plaćanje na rate

50 jedinica Bocouture preparata - tretirajte dio lica po potrebi i uklonite sitne i duboke bore, poboljšajte konture lica te podignite obrve!

Gornji grad

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 3

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

Botulinum toksin

Injekcije botoksa danas su jedan od najčešće korištenih neinvazivnih estetskih tretmana. Prvenstveno se koriste za uklanjanje bora na licu, iako su vrlo učinkovite i za neka druga stanja, kao što su pretjerano znojenje, spuštanje kuta usana ali i migrena. Injekcije botoksa koriste toksin nazvan botulinum toksin A kako bi se privremeno spriječilo pomicanje mišića i time zagladile bore.

​U Poliklinici Anova koristimo vrhunski botoks preparat Bocouture. Tretman je minimalno bolan, a efekti se vide 2 do 7 dana nakon postupka. Nudimo tretman svih dijelova lica (čelo, područje oko očiju i gornjeg dijela nosa..), vrata i dekoltea, tretman tzv. gingivalnog osmijeha (gummy smile), tretman za smanjenje znojenja (područje pazuha), tretman migrene. Javite nam se i dogovorite besplatne konzultacije!

Prije tretmana

Priprema za tretman:

• Obavijestite svog liječnika ako ste ranije imali infekciju herpes virusom u području lica/usana, kako bi se u slučaju potrebe prepisala profilaktička terapija.
• Izbjegavajte protuupalne lijekove/lijekove za razrjeđivanje krvi 10 dana prije tretmana (primjerice aspirin, ibuprofen, češnjak...) zbog povećanog rizika od modrica i oteklina nakon injekcija. Alkohol također preporučujemo izbjegavati nekoliko dana prije tretmana.
• Zakažite svoj termin najmanje 1-2 tjedna prije posebnog događaja, kao što je vjenčanje ili godišnji odmor zbog niskog ali ipak mogućeg rizika modrica i oteklina nakon tretmana.
• Zatražite novi termin ako vam se prije tretmana pojavi jak osip, herpes ili bilo kakva promjena kože u području planiranog tretmana.
• Botox je kontraindiciran ako ste trudni, dojite, ako vam je dijagnosticiran neki od neuromišićnih poremećaja kao što su multipla skleroza i miastenija gravis, ili ako imate otvorene rane u području planiranog tretmana.

​Iza tretmana

Tretman je u pravilu siguran, a rezultati se vide za 10-14 dana nakon postupka. U velike većine bolesnica ne očekuje se pojava modrica i veće otekline, no ukoliko navedenog dođe isti se obično povuku kroz nekoliko dana. Moguće je koristiti hladne obloge. U nekim je slučajevima moguća pojava crvenila koje nestaje obično nakon nekoliko sati.

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Jedna osoba može koristiti 1 kupon na svoje ime
Jedna osoba može pokloniti 3 kupona
Najava 3 dana unaprijed prema uputama sa kupona
Otkazivanje rezervacije potrebno je učiniti najmanje 48 sati prije zakazanog termina
jer u protivnom gubite pravo na termin
Kupon se dostavlja e-mailom (nakon izvršene uplate) i dostupan je za printanje i iz Vašeg profila
Rok iskoristivosti kupona: 28.02.2023.
U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć
U slučaju nezadovoljstva
nužno je obratiti se pružatelju usluge na licu mjesta, naknadne reklamacije neće se uvažiti
U slučaju korištenja ponude povrat sredstava nije moguć

Ostale napomene

Zahvat izvodi: dr.sc. Davor Kust
Trajanje: 30 min
Ponuda je namijenjena ženama i muškarcima
Redovne cijene pogledajte na CJENIKU
Radno vrijeme:
- pon - pet: 8 h - 20 h
- sub i ned: po dogovoru
Pomlađivanje lica preparatima poput Bocouture je najdjelotvorniji estetski tretman u svijetu kojim se učinkovito uklanjaju sitne i duboke bore, bore nastale mrštenjem te bore oko očiju. Tretmanom se podižu obrve, kutovi usana, zateže koža i poboljšavaju konture lica i očiju
Nije potrebna posebna priprema za zahvat, a rezultati se vide kroz par dana
Učinak tretmana: do 6 mjeseci
Poliklinika Anova nudi vam inovativni pristup liječenju u skladu s američkim i zapadnoeuropskim standardima, a OVDJE pogledate informacije o vrhunskom stručnom timu Poliklinike

Kontakt i lokacija

Kupljeno više od 6

Predložene ponude