plaćanje na rate

[DUBROVNIK] Hotel Villa Paradiso 2 4*: POSTSEZONA uz 2, 5 ili 7 noćenja s doručkom za 2 osobe + gratis paket za 1 dijete do 5,99 god od 1.500 kn!

Zaton

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 13

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

Zaboravite stresnu svakodnevicu, kupajte se, odmarajte, istražujte, šećite, čitajte, slušajte glazbu, upijajte bogatu kulturu i tradiciju grada UNESCO-a -povijesnoga središta znanstvenika, pomoraca i umjetnika!

Villa Paradiso 2 ****

Moderni novoizgrađeni hotel u mjestu Zaton, Štikovica - u jednoj od najljepših uvala na dalmatinskoj obali. Hotel je samo 9 km udaljen od Starog grada Dubrovnika i to ga čini savršenim izborom za odmor. Hotel ima vlastitu plažu (betonirani plaža) koji se nalaze cca 50 metara od hotela i dostupna je stepenicama. Hotel je u potpunosti klimatiziran (sobe i zajedničke prostorije). Hotelski restoran je moderno opremljen. U restoranu "Villa Paradiso" gosti mogu uživati ​​u menu večeri ili u a-la-carte jelima. Na krovu hotela nalazi se bazen sa ležaljkama i suncobranima, s kojeg se pruža prekrasan pogled na uvalu Zatona.  Hotel se nalazi neposredno ispod glavne ceste, koja vodi prema Dubrovniku. Sa svojim parkingom, te panoramskim liftom od ceste do parkinga i recepcije, hotel je vrlo pristupačan. Hotel ima 5 katova i 50 soba. Sve sobe su s pogledom na more, na uvalu Zaton i okolne otoke. Sve sobe su opremljene s modernim namještajem, tušem, WC-om i sušilom za kosu, SAT TV, Wi-Fi internetom, klima uređajem i balkonom.


Dubrovnik

Poznata svjetska destinacija koja se smjestila na jugu Hrvatske, nalazi se 9 kilometara jugoistočno od Štikovice. Zahvaljujući prebogatoj povijesnoj baštini u grad tijekom sezone dolaze brojni turisti i mnoge poznate osobe iz svijeta showbusinessa. Dubrovnik je grad koji uz ugodnu mediteransku klimu, 2600 sunčanih sati godišnje i zaštićenu prirodu pruža priliku istraživati povijesne znamenitosti, muzeje, galerije, upijajući  mudrost naših predaka.

Grad omeđuju čuvene gradske zidine koje su građene od 13. do 17. stoljeća za potrebe obrane grada. Duge su 1940 metara, viskoke do 25 metara i debele od 4-6 metara. Stari grad obiluje građevinama iz srednjeg vijeka. Ljeti se odvijaju mnogi kulturni događaji u gradu i razne predstave. Uz kulturne znamenitosti, tu su i mnoge suvenirnice, luksuzni i manje luksuzni restorani i uske kale kojima možete prošetati, ili se popeti na gradske zidine i gledati prelijepi krajolik planine Srđ, sunca, mora i staroga grada.
 

Ispunite svoj odmor obilaskom Grada i okolice, kušanjem vrhunskih gastronomskih specijaliteta ili sportskim sadržajima koji će okrijepiti ne samo vaše tijelo, već i dušu!

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona i potvrda rezervacije po primitku kupona na 098 916 0170 ili E-mail: zelimirjokic@gmail.com prema raspoloživosti
Rok iskoristivosti kupona: 01.09. - 31.10.2022.

Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervirao termin, a nije došao ili otkazao termin 2 dana prije dolaska
Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće koristiti
Otkazivanje rezervacije nije moguće. Promjena termina potvrđene rezervacije moguća je do 4 dana prije rezerviranog dolaska (do 14:00h). U suprotnom se kupon smatra iskorištenim i daljnje korištenje kupona nije moguće
Broj soba po ovoj ponudi je ograničen. Potvrda rezervacije ovisi o raspoloživosti termina
Rezervaciju smještaja  potrebno je izvršiti u roku od 3 dana od kupnje kupona
Prilikom rezerviranja potrebno je navesti točan broj osoba (i djece), kao i točnu dob djece

Ostale napomene

Možete kupiti više ponuda na svoje ime, spojiti ih i produžiti boravak
Hotel Villa Paradiso 2 moderni je hotel u mjestu Zaton, Štikovica, u jednoj od najljepših uvala na dalmatinskoj obali!
Hotel je samo 9 km udaljen od Starog grada Dubrovnika i to ga čini savršenim izborom za odmor. Dodatna atrakcija ovog hotela je bazen sa ležaljkama i suncobranima, koji se nalazi na krovu hotela s prekrasnim pogledom na uvalu Zatona
Ima vlastitu plažu (betonska plaža) koja se nalazi samo cca 50 metara od hotela i dostupna je stepenicama
Hotel se nalazi neposredno ispod glavne ceste, koja vodi prema Dubrovniku. Sa svojim parkingom, te panoramskim liftom od ceste do parkinga i recepcije, hotel je vrlo pristupačan.
Vrlo dobro je povezan s lokalnim autobusima iz Starog grada Dubrovnika. Hotel ima vlastiti autobus koji također može odvesti goste do starog grada i vratiti ih natrag (uz nadoplatu)

Kontakt i lokacija

loyalty Kupnjom dobiješ 50 HRK

* - Poklon kod možeš iskoristiti na sljedećoj kupovini. Minimalan iznos košarice mora biti 200 HRK.

Kupljeno više od 13

Predložene ponude