plaćanje na rate

Estetska korekcija ušiju, uz lokalnu anesteziju i predoperativni pregled na dan operacije u poliklinici Arcadia

Daruvar

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 0

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

Estetski kirurg omogućava Vam korigirati neke nedostatke zbog kojih se osjećate loše ili ste izgubili samopouzdanje. Ovaj je zahvat iznimno jednostavan, a njegovi rezultati iskreno će Vam promijeniti život!

Odstojnost uški (klempave uši) najčešća je nasljedna anomalija među brojnim deformacijama na vanjskom dijelu uha. Ovaj estetski zahvat također korigira druge deformacije poput asimetričnosti, nejednakog položaja uški i slično. Korekcija ušiju (otoplastika) jednostavna je operacija kojom se lako otklanjaju svi navedeni problemi.

Korekcija odstojnosti uški ubraja se među najčešće zahvate u estetsko-korektivnoj kirurgiji.

Deformacija se primjećuje odmah nakon rođenja, a kasnije, osobito u pubertetu, stvara duboko nezadovoljstvo. Operativni zahvat moguće je izvršiti već u dobi djeteta od 6 godina, kada završava rast uški. Golemi broj varijacija u tehnici svjedoči o složenosti anatomije uha i teškoćama u ostvarivanju trajno dobrih rezultata. Korekcija deformacije uške prije upisa djeteta u školu može ga poštedjeti emocionalne traume izazvane zadirkivanjem druge djece zbog virenja uški iz kose.

Za estetsku korekciju odstojnosti uški potrebne su standardne pretrage krvi i urina: KKS; SE, koagulogram, GUK, urea, kreatinin; urin kompletni, a djeca se za korekciju odstojnosti uški upućuju kod pedijatra na predoperativnu obradu. Sve pretrage mogu se učiniti i u Poliklinici za estetsku i plastičnu kirurgiju Arcadia.

Operativnom zahvatu estetske korekcije uški prethodi konzultacijski pregled.

Što je potrebno učiniti prije zahvata pročitajte ovdje.


Stručni tim koji izvodi zahvat 

Estetski kirurg mr. sc. Bojan Ignatovski, dr. med, studij medicine završio je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Za vrijeme studija bavio se znanstveno-istraživačkim radom te je aktivno sudjelovao na dva studentska kongresa. Specijalizaciju iz plastično-rekonstrukcijske kirurgije završio je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, položio je završni ispit i stekao zvanje plastičnog kirurga. Edukaciju iz dječje kirurgije završio je u klinici za dječje bolesti u Klaićevoj u Zagrebu. U Francuskoj je bio na edukaciji iz estetske kirurgije, a do danas redovno pohađa sve postdiplomske studije i kongrese plastične i estetske kirurgije.

Mr. sc. Bojan Ignatovski, dr. med. proglašen je Najdoktorom za 2018. godinu po izboru pacijenata.
 

O Poliklinici Arcadia

Poliklinika za plastičnu kirurgiju i ginekologiju Arcadia formirana je kao prva ordinacija za estetsku kirurgiju na području Republike Hrvatske i danas bilježi petnaest godina uspješnog rada. 

Medicinski stručnjaci poliklinike za plastičnu kirurgiju i ginekologiju Arcadia nude kvalitetno izvođenje estetskih i plastičnih operacija, kao i ostalih tretmana te ugodan smještaj poslije operacijskih zahvata, uz punu diskreciju. Smještaj je osiguran u udobnim jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama s domaćim i satelitskim programima.

O Vama se brinu educirane medicinske sestre s dugogodišnjim iskustvom u estetskoj i plastičnoj kirurgiji. Sve to daje garanciju u uspješnosti liječenja.

Nema više skrivanja! Ispravite problem klempavih ušiju i s ponosom ih pokazujte! 

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Nakon kupovine potrebno se javiti u polikliniku za dogovor oko termina

Zahvat obavlja mr. sc. Bojan Ignatovski, , a više o suradnicima Poliklinike pogledajte na linku medicinsko osoblje

Kupon se dostavlja e-mailom (nakon izvršene uplate) i dostupan je za printanje i iz Vašeg profila
Rok iskoristivosti kupona: 01.09.2022.
U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć
U slučaju nezadovoljstva
nužno je obratiti se pružatelju usluge na licu mjesta, naknadne reklamacije neće se uvažiti
U slučaju korištenja ponude povrat sredstava nije moguć

Ostale napomene

Mogućnost plaćanja karticama do 12 rata bez kamata i naknada

 

Kupon je moguće koristiti odmah po primitku

Jedna osoba može koristiti 2 kupona na svoje ime

Jedna osoba može pokloniti 2 kupona

Redovne cijene možete vidjeti na CJENIKU

Otkazivanje rezervacije potrebno je učiniti najmanje 48 h prije zakazanog termina jer u protivnom gubite pravo na termin

Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće koristiti

Popust se ostvaruje isključivo kupnjom kupona preko portala Kupime.hr, u protivnom se za ponudu plaća njena redovna cijena te popust ne vrijedi

Kontakt i lokacija

Kupljeno više od 0

expired

Ostavi nam svoju email adresu kako bi te obavijestili kada ponuda postane ponovno dostupna

Predložene ponude