55 tretmana mršavljenja za uklanjanje celulita i smanjenje obujma!

Utrine

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • Dana

 • Sati

 • Minuta

 • Sekundi

Današnji način života rezultirao je povećanim stresom, smanjenim kretanjem i konzumiranjem nezdravih tvari. To za posljedicu ima povećanje tjelesne mase, zastoj životnih tekućina u tijelu, bolne sindrome, celulit. Studio Nice ima ponudu upravo za Vas! Dotjeratje svoju figuru uz 50 tretmana i osjećajte se ugodno u svom tijelu!

U Studiu Nice besplatno ćemo za Vas uz svaki paket mršavljenja napraviti analizu tijela - mjerenje postotka viscelarne masnoće(masnoća oko unutrašnjih organa), indeksa tjelesnih mase te postotka mišićnog tkiva. Mjerenje se vrši pomoću Omron BF 510 elektronskog medicinskog aparata.

Skidanje masti i skidanje kilograma nije isto. Praćenje sadržaja tjelesne masti dok ste na dijeti ili se bavite vježbanjem omogučit će Vam neprekidno i postojano smanjivanje tjelesne težine. Također je izvrstan pokazatelj promjene masnog tkiva i tjelesne težine, ako mjerenje ponavljamo kroz nekoliko vremenskih intervala.

 

Vacuum 65 Body je hladni, biostimulativni i mehanički tretman protiv celulita i sužavanja obujma tijela koji se upotrebljava na cijeloj površini tijela. Prednost ovoga tretmana u odnosu na druge je što Vacuum 65 Body daje brze efekte, koji su vidljivi odmah nakon prvog tretmana!

Kako djeluje Vacuum 65 Body? Ubrzavanjem metaboličkih procesa u stanicama i stimuliranjem mikrocirkulacije u koži, primjena tretmana dovodi do smanjenja minimalno 65 mm obujma cijeloga tijela:

✓ razgrađuje celulit, uklanja naslage poput „narančine kore“
✓ djeluje lipolitički – razgrađuje postojeće masne naslage na tijelu
✓ inhibira lipogenezu – blokira stvaranje novog masnog tkiva
✓ pospješuje izbacivanje toksina

Cjelokupni tretman traje 60 minuta, daje objektivan osjećaj hlađenja, tako da ga mogu koristiti osobe koje imaju problem proširenih vena i ispucalih kapilara.

Maderoterapija je poseban vid anticelulitne masaže koja se izvodi specijalno dizajniranim drvenim valjcima, rolerima i kupama! U osnovi ove anticelulitne tehnike je stimulacija limfne drenaže, što je prvi i osnovni korak u borbi protiv upornog celulita na nogama i bedrima. A gdje god stimuliramo limfnu drenažu, kao poželjan efekt, osim estetskog, imamo i kompletnu detoksikaciju i relaksaciju cijelog organizma! Maderoterapijom se, za razliku od klasične anticelulitne masaže, puno lakše i brže postižu rezultati.

Ultrazvučna kavitacija je tzv. liposukcija bez noža. Razbijanje masnih naslaga i celulita aparatom nove generacije (4D kavitacijom) najsuvremenija je i najefikasnija metoda eliminacije celulita i centimetara u obujmu na "kritičnim zonama": trbuhu, bokovima, bedrima, stražnjici, nogama i rukama. Napredna 4D tehnologija pogađa masnoće tako što ultrazvučna energija djeluje na razbijanje stanične membrane masnih stanica, a istovremeno je apsolutno neinvazivna za ostala tkiva i kožu. Kavitacijom se precizno odstranjuju lokalne masne naslage bez dugotrajnog oporavka. Koža se na tim dijelovima premazuje gelom koji poboljšava djelovanje ultrazvučne kugle, a sam tretman je bezbolan, neinvazivan i potpuno siguran.

Radiofrekvencijom tijela već pri prvom tretmanu vidljivo djelujemo na proizvodnju kolagena, zatezanje kože te redukciju celulita i masnih stanica.

Anticelulitna masaža vrlo je učinkovita kod smanjenja celulita te povećanja čvrstoće i sjaja kože. Ona poboljšava cirkulaciju i ubrzava detoksikaciju organizma čime se razgrađuje celulit. Rezultati, naravno, neće stići preko noći, ali kada se postignu zadovoljavajući rezultati, oni će najdulje trajati. Da bi se takvo stanje održalo, neophodno je nastaviti s masažom kako se celulit ne bi vratio.

Body wrapping je metoda umatanja tijela u specijalnu foliju uz prethodno nanošenje posebnih kozmetičkih preparata. Ovim tretmanom ubrzava se izmjena tvari i potiče detoksikacija organizma, odnosno potiče mršavljenje. 

Termodeka radi na principu zagrijavanja. Temperatura dostiže 30 do 60 stupnjeva. Takav način zagrijavanja pomaže u ubrzavanju cirkulacije, staničnoj aktivaciji i metaboliziranju stanica. Termodeka, osim efekata detoksikacije i ubrzavanja metabolizma, balansira autonomni živčani sustav, poboljšava mišićnu masu, mliječnu kiselinu i rad jetre te uklanja bol i upale.

Limfna drenaža je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema. Limfnom drenažom aktivira se tok limfe kroz limfne puteve koji su zaduženi za sakupljanje i izbacivanje otpadnih produkata iz tkiva. Limfni sustav igra ključnu ulogu u imunološkom sustavu tijela, a limfna drenaža ubrzava metabolizam. Kvalitetu ovog tretmana prepoznat ćete i po povećanoj elastičnosti kože i općoj relaksaciji zahvaljujući tome što se izlučuje višak tekućine iz tijela i ubrzava protok krvi i limfe.

Vibrcijska platforma - mršavljenje bez pokretanja mišića: Tajna je u naprednoj tehnologiji koja se temelji na vibracijskom treningu cijeloga tijela. Vibrirajuća platforma vibracijama mikro destabilizira tijelo, što izaziva više od 3000 kontrakcija mišića. Od peta, duž nogu, stražnjice, trbušnjaka, prsa, ruku i ramena, svi mišići se aktiviraju kako bi zadržali ravnotežu tijela. Izaziva kontrakciju 99,99% mišića, povećava otkucaje srca i ubrzava metabolizam!

 • 5 u 1 fitnes sistem – trening snage, oblikovanje mišića, sagorijevanje kalorija, trening fleksibilnosti i opuštajuća masaža
 • ušteda u vremenu – vježba cijelog tijela u samo 10 minuta
 • više od 20 različitih pozicija za istezanje, vježbanje i masažu
 • 65 različitih programa vježbanja
 • jednostavna za korištenje
 • istovremeno aktivne sve grupe mišića
 • učvršćuje mišiće i povećava njihovu fleksibilnost
 • smanjuje celulit

Total Vibesom istovremeno jačate snagu i poboljšavate tonus mišića. Total Vibes uključuje niz vježbi za svaki dan koje možete prilagoditi vlastitoj fizičkoj mogućnosti i zadanim ciljevima. 

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Jedna osoba može koristiti 2 kupona na svoje ime
Jedna osoba može pokloniti 3 kupona
Najava 5 dana unaprijed prema uputama sa kupona
Kupon se dostavlja e-mailom
(nakon izvršene uplate) i dostupan je za printanje i iz Vašeg profila
Rok iskoristivosti kupona: 14.01.2022.
U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć
U slučaju nezadovoljstva nužno je obratiti se pružatelju usluge na licu mjesta, naknadne reklamacije neće se uvažiti
U slučaju korištenja ponude povrat sredstava nije moguć

Ostale napomene

Broj dolazaka: po dogovoru

Trajanje tretmana: svaki tretman traje 20 min

Radno vrijeme:
pon - pet: 8 - 20 h
subota: 8 - 15 h

Cjenik možete pogledati OVDJE

Kontakt i lokacija

Studio Nice, Utrine

gabrijelabp@gmail.com

01 7077 225

Barčev trg 6

Kupljeno više od 7

Dodaj u favorite

Predložene ponude