plaćanje na rate

7 tretmana mršavljenja + GRATIS 2x presoterapija: oblikujte svoje tijelo i uklonite neželjeni celulit!

Kvatrić

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 11

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

Celulit je postao tolika napast da ga je neophodno stalno podsjećati da nije dobrodošao. U svakom slučaju, tu je i sad je vrijeme da ga se riješimo!

Dakle, celulit se vremenom pojavljuje i gomila u našem tijelu bez obzira na godine, kilažu i stil života - možemo ga odložiti ili usporiti pojavu nastanka, ali ne mislimo o tome sve do onog trenutka kada ga ne postanemo svjesne, odnosno do trenutka dok nam se ne pojavi! 
 
Današnja ponuda salona Perfect Body ima sjajno rješenje da se u što skorijem roku riješite celulita i mashih naslaga te dotjerate svoju figuru do savršenstva. 

Razlika između brazilske i klasične maderoterapije je to što se brazilska maderoterapija radi kombinacijom ručnih  pokreta, masažom oklagijama i s šest specifičnih madero vakuum čašica tako da se u toku terapije tijelo savršeno modelira i čini privlačnijim. Brazilska maderoterapija nije isto što i klasična maderoterapija. Brazilska maderoterapija postaje apsolutni hit u svijetu i svakim danom je sve popularnija, postaje NO1 TRETMAN U BORBI PROTIV CELULITA!

Tretmani daju i do nekoliko puta brže rezultate nego kod klasične maderoterapije. Nakon jednog tretmana naši klijenti gube i do nekoliko centimetara u obujmu. Velike transformacije su moguće za jedan dan, jedan tretman.

Nije potrebno čekati 10 tretmana da se vidi razlika. Svaki tretman je razlika, svaki tretman ima početni rezultat. Za izvođenje tretmana  koristi se poseban set od pet drvenih čašica različitih veličina koje su posebno dizajnirane da bi stvorile vakuum i doprle do dubljih slojeva tkiva gdje valjcima kod klasične maderoterapije ne možemo i ne smijemo. Zbog svog posebnog dizajna daju naglasak na momentalni lifting cijelog tijela, a naročito na butine i guzu, te je i odatle naziv brazilska maderoterapija. Vakuumom hvatamo i rastežemo tkivo (preraspoređujemo salo), dolazi do velikog zagrijavanja te se tkivo prokrvljuje i ubrzava izbacivanje toksina iz tijela. Ubrzavanjem rada limfe dolazi do detoksikacije i hidratacije tkiva, a koža postaje elastičnija, zategnutija i mekša na dodir te stoga već kod prvog tretmana dolazi do velikog gubitka obujma.

Prednosti brazilske maderoterapije su: 
✓ do 5 puta efektnija od obične
✓ potiče rad limfe i cirkulaciju
✓ puno brže eliminira celulit od obične maderoterapije
✓ preraspoređuje salo i radi lifting tijela
✓ gubi se do nekoliko cm po tretmanu
✓ poseban naglasak na LIFTING GUZE 
✓ za razliku od obične, tretiraju se kompletno cijela leđa,naročito dio "šlaufići"na predjelu oko grudnjaka

Aurora vakuum i Vacuum Fit 100 je najbolja formula za smanjenje obujma tijela i otklanjanje celulita. Tretman se sastoji od nanošenja posebnih Aurora vakuum ili Vacuum Fit 100 preparata za redukciju celulita i termoomotavanje. Ovim tretmanom se iz tijela izbacuje višak vode i toksini. Koža je nakon tretmana glatka i zategnuta. Rezultati su vidljivi već poslje jednog tretmana, a najbolji efekat se postiže nakon 10 do 12 tertmana od po 45 minuta. Također, preporuča se da se nakon tretmana napravi limfna drenaža oklagijama i manualno. Ukoliko ste se odlučili trajno se riješiti celulita, toksina i vrtoglavo i efikasno smanjiti centimetre u obujmu tijela, ovo je pravi tretman za vas.

AURORA FIT BY ENERGORORA

✓ detoksikacija organizma
✓ smanjenje celulita i masnih naslaga
✓ izbacivanje viška vode i toksina
✓ poboljšanje tonusa kože
✓ smanjenje obujma i zatezanje

U kombinaciji sa brazilskom i klasičnom maderoterapijom daje odlične rezultate i gubitak nekoliko centimetara u 1 tretmanu. Puno jače djelovanje od sličnih preparata na tržištu.

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Jedna osoba može koristiti 1 kupon na svoje ime
Jedna osoba može pokloniti 2 kupona
Najava 5 dana unaprijed prema uputama sa kupona
Kupon se dostavlja e-mailom
(nakon izvršene uplate) i dostupan je za printanje i iz Vašeg profila
Rok iskoristivosti kupona: 05.07.2022.
U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć
U slučaju nezadovoljstva nužno je obratiti se pružatelju usluge na licu mjesta, naknadne reklamacije neće se uvažiti
U slučaju korištenja ponude povrat sredstava nije moguć

Ostale napomene

Molimo Vas da na tretman dođete u točno dogovoreno vrijeme, zbog zadrzavanja određenog broja ljudi u prostoru po odluci civilnog stozera
Broj dolazaka dogovarate s djelatnicama u salonu

Trajanje tretmana:
✓ maderoterapija: 30 minuta
✓ limfna drenaža (presoterapija): 30 minuta
✓ Aurora fit vakuum: 45 minuta
Ponuda je namijenjena ženama
Ponuda se ne preporučuje osobama s proširenim krvnim žilama
Redovan cjenik pogledajte OVDJE
Radno vrijeme:
pon - pet: 9 h - 20 h
sub (svaka druga): 9 h - 12 h

Kontakt i lokacija

loyalty Kupnjom dobiješ 50 HRK

* - Poklon kod možeš iskoristiti na sljedećoj kupovini. Minimalan iznos košarice mora biti 200 HRK.

Kupljeno više od 10

Predložene ponude