Prirodni face lifting: Cupping terapija i GUA-SHA masaža lica!

Centar

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • Dana

 • Sati

 • Minuta

 • Sekundi

Želite li svome licu vratiti punoću i sjaj koje je nekada imalo? Neinvazivni estetski tretmani lica mogu Vašem licu podariti mladenački izgled, glatku teksturu i čvrstoću na potpuno prirodan način!

Salon Macerat prava je oaza za opuštanje tijela i uma usred bučnog i kaotičnog grada.  U salonu se koriste isključivo nerafinirana, prirodna, biljna, hladno prešana ulja i macerati koji hrane i njeguju kožu. Odabir ulja i macerata za masažu individualan je te ovisi o klijentovom odabiru prema željama i potrebama.

Cupping terapija lica

Postoje prirodne metode i načini kojima možemo umanjiti utjecaje i tragove godina koje se odražavaju na licu, i bez dodatnih nuspojava. Cupping terapija lica potpuno je prirodna alternativa kirurškom facelift-u i kemijskim tretmanima za lice. Cupping terapija pomoći će Vam popraviti mišićni tonus na licu, popuniti i zategnuti kožu te smanjiti otečenost ispod očiju.

Cuppingom se doslovno stvara efekt liftinga uz poticanje opće cirkulacije, aktivaciju svih mišića lica i prirodne stimulacije kolagena/elastina. U svakom slučaju, uz kuru Cupping tretmana lica vidno će se omekšati koža, a možda čak i potpuno izgladiti neke bore na vašem licu! Kao terapija na licu, vrlo je učinkovita metoda koja se primjenjuje i kod iscrpljujućih upala sinusa, infekcija i sl.,kod olakšavanja bolova nakon dentalnih radova i liječenja akni. Metoda je vrlo ugodna, opuštajuća, potpuno bezbolna  i ne ostavlja tragove. Cupping terapija lica se izvodi ručno, pomoću čašica posebno dizajniranih za lice koje su mekih i zaobljenih rubova, pomoću kojih se postiže vakuum efekt i drenaža viška tekućine.

Tretman: Povlačenjem vakuumskim čašicama po licu potiče se cirkulacija i stvaranje kolagena koji je ključan spoj u održavanju mladolikosti lica.  Vakuumom se obavlja drenaža kako bi se tekućina, koja uzrokuje natečenost lica, uklonila. 

Konačni je efekt zategnutija koža lica, bolja cirkulacija, 'življi' ten, istaknutije jagodice i kosti vilice. 

Cupping lica ne bi trebao ostavljati masnice poput onog na tijelu, ali nerijetko se dogodi da zbog osjetljivost kože ipak ostaju tragovi. No, oni vrlo brzo nestaju.

Gua Sha masaža lica   

Gua Sha masaža lica stoljećima je dio beauty rutine Kineskinja, a izvodi se pomoću kamena od prirodnog žada koji je namijenjen nježnom struganju površine lica. Prednosti žada te ružičastog kvarca su učinak na lice poput prirodnog facelifta, a struganje kamena po licu može učiniti Vašu kožu sjajnijom i zdravijom zbog boljeg protoka krvi i prirodne limfne drenaže.

Masažom Gua Sha kamenom konturira se i redefinira oblik lica i opuštaju napeti mišići, poboljšava se cirkulacija i zateže se koža lica i brišu bore. Neki čak zagovaraju korištenje ovog drevnog kineskog pomagala pri pomoći s bolnih migrenama i glavoboljama te pritiskom na čeljust.

Iskoristite ovu jedinstvenu ponudu za koju ne morate izdvojiti cijelo bogastvo, u novootvorenom salonu Macerat !

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

 • Jedna osoba može koristiti 5 kupona na svoje ime
 • Jedna osoba može pokloniti 5 kupona
 • Najava 3 dana unaprijed putem telefona prema uputama s kupona
 • Otkazivanje rezervacije potrebno je učiniti najmanje 24 sata prije zakazanog termina jer u protivnom gubite pravo na termin
 • Kupon je potrebno isprintati i ponijeti sa sobom u salon
 • Rok iskoristivosti kupona: 15.12.2021.
 • Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće koristiti
 • Popust se ostvaruje isključivo kupnjom kupona preko portala Kupime.hr, u protivnom se za ponudu plaća njena redovna cijena te popust ne vrijedi

Ostale napomene

 • Trajanje tretmana: 45 minuta
 • Radno vrijeme
  Ponedjeljak - subota: 12 - 21 h
 • Redovan cjenik možete pogledati ovdje

Kontakt i lokacija

Macerat, Centar

canadipetra@gmail.com

095 846 25 03

Draškovićeva ulica 11, 1. kat

Kupljeno više od 13

Dodaj u favorite

Predložene ponude