plaćanje na rate

[Istra] Za sve ljubitelje adrenalina i dobre zabave! GLAVANI PARK - posjetite najveći adrenalinski park u Hrvatskoj i okušajte se u 8 adrenalinskih izazova!

Barban

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 22

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

Tražite li dan ispunjen zabavom, adrenalinom i istovremeno opuštajućom atmosferom u prekrasnoj unutrašnjosti Istre? Želite li doživjeti avanturu i uzbuđenje za Vas i Vašu obitelj? U Glavani Parku, u blizini Barbana u Istri, možete pronaći svu zabavu i adrenalin koje tražite!

Osim što ima najbolju i najveću stazu za penjanje na užadi, u parku se nalazi i životinjski park gdje možete vidjeti koze, ovce, kokoši, zečeve i njihovu mladunčad, te naravno, uvijek prijateljski "raspoložene” mačke i pse!

Svi oni koji su dovoljno hrabri ili osjećaju da žele biti hrabri, neovisno o njihovim godinama, uživati će ljuljajući se među stablima.

Glavani park je avanturistički park smješten u Istri na rubu sela Glavani, na cesti između Vodnjana i Barbana. 

U deset godina postojanja, Glavani park se sadržajno i prostorno širi i poboljšava kvalitetu ponude. 
Osim “high ropes” poligona za penjanje sa stazama na 2, 6 i 10 metara, posjetitelji Glavani parka mogu isprobati slobodan pad na ljuljački od 12 m, vožnju na monociklu iznad provalije, skok “quick jump-om” s 20 m visine, profesionalni zid za penjanje od 12 m.

Najnovija atrakcija je Ljudska praćka na kojem gosti mogu osjetiti pravo adrenalinsko 4G ubrzanje od 0-100 km/h u sekundi. 

Osim u adrenalinskim sadržajima, posjetitelji mogu uživati u prijateljskoj i opuštenoj atmosferi uz kavu, piće, sladoled i roštilj. Ulaz u Glavani park se, naime, ne naplaćuje, a najmlađi se mogu poigrati u mreži i kućici na drveću, mini bageru te nahraniti i pomaziti koze, kozliće, mačke i pse koji slobodno šeću parkom.  

Glavani park izgrađen je i certificiran prema EU standardima o adrenalinskim parkovima čime se jamči kvaliteta i sigurnost, a o zadovoljstvu posjetitelja, kako stranih, tako i lokalnih, svjedoče i visoke ocjene i komentari na stranicama Trip Advisora te priznanje “Certificate of excellence” koje svake godine dobivaju.
 

Avantura za cijelu obitelj

Ovaj visoko kvalitetan i siguran zabavni park izgrađen je upravo za Vas!

Glavani park idealno je mjesto za bijeg od stresa i dnevnih problema. Zaboravit ćete na njih kad se popnete visoko u krošnje stabala..

Zabavni park - Glavani park nudi zabavu u kojoj može učestvovati cijela obitelj, od najmlađih do najstarijih.

Za vas smo pripremili tri rute – žutu, plavu i crnu, svaka viša i teža od one prethodne, a kao veliki bonus plava i crna ruta na kraju završavaju sa 113 metarskom zip linijom.
Profesionalno, iskusno i potpuno osposobljeno osoblje pokazati će Vam kako nositi i koristiti ​​opremu te Vas uputiti kako rukovati s karabinerima i rolerima. Uz njihovu pomoć proći ćete 2 metra visoku žutu rutu. Tada ste spremni za uspon na plavu rutu (6 m visoku), a nakon toga crnu 10 m visoku rutu!


Zato dođite i uživajte u zabavnom adrenalinskom doživljaju u najboljem istarskom adrenalinskom parku - Glavani park!

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Jedna osoba može koristiti 1 kupon na svoje ime
Jedna osoba može pokloniti 10 kupona
Najava 3 dana unaprijed prema uputama sa kupona
Kupon se dostavlja e-mailom
(nakon izvršene uplate) i dostupan je za printanje i iz Vašeg profila
Rok iskoristivosti kupona: 30.12.2023.
U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć
U slučaju nezadovoljstva
nužno je obratiti se pružatelju usluge na licu mjesta, naknadne reklamacije neće se uvažiti
U slučaju korištenja ponude povrat sredstava nije moguć

Ostale napomene

Mogućnost plaćanja karticama do 12 rata bez kamata i naknada
Jedan kupon vrijedi za 1 osobu
Redovni cjenik možete pogledati OVDJE
Radno vrijeme: 
Svaki dan od 09:00 do 17:00
Ulaz u park zatvara se u 14:00
Sve igre možete pogledati OVDJE

Kontakt i lokacija

Kupljeno više od 36

Predložene ponude