plaćanje na rate

Dotjerajte figuru uz 24 tretmana mršavljenja!

Utrine

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 16

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

Borite se sa celulitom na nogama kojeg se nikako ne možete riješiti? Studio Nice za Vas ima odličnu ponudu koju nikako ne smijete propustiti: Uz ovih 24 tretmana mršavljenja i smanjenja obujma riješiti ćete se masnih naslaga i dotjerati liniju gotovo do savršenstva!

U Studiu Nice besplatno ćemo za Vas uz svaki paket mršavljenja napraviti analizu tijela - mjerenje postotka viscelarne masnoće(masnoća oko unutrašnjih organa),indeksa tjelesnih mase te postotka mišićnog tkiva. Mjerenje se vrši pomoću Omron BF 510 elektronskog medicinskog aparata.
Skidanje masti i skidanje kilograma nije isto. Praćenje sadržaja tjelesne masti dok ste na dijeti ili se bavite vježbanjem omogučit će Vam neprekidno i postojano smanjivanje tjelesne težine.Također je izvrstan pokazatelj promjene masnog tkiva i tjelesne težine,ako mjerenje ponavljamo kroz nekoliko vremenskih intervala.

 

Ultrazvučna kavitacija
Tretman razbijanja masnog tkiva kavitacijom najsuvremeniji je i najefektivniji tretman kojim ćete izgubiti centimetre i smanjiti obujam u struku, bokovima, bedrima, stražnjici, nogama i rukama. Ova metoda ciljano razbija masne stanice koje nakon razbijanja jednostavno nestaju!  Masnoće se uklanjaju tako da ultrazvučna energija djeluje na staničnu membranu masnih stanica, a istovremeno je apsolutno neinvazivna za ostala tkiva i kožu. Razbijene masnoće razlažu se metaboličkim procesima, drugim dijelom se koristi za energetske potrebe organizma, a centimetri u obujmu vrlo se brzo smanjuju.Tretman se provodi svakih 7-14 dana.

Radiofrekvencija
Želite ubrzati metabolizam, poboljšati elastičnost kože i ukloniti masne naslage? Pravo je vrijeme da isprobate radiofrekvenciju! Riječ je o njezi baziranoj na elektromagnetskim valovima koji proizvode toplinu. Toplina dolazi iz unutrašnjosti, a temperatura joj se kreće od 41 do 44 °C. Uz to, radiofrekvencija također stimulira proizvodnju novog kolagena, vlakna elastina te hijaluronske kiseline. Poboljšava cirkulaciju krvi, drenažu i pomaže kod smanjenja tekućine, čime se poboljšava elastičnost kože. Ubrzava metabolizam u kojem se proizvodi temperatura viša od 41 °C. Kao rezultat ubrzanog metabolizma povećava se potreba za kisikom i proizvodnja katabolita i metabolita. Pomaže kod eliminacije masnih naslaga pomoću anticelulitne njege.

Limfna drenaža
Ključni zadatak ovog tretmana je da limfu kroz vene vodi do bubrega koji će preuzeti štetne tvari i putem mokraće ih izbaciti iz organizma. Limfna drenaža djeluje blagotvorno na naš organizam, obzirom da limfa prenosi hranjive tvari i kisik iz krvi do naših stanica, a na povratku sakuplja štetne tvari i vraća se u krvotok. Zbog svog iznimno pozitivnog djelovanja, njena primjena seže dalje od same estetske funkcije pa se preporučuje i nakon kirurških zahvata, terapije zračenjem i u tretiranju ožiljaka. Limfna drenaža ili presoterapija ipak svoju najveću primjenu ima kod tretiranja „kritičnih „ dijelova tijela zahvaćenih celulitom i viškom nakupljene tekućine. 

Anticlulitna masaža
Anticelulitna masaža vrlo je učinkovita u smislu eliminacije celulita kao i toniziranja, veće čvrstoće, lijepšeg sjaja kože i poboljšanja cirkulacije. Kada se postignu dobri rezultati, učinkovitost traje kroz jedno vrijeme. Da bi se takvo stanje održalo, neophodno je nastaviti sa masažom kako se celulit ne bi vratio. Cilj anticelulitnog programa je vraćanje normalne elastičnosti i gipkosti vezivnom tkivu, stvaranje preduvjeta i eliminacija limfnog bremena (štetnih sastojaka).

Termodeka omogućuje zdravo mršavljenje bez napornog vježbanja. Tretmanom se osnažuje metabolizam, sagorijevaju se masnoće te se smanjuje pojava celulita.

Body wrapping: zamatanje u foliju s anticelulitnim gelovima i kremama što pospješuje dubinsku aktivaciju svih preparata.

Vidimo se u Studiju Nice!

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Jedna osoba može koristiti 2 kupona na svoje ime
Jedna osoba može pokloniti 3 kupona
Najava 5 dana unaprijed prema uputama sa kupona
Kupon se dostavlja e-mailom
(nakon izvršene uplate) i dostupan je za printanje i iz Vašeg profila
Rok iskoristivosti kupona: 30.06.2023.
U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć
U slučaju nezadovoljstva nužno je obratiti se pružatelju usluge na licu mjesta, naknadne reklamacije neće se uvažiti
U slučaju korištenja ponude povrat sredstava nije moguć

Ostale napomene

Broj dolazaka: 3
Trajanje tretmana: svaki tretman po 20 minuta
Razmak između tretmana: 
✓ kavitacija: 7 dana
✓ ostali tretmani: 2 - 3 dana
Radno vrijeme:
pon - pet: 8 - 20 h
subota: 8 - 15 h
Cjenik možete pogledati OVDJE

Kontakt i lokacija

Kupljeno više od 14

Predložene ponude