plaćanje na rate

[Mostar] Hotel Villa Hana 3*: Provedite 2 noći za dvoje + gratis paket za 1 dijete do 11,99 god u Kraljevskom apartmanu na samo par koraka od čuvenog Starog mosta!

Mostar

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 14

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

Hotel Villa Hana 3*

Apartman je klimatiziran i sadrži veliki bračni krevet, prostor za sjedanje, TV ravnog ekrana, vlastitu kupaonicu s kadom, papuče, WC i besplatan kozmetički pribor. Hotel je nov i u potpunosti opremljen kako bi vam pružio luksuzan i opuštajuć odmor. 

 
Vaš odmor će biti naročito jedinstven jer imate priliku doživjeti kraljevski tretman u prekrasnom Royal apartmanu.
 
U sklopu hotela nalazi se i restoran gdje možete uživati u lokalnim gastronomskim delicijama, pripremljenim s posebnom pažnjom i od svježih sastojaka. Ljubazno i srdačno osoblje stoji vam na raspolaganju kako bi vaš boravak bio maksimalno ugodan i bezbrižan.

Hotel se nalazi na samo 300 metara udaljenosti od čuvenog Starog mosta. Most predstavlja glavno obilježje grada, izgrađen je između 1557. i 1566. godine i djelo je graditelja Hajrudina. Sagrađen je od kamena tenelija i karakterizira ga zapanjujuć, elegantan luk dug gotovo 29 metara, a visok 20 metara.
 
Stari most izgrađen je s jednostavnom namjerom spajanja dvaju neretvanskih obala bez naročite ukrasne namjene ili značaja. Most je jedinstven u svijetu upravo iz razloga što ga se ne može povezati s nijednim specifičnim stilom ili razdobljem u arhitekturi.

Mostar je stoljećima na raskrižju civilizacija i svaka od njih ostavila je na njemu svoj poseban trag. U današnje vrijeme posebno se radi na razvoju ekonomije i gospodarstva kako bi se povratio nekadašnji značaj tako da iz dana u dan grad ima sve bolju ponudu. Ovo prelijepo, jedinstveno mjesto, grad sunca i bogate duše kojeg odlikuje ugodna mediteranska klima zacijelo će vas očarati.

Dođite i uvjerite se i sami!

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona i potvrda rezervacije po primitku kupona na +387 36 578 047 ili E-mail: hotelhanamostar@gmail.com prema raspoloživosti
Rok iskoristivosti kupona: 31.03.2023.

Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervirao termin, a nije došao ili otkazao termin 2 dana prije dolaska
Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće koristiti
Otkazivanje rezervacije nije moguće.
Promjena termina potvrđene rezervacije moguća je do 4 dana prije rezerviranog dolaska (do 14:00h). U suprotnom se kupon smatra iskorištenim i daljnje korištenje kupona nije moguće
Broj soba po ovoj ponudi je ograničen. Potvrda rezervacije ovisi o raspoloživosti termina
Rezervaciju smještaja  potrebno je izvršiti u roku od 3 dana od kupnje kupona
Prilikom rezerviranja potrebno je navesti točan broj osoba (i djece), kao i točnu dob djece

Ostale napomene

Možete kupiti više na svoje ime, spojiti ih te produžiti boravak (uz prethodnu provjeru raspoloživosti termina)
Hotel Villa Hana 3* se nalazi na samo 300 metara udaljenosti od čuvenog Starog mosta
U sklopu hotela nalazi se i restoran gdje možete uživati u lokalnim gastronomskim delicijama, pripremljenim s posebnom pažnjom i od svježih sastojaka

Kontakt i lokacija

Kupljeno više od 10

Predložene ponude