plaćanje na rate

Aktivan izlet u Gackoj dolini uz kajakarenje u prozirnom kajaku i vožnja quadom ili vožnja na e biciklu u trajanju od 2,5 - 4,5h!

Otočac

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 0

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

Kajakarenje na rijeci Gackoj 

Kajakarenje na Gackoj je idealan izbor za veslanje za odrasle i djecu. To je rijeka za obiteljske vožnje, sigurna i mirna, pravo obiteljsko uživanje na odmoru u lijepim pejzažima Gacke. Na kraju puta je slap kojeg možete i ne morate proći, po vašem izboru.

Gacka dolina veliko je krško polje omeđeno Velebitom prema moru, a prema unutrašnjosti Kapelom. Poljem dominira rijeka Gacka, koja izvire na jednom kraju polja i ponire na suprotnom. Po duljini Gacka je treća ponornica na svijetu. Njezin je izvorni tok dugačak 32 km. Izvorišno područje Gacke sastoji se od mnogih manjih izvora, no tri su najjača: Tonković vrilo, Klanac i Majerovo vrilo. Izvori imaju oblik jezeraca i vrlo su slikoviti. Tu se nalazi brojne stare mlinice – "malenice", od kojih su neke obnovljene i uređene u tradicionalnom stilu. Osim mlinica, tu su i pile na vodu, stupe za stupanje i koševi za pranje sukna. Vrela rijeke Gacke proglašena su spomenikom prirode, a Gacko i Dabarsko polje značajnim krajobrazom.

Prozirni kajaci pružaju vam jedinstven doživljaj da zavirite u dubinu rijeke Gacke. Radi se o novitetu u Hrvatskoj, prvi smo došli na ovu ideju zbog kristalne čistoće Gacke te smo zbog toga nagrađeni od Hrvatske turističke zajednice za projekt  “Oči Gacke”.

Prozirni kajak napravljen je od specifičnog materijala koji se koristi u izradi neprobojnih stakala, što ga čini jakim i čvrstim. Ovaj otvoreni dvosjed idealan je za opušteno veslanje i istraživanje flore i faune rijeke Gacke. 

Oprema uključuje: 
✓ ljubazno osoblje
✓ dječji prsluci s motivima
✓ brza obuka za početnike
✓ karta rute s uputama
✓ dodatni mekani nasloni za leđa
✓ kape protiv sunca
✓ krema za sunčanje
✓ kabina za presvlačenje
✓ toalet
✓ mogućnost najma dvogleda
✓ welcome drink
✓ osiguran prijevoz na start i sa cilja 
✓ osiguranje od nezgoda uključeno

Quad safari Gackom dolinom i Velebitskim pobrđem jedna je od najboljih avantura u Hrvatskoj. Avantura osim same vožnje raznim putevima (makadam, poljski put, šumski put i asfalt) uključuje i obilaske najatraktivnijih lokacija ovog dijela Hrvatske. 

Da bi upravljali quadom morate imati vozačku dozvolu B kategorije a u avanturu se upuštate na vlastitu odgovornost!

- Quad je za dvije osobe (uključeno gorivo i pratnja)

Na području Otočca i Gacke postoji desetak biciklističkih staza, osim toga biciklom možete i na Velebit ili do Plitvičkih jezera. Zahvaljujući biciklističkom klubu Barkan iz Otočca, staze oko Gacke su obilježene, imaju karte, te je moguće birati od laganih do zahtjevnih staza. Mi vam uvijek možemo dati preporuku na osnovu vaše fizičke spremnosti koju da vozite. Također, napravili smo kružnu rutu pod nazivom “Skrivena Blaga Gacke” za naše goste koja vam pruža razgledavanje kulturno-povijesnih znamenitosti i pejzaža. Uz bicikl kod nas možete iznajmiti i kvalitetne dvoglede marke Nikon te uživati u birdwatchingu i prekrasnim pejzažima. Približite si detalje koji vas zanimaju.

Obaveznu napomenu koju morate poštivati prilikom korištenja kupona pročitajte OVDJE!

Vidmo se!

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Jedna osoba može koristiti 5 kupona na svoje ime
Jedna osoba može pokloniti 5 kupona
Najava 5 dana unaprijed prema uputama sa kupona
Kupon se dostavlja e-mailom
(nakon izvršene uplate) i dostupan je za printanje i iz Vašeg profila
Rok iskoristivosti kupona: 15.10.2023.
U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć
U slučaju nezadovoljstva nužno je obratiti se pružatelju usluge na licu mjesta, naknadne reklamacije neće se uvažiti
U slučaju korištenja ponude povrat sredstava nije moguć

Ostale napomene

Specifikacije kajaka
✓ dvosjed, dužina 3,35 m, širina 0,86 m, nosivost 230 kg
✓ čvrst, siguran i stabilan
U ponudi su vozila CFMoto 450L koja se koriste za quad safari
Cjenik
 možete pogledati ovdje i ovdje
Ovdje možete pogledati Facebook profil
Velebit aktivnosti prvi su u Hrvatskoj uveli kajakarenje u prozirnim kajacima te su zbog toga nagrađeni od Hrvatske turističke zajednice za projekt “Oči Gacke”

Kontakt i lokacija

Kupljeno više od 0

expired

Ostavi nam svoju email adresu kako bi te obavijestili kada ponuda postane ponovno dostupna

Predložene ponude