plaćanje na rate

[Istra] Jet Ski safari!

Istra - Barban

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 15

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

JET SKI SAFARI Odvažite se na avanturu sa najnovijim Jet ski plovilima i otkrijte čarobni Raški zaljev. Vođenim izletom po moru upoznajte čari Istre na potpuno jedinstven i drugačiji način!

Kako bi pratili želje i potrebe naših gostiju, od 2019. u ponudi je APSOLUTNI HIT za nadolazeće tople ljetne dane, JET SKI SAFARI.
Dosta vam je pretrpanih plaža, gradskih gužvi i nesnosnih ljetnih vrućina? Upoznajte Istru na totalno drugačiji način.
Odvažite se na avanturu života i pridružite nam se na vođenom izletu Jet ski plovilima sa startom u Raškom zaljevu, posjetite brojne netaknute plaže i napunite se dozom adrenalina :)

Za vas smo pripremili 5 potpuno novih JET SKI plovila marke Sea Doo GTI koji će oduševiti sve nove ali i postojeće vozače ovakvih plovila. Plovila su opremljena najsuvremenijim GPS sustavom koji u potpunosti sprječava mogućnost sudara unutar grupe te, ukoliko je potrebno,ima potpunu GPS kontrolu od strane vodiča, čime smo sigurnosnu ljestvicu digli na najviši nivo.

U našoj ponudi možete pronaći programe u trajanju od 45, 90 ili 180 minuta, izaberite svoj savršeni program i pridružite nam se na nezaboravnoj avanturi.

Na programu u trajanju od 45 minuta očekuje vas upoznavanje sa plovilima, te kratak briefing o samom programu nakon kojeg krećemo na izlet. Glisiramo do jedne od najljepših skrivenih i nedostupnih plaža u istri pod nazivom Vošćice, gdje će se gosti imati priliku okupati u kristalno čistom moru.

Program od 90 minuta vam nudi izlet prema jugu Istre, na kojem ćete imati priliku vidjeti brojne skrivene uvale, napraviti pauzu u uvali Budava, poznatoj po nekadašnjoj vojnoj luci, dok je sada tamo smješteno jedno od najpoznatijih hrvatskih uzgajališta ribe, Cromaris. Sljedeća postaja je Rt Marlera, smješten na jugoistočnoj obali Istre, gdje ćete imati mogućnost kupanja ili ćete jednostavno uživati u pogledu i okruženju.

Naš najduži Jet Ski SPECIAL TOUR program u trajanju od 180 minuta, upoznati će vas sa skrivenim ljepotama istočne obale, nakon pauze u jednoj od najljepših uvala Vošćice, nastavljamo sa jahanjem valova prema otoku Cresu, točnije na svjetski poznatu plažu Lubenice gdje ćete se moći okupati i odmoriti za nastavak avanture. 

Sljedeća postaja je čarobno mjesto pod nazivom BLUE cave (Modra špilja) koja sve posjetitelje ostavlja bez daha zbog čega je jedna od atrakcija koje MORATE VIDJETI!

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Jedan kupon vrijedi za jedno vozilo

Jedna osoba može koristiti više kupona na svoje ime

Jedna osoba može pokloniti više kupona

Provjera raspoloživosti termina prije kupnje kupona i potvrda po primitku kupona na +385 52 355 333, +385 91 476 1111, +385 98 254 098 ili booking@istra-adventure.com

Rok iskoristivosti kupona: 01.07.-01.09.2023.

Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervirao termin, a nije došao ili otkazao termin 2 dana prije dolaska

Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće koristiti

Ostale napomene

Korisni savjeti: 
✓ Preporučamo morsku odjeću
✓ Za upravljanje plovilom potrebno je imati minimalno 18 godina
✓ Alkohol je STROGO ZABRANJEN prije i tijekom vožnje!
✓ U slučaju lošeg vremena moguća odgoda programa
✓ Preporučamo nošnje kratke majice tokom programa

Kontakt i lokacija

Kupljeno više od 12

Predložene ponude