plaćanje na rate

[Crikvenica] Hotel Villa Aurora 3*: CIJELA SEZONA: 2 ili 7 noćenja s polupansionom za 2 osobe + gratis paket za 1 dijete do 9,99 god od 1.132 kn!

Crikvenica

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 16

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

Hotel Villa Aurora smješten je neposredno iznad samog središta grada i samo je pet minuta hoda udaljen od glavne plaže “Crni mol” te pruža mogućnost odmora i uživanja u svom prekrasnom ambijentu uz miris mora i borova, te cvrkut ptica.

Interijer hotela moderno je opremljen i prilagođen, kako gostima koji dolaze na odmor, tako i poslovnim ljudima koji u mediteranskom ozračju žele održati mini kongrese i poslovne sastanke.

Hotel je klimatiziran, a ima i centralno grijanje.

Hotel nije u mogućnosti osigurati slobodno parkirno mjesto u svakom trenutku, iako se trudimo svakom gostu sugerirati te pronaći mjesto za parkiranje.

VRTNA TERASA

Pruža vam mogućnost uživanja u hladu i mirisu borova uz razna Hrvatska autohtona jela, te raznovrsna kvalitetna vina.

RESTORAN I APERITIV BAR

U ugodnom ambijentu hotelskog restorana i njegove prekrasne terase s pogledom na Crikvenički zaljev, uživat ćete u najrazličitijim specijalitetima bogate hrvatke kuhinje s naglaskom na Mediteran, te vrhunskim vinima i slasticama.

Šetalište u Crikvenici proteže se od Selca do Dramlja. Osam kilometara  ugodne šetnice uz more.

Smještena je na Hrvatskom primorju u dijelu Kvarnerskog zaljeva svega 35 kilometara  od Rijeke. Ima oko 7000 stanovnika i glavna djelatnost je turizam. Crikvenica ima dugu povijesnu tradiciju. Prvi put se spominje još za vrijeme Rimljana prije nove ere, kao rimsko naselje “Ad Turres”. Svoj izvorno lječilišni karakter Crikvenica je zadržala do naših dana a dobro ustrojena medicinska ustanova Thalassotherapia poznato je lječilište za bolesti dišnih organa i reumatizam.

Klima

Povoljan smještaj Crikvenice i zaštićenost od jakih vjetrova, i to sa sjevera zahvaljujući obroncima planine Kapele, a s juga zahvaljujući otoku Krku, uvjetuju blagu klimu opuštajućeg tipa. Temperatura mora dostiže ljeti maksimalno 27 °C. Morski zrak se odlikuje čistoćom i raspršenim zdravim oligomineralima, a nema štetnih peludnih alergena i otpadnih plinova.

Plaže 

Prirodno razvedena hrvatska obala obiluje romantičnim zaljevima, eko-uređenim plažama (pješčanim i šljunčanim), po kojima je Crikvenica poznata i u mnogim europskim zemljama. Prirodne blagodati obogaćene su raznovrsnom sportsko-rekreacijskom ponudom za djecu, što u potrazi čovjeka za iskonskom ljepotom prirodnog doživljaja stvara osjećaj zadovoljstva koje se jednom doživi, a zauvijek pamti. Visokokvalitetna čistoća mora donijela je Crikvenici „Plavu zastavu“, europsko priznanje za čistoću mora.

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona i potvrda rezervacije po primitku kupona na +385 99 210 1423 ili E-mail: ckaurorabooking@gmail.com prema raspoloživosti
Rok iskoristivosti kupona: 30.09.2022.

Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervirao termin, a nije došao ili otkazao termin 2 dana prije dolaska
Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće koristiti
Otkazivanje rezervacije nije moguće.
Promjena termina potvrđene rezervacije moguća je do 4 dana prije rezerviranog dolaska (do 14:00h). U suprotnom se kupon smatra iskorištenim i daljnje korištenje kupona nije moguće
Broj soba po ovoj ponudi je ograničen. Potvrda rezervacije ovisi o raspoloživosti termina
Rezervaciju smještaja  potrebno je izvršiti u roku od 3 dana od kupnje kupona
Prilikom rezerviranja potrebno je navesti točan broj osoba (i djece), kao i točnu dob djece

Ostale napomene

Hotel Villa Aurora 3* nalazi se neposredno iznad centra grada i samo pet minuta hoda od glavne plaže “Crni Pier”. Nudi mogućnost opuštanja i uživanja u prekrasnom ambijentu uz miris mora i borova te cvrkut ptica

Kontakt i lokacija

Kupljeno više od 25

Predložene ponude