plaćanje na rate

50 tretmana kojima ćete trajno riješiti problem viška kilograma!

Pešćenica

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 0

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

PROGRAM MRŠAVLJENJA potpune transformacije Vaše je idealno rješenje ukoliko vam već duže vrijeme smeta višak kilograma, jastučići koji su se nakupili na bedrima te tvrdokorni celulit.

Program obuhvaća: Kompletno oblikovanje i učvršćivanje tijela, smanjivanje trbuha, bedara, nogu, ruku i stražnjice te nakupina celulita. Sastavljen je od nekoliko cjelina kojima djelujemo na poticanje cirkulacije i izmjenu tvari, detoksikaciju organizma, učvršćivanje vezivnog tkiva, izgradnju i oblikovanje te utegnutost tijela.

Ono što nas razlikuje od ostalih salona su programi prilagođeni Vašim individualnim potrebama, uz detaljnu Omron body scan analizu tijela, a s ciljem maksimalnih i dugotrajnih rezultata u gubljenju kilograma, oblikovanju Vašeg tijela i uklanjanju ostalih nesavršenosti.

**LIPO PROGRAM** Namijenjen je klijenticama koje žele smršaviti do 30 kg ili izgubiti veći obujam te više konfekcijskih brojeva.

Trajanje: U program su uključeni najučinkovitiji tretmani koji se provode kontinuiranim dolascima kroz više tjedana, jednom do dva puta tjedno, a u dogovoru i prema savjetima našeg stručnog osoblja. Uz dolaske na tretmane jednom tjedno mjerimo i opseg tijela.

Program započinjemo individualnom konzultacijom na kojoj određujemo Vaše ciljeve i način na koji ćemo to postići.

Nakon body scan analize, napraviti ćemo detoksikaciju tijela uz upotrebu termo deke te body wrapping/ovijanje tijela folijom kako bi izbacili toksine iz organizma i svoju kožu učinili svježijom, mekom i podatnom.

KONAČNO SE RIJEŠITE MASNIH NASLAGA BEZ POTREBE ZA TRETMANIMA ODRŽAVANJA!
 

ZAMIJENITE SAMO 3 TRETMANA ZA :
· ČAK 72 TRENINGA
· 90 SALATA ZA RUČAK

REZULTATI dobiveni aparatom V5 UltraContoure 6 u 1 vrlo su slični onima dobivenim kirurškom liposukcijom. Tretmani se izvode svakih 7 do 10 dana, a ovisno o regiji koju tretiramo tretman traje i do 2 sata.

 • najnoviji aparat koji potpuno uklanja višak masnih stanica, reducira celulit te zateže i učvršćuje kožu
 • prvi aparat koji objedinjuje HIFU tehnologiju i radiofrekvenciju u jednoj sondi čime se postižu izvanredni rezultati u samo tri dolaska
 • rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana
 • aparatom možemo tretirati svaki dio tijela gdje postoji višak masnih stanica: trbuh, stražnjicu, bedra i bokove, noge, koljena, listove, ruke, leđa, podbradak

DJELOVANJE: Samo UltraContour aparat kombinira čak 6 metoda: HIFU, RF, DVIJE SONDE ZA KAVITACIJU, DVIJE BIO MIKRO STRUJE, VACUUM I I NFRACRVENO LED SVIJETLO. UltraContour konačno je rješenje za učinkovito i neinvazivno uklanjanje viška masnih stanica i oblikovanje tijela. Kombinacija različitih metoda djeluje na lokalizirane masne stanice čime se manjuje obujam od 4 do čak 10 centimetara u samo tri tretmana! Tretmani su posebno pogodni za ona područja koja se vrlo teško uklanjaju čak i uz dijetu i vježbu, a rezultati su dugotrajni bez potrebe za tretmanima održavanja.
 
POSTUPAK:  Tretman se izvodi pomoću tri sonde u trajanju do 2 sata ovisno o regiji koja se tretira. Prvom sondom koja kombinira HIFU tehnologiju i RADIOFREKVENCIJU dubinski djelujemo na razgradnju masnih stanica u trigliceride koji se prirodnim procesom izlučuju iz metabolizma te također potičemo stvaranje kolagena. V10 najvećom sondom, koja kombinira čak dvije kavitacije, dvije radiofrekvencije, dvije mikro struje, vakum i infracrveno led svjetlo dodatno, razgrađujemo masne stanice i prodiremo do čak 1,5 cm potkožno, što je dovoljno da se u cjelosti zahvati i najdublji potkožni sloj masnoće. Pri tome okolno tkivo ostaje netaknuto. Istom sondom razgrađujemo i rješavamo celulit,  zaglađujemo kožu te pospješujem cirkulaciju.
 
KANDIDATI: Tretman se preporučuje i ženama i muškarcima, a idealni kandidati su osobe koje se nikako ne mogu riješiti masnih naslaga ili su na dijeti, redovito vježbaju, ali i dalje ne mogu u potpunosti ukloniti masne stanice. Tretman je namijenjen umjereno do pretjerano pretilim ženama i muškarcima koji žude za boljom tjelesnom formom i lijepo oblikovanim tijelom.

Termo deka uz body wrapping/ovijanje folijom je pasivna i izuzetno ugodna terapija koja traje 30 minuta. Temperatura se može regulirati između 40 i 75 stupnjeva i njome, osim detoksikacije organizma, želimo postići i bolju prokrvljenost, opuštanje mišića i živaca te redukciju celulita i masnih naslaga. Kako bi na učinkovit način smanjili potkožne masne jastučiće i opseg tijela, prije upotrebe termo deke tijelo se ravnomjerno namaže fluidom od guarane i ovije folijom. Time istodobno djelujemo na celulit, pojavu strija, a izgled kože vidljivo se poboljšava već nakon prvog tretmana.

Tretiranje gustog masnog tkiva započinjemo 4D kavitacijom sa samokontrolom rada čime se dozira dubina ultrazvučnih valova te je na taj način tretman ne samo učinkovit, nego i vrlo siguran za okolna tkiva i živce. Njome djelujemo na odstranjivanje viška vode, masnoće te celulita. 
4D inovativna tehnologija s čak 4 sonde integrirane u jednu veliku sondu (4 u 1) omogućava da se tretmanom zahvati velika površina tijela koja se tretira te su stoga rezultati puno brži i učinkovitiji. Idealna je za sva područja na tijelu gdje su veće nakupine masnoća: trbuh, bokovi, bedra, noge, stražnjica, ruke, leđa (gornji i donji dio), a u dogovoru s Vama tretirati ćemo one dijelove koji Vam najviše smetaju.

Nakon tretmana 4D kavitacije svakako ćemo napraviti limfnu drenažu kako bi stimulirali metabolizam te kroz limfni sustav djelovali na ubrzano izlučivanje otpadnih materija i viška tekućine iz organizma (lica i tijela).

Radiofrekvencijom tijela već pri prvom tretmanu vidljivo djelujemo na proizvodnju kolagena, zatezanje kože te redukciju celulita i masnih stanica.

Lipo laser još nazivaju i ‘liposukcijom’ bez kirurškog zahvata. Koristi najbrži, jednostavan i siguran način smanjivanja tvrdokornih masnih naslaga, a tretmani su potpuno bezbolni i neinvazivni, bez nuspojava na okolno tkivo. Naš diodni laser najnovije generacije ima 14 dioda koje se postavljaju na ciljana područja tretiranja, a samim laserom prodire se do 9 mm potkožno te se zatim direkno razbijaju masne stanice i ubrzava metabolizam.

Body former/elektrostimulacija uz pomoć mikrostruje na brz i efikasan način ukloniti će masne naslage, poboljšati tonus Vaše kože i osloboditi Vas celulita. Poznat je i pod nazivom ‘pasivna gimnastika’ jer su njegove prednosti mnogobrojne. Učinkovit je za brže vraćanje stare linije nakon poroda, potiče mišiće na vibriranje i stezanje, idealan je za otklanjanje celulita i ima izvrstan učinak zatezanja- koža je svilenkastija i glatka, poboljšava cirkulaciju, uklanja višak vode i toksina iz organizma, oblikuje mišiće, daje im čvrstoću te povećava mišićnu masu. Samo jednim tretmanom dobiju se isti rezultati kao nakon 7-8 sati naporne vježbe!

Vibracijska platforma relativno je nov pristup fizičkoj aktivnosti. Bazira se na naprednoj vibracijskoj tehnologiji koju mogu koristiti ljudi svih uzrasta, načina života i fizičkih sposobnosti. Zbog ograničenog kretanja, kod tradicionalnih vježbi prosječno samo 30-40% mišićne mase može biti iskorišteno, dok se kod vibracijskog treninga angažira izmedu 95% i 97% mišićnih vlakana. To znači da se duboki mišići i mišići stabilizatori koji se inače teško i dugo vježbaju, također stimuliraju.

Samo stajanjem na vibracijskoj platformi angažiraju se svi mišići te su rezultati vidljivi već nakon nekoliko tretmana! SAMO 10 MINUTA VRIBRACIJA = 1 SAT VJEŽBANJA!

Dotjerajte svoju figuru u Tajni Ljepote, recite zbogom neželjenim kilogramima i osjećajte se bolje u svojoj koži!

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Jedna osoba može koristiti 1 kupon na svoje ime
Jedna osoba može pokloniti 3 kupona
Najava 5 dana unaprijed prema uputama sa kupona
Kupon se dostavlja e-mailom
(nakon izvršene uplate) i dostupan je za printanje i iz Vašeg profila
Rok iskoristivosti kupona: 31.10.2023.
U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć
U slučaju nezadovoljstva
nužno je obratiti se pružatelju usluge na licu mjesta, naknadne reklamacije neće se uvažiti
U slučaju korištenja ponude povrat sredstava nije moguć

Ostale napomene

Broj dolazaka na tretmane: po dogovoru pri prvom dolasku
Mršavljenje pod stručnim vodstvom
Rezultati zagarantirani

Tretmane je moguće mijenjati prema stanju vašeg organizma i savjetima našeg stručnog osoblja
Cjenik možete pogledati OVDJE
Radno vrijeme:
pon, sri, čet: od 13 do 21 h
uto i pet: od 09 do 17 h

Kontakt i lokacija

Kupljeno više od 12

Predložene ponude