko 45.paralele koja se smatra polovinom puta između ekvatora i Sjevernog pola.

"Quad Safari: Seaside tour " u trajanju od 4 sata privući će sve zaljubljenike u prirodu i adrenalin.

Vožnja kontinentalnim dijelom Istre i očaravajućom istočnom obalom Istre nijednog gosta neće ostaviti ravnodušnim, dok će vas posjet vidikovcu sa kojeg se vidi cijeli Kvarnerski zaljev i otočje sjevernog Jadrana uvjeriti zašto je upravo ovaj program naš NAJPRODAVANIJI izlet!

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Jedan kupon vrijedi za jedno vozilo

Jedna osoba može koristiti više kupona na svoje ime

Jedna osoba može pokloniti više kupona

Provjera raspoloživosti termina prije kupnje kupona i potvrda po primitku kupona na +385 52 355 333, +385 91 476 1111, +385 98 254 098 ili booking@istra-adventure.com

Rok iskoristivosti kupona: 31.10.2023.

Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervirao termin, a nije došao ili otkazao termin 2 dana prije dolaska

Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće koristiti

Ostale napomene

Korisni savjeti: 
✓ Preporučamo sportsku odjeću i udobnu obuću
✓ Minimalna dob za upravljanje vozilom je 18 godina
✓ Obavezna vozačka dozvola B kategorije (vozač)
✓ Djeca mlađa od 10 godina starosti NE SMIJU voziti niti biti suvozači na Quad vozilu (djeca ispod 10 mogu sudjelovati na BUGGY safari, pa preporučamo da pogledate tu turu)
✓ Alkohol je STROGO ZABRANJEN prije i tijekom vožnje!
✓ U slučaju lošeg vremena moguća odgoda programa

Kontakt i lokacija

Kupljeno više od 16

Predložene ponude