plaćanje na rate

[Istra] Buggy safari!

Istra - Barban

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 15

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

Okušajte se u fantastičnoj vođenoj turi pod nazivom BUGGY SAFARI te isprobajte udobnost i upravljivost ovih strojeva na četiri kotača kroz jedinstven istarski krajolik i izazovan istarski teren. Upoznajte čari Istre na totalno drugačiji način, uskočite u avanturu s Vašim Istra Adventure timom!

NOVO!! Dva potpuno nova CAN-AM MAVERICK buggija čekaju na Vas, uskočite u jedinstvenu avanturu sa svojom obitelji, prijateljima ili kolegama, i iskusite vožnju pravih OFF road zvijeri.

Vođenim izletom kroz prirodu upoznajte čari Istre za volanom pravih off road strojeva. BUGGY SAFARI uvjerit će Vas da je istarski teren odlična prilika da okusite udobnost i kontrolu izvan prometnica, te zavirite tamo gdje Vas običan automobil ne može odvesti. Iskusni vozači, tako ni početnici u ovom sportu,naravno, uz obaveznu vozačku dozvolu B kategorije, neće imati problema s upravljanjem ovih vozila i svladavanjem prepreka koje Vam Istra pruža.

U ponudi nudimo programe od 1, 2 i 3 sata, koji će svakom novom i ponovnom gostu pružiti nove izazove i uzbuđenja, bilo da se radi o rođendanu, djevojačkoj zabavi ili pak team buildingu.

Program "Buggy safari: Medieval town" u trajanju od jednog sata namjenjen je početnicima u OFF roadu, kako bi se iskusili čari Buggy vozila te se uvjerili u udobnost i sigurnost istih.

Dvosatnim "Buggy Safari: Panorama tour" pružit će Vam priliku proći uskim i uzbudljivim šumskim puteljcima prema istočnoj obali Istre, te doživjeti pogled na ušće rijeke Raše u Raški zaljev."Buggy Safari: Seaside tour " u trajanju od 3 sata odvesti će vas do nekoliko prekrasnih vidikovaca na Raški zaljev, ušće rijeke Raše ...Vožnja kontinentalnim dijelom Istre i očaravajućom istočnom obalom Istre nijednog gosta neće ostaviti ravnodušnim, dok će vas posjet vidikovcu sa kojeg se vidi cijeli Kvarnerski zaljev i otočje sjevernog Jadrana uvjeriti zašto je upravo ovaj program naš NAJPRODAVANIJI izlet.

Za safari izlete koristimo svjetski poznata vozila , jedna od najboljih u ovom sportu : CAN-AM Maverick 800 sa 75 konjskih snaga!

 

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Jedan kupon vrijedi za jedno vozilo

Jedna osoba može koristiti više kupona na svoje ime

Jedna osoba može pokloniti više kupona

Provjera raspoloživosti termina prije kupnje kupona i potvrda po primitku kupona na +385 52 355 333, +385 91 476 1111, +385 98 254 098 ili booking@istra-adventure.com

Rok iskoristivosti kupona: 31.10.2023.

Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervirao termin, a nije došao ili otkazao termin 2 dana prije dolaska

Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće koristiti

Ostale napomene

Korisni savjeti: 
✓ Preporučamo sportsku odjeću i udobnu obuću
✓ Minimalna dob za upravljanje vozilom je 18 godina
✓ Obavezna vozačka dozvola B kategorije (vozač)
✓ Alkohol je STROGO ZABRANJEN prije i tijekom vožnje!
✓ U slučaju lošeg vremena moguća odgoda programa

Kontakt i lokacija

Kupljeno više od 13

Predložene ponude