plaćanje na rate

[Istra - Poreč] Villa Maslina & Lavanda: 3 dana za 4 osobe u kućama za odmor smještenih u rezidencijalnom naselju Blagdanići!

Poreč

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 14

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

Odmorite sa stilom

B villas je kompleks kuća za odmor smještenih u rezidencijalnom naselju Blagdanići, nekadašnjoj Stanciji porečke obitelji Blagdan, udaljeno 4 kilometra od Poreča.

Sami kompleks izgrađen je 2021. godine a sastoji se od dviju kuća za odmor, Villa Lavanda i Villa Maslina.​

Nudi Vam potpuni komfor tijekom boravka kako bi zadovoljila sve Vaše potrebe i želje. Ukoliko želite doživjeti Vaš godišnji kroz sva osjetila, posjetite nas!​

Istražite našu stranicu kako biste pronašli sve informacije o našim objektima te onome što Vam možemo ponuditi tijekom Vašeg boravka. 

Villa Maslina
božanstveno, očaravajuće, nebeski

Na ukupno 100 m² površine možete uživati u ekskluzivno uređenom prostoru Ville Maslina. Ova villa idealno je mjesto za opušteni boravak i odmor uz luksuzne sadržaje i vrhunsku opremljenost.

Interijer ville uređen je u tonu dugovječnog stabla masline, mitskog stabla koje su po predaji stvarali Bogovi. Osim za prehranu maslinovo ulje, koje je Homer nazvao "tekućim zlatom", služilo je za čuvanje zdravlja, ljepote i kao dar Bogovima. Pomno osmišljeni dizajn te kombinacije ugodnih boja Vaš će boravak učiniti božanstvenim. Kapacitet ville je 4 osobe.

​Villa Lavanda
kraljevski, raskošno, strastveno

Na ukupno 100 m² površine možete uživati u ekskluzivno uređenom prostoru Ville Lavanda. Ova villa idealno je mjesto za opušteni boravak i odmor uz luksuzne sadržaje i vrhunsku opremljenost.

Interijer ville uređen je u tonu umirujuće boje lavande. Legenda kaže da je upravo lavandina vodica pomogla kraljici Kleopatri da zavede rimskog imperatora Cezara. Lavanda je biljka čarobnih svojstava, s tisućama blagotvornih učinaka na ljude. Pomno osmišljeni dizajn te kombinacije ugodnih boja Vaš će boravak učiniti kraljevskim. Kapacitet ville je 4 osobe.
 

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Mogućnost plaćanja karticama do 12 rata bez kamata i naknada
Jedan kupon
vrijedi za četiri osobe
Jedna osoba može koristiti 3 kupona na svoje ime    
Jedna osoba može pokloniti 3 kupona    
Provjera raspoloživosti prije kupnje kupona i potvrda rezervacije po primitku kupona na +385 99 517 2998 ili info@bvillas.hr
Nakon provjere termina, isti je potrebno rezervirati na način da se na mail pošalje: kupon, ime i prezime, broj telefona i željeni termin.    
Rok iskoristivosti kupona: 31.03.2022.
Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervirao termin, a nije došao ili otkazao termin 2 dana prije dolaska    
Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće koristiti

Ostale napomene

Check in od 14 h, check out do 11 h    
Boravak kućnih ljubimaca dozvoljen uz upit i nadoplatu

Kontakt i lokacija

Kupljeno više od 14

Predložene ponude