plaćanje na rate

28 odličnih tretmana za mršvljenje i redukciju celulita + vakuum vreća!

Pešćenica

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 22

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

PROGRAM MRŠAVLJENJA potpune transformacije Vaše je idealno rješenje ukoliko vam već duže vrijeme smeta višak kilograma, jastučići koji su se nakupili na bedrima te tvrdokorni celulit.

Program obuhvaća: Kompletno oblikovanje i učvršćivanje tijela, smanjivanje trbuha, bedara, nogu, ruku i stražnjice te nakupina celulita. Sastavljen je od nekoliko cjelina kojima djelujemo na poticanje cirkulacije i izmjenu tvari, detoksikaciju organizma, učvršćivanje vezivnog tkiva, izgradnju i oblikovanje te utegnutost tijela.

Ono što nas razlikuje od ostalih salona su programi prilagođeni Vašim individualnim potrebama, uz detaljnu Omron body scan analizu tijela, a s ciljem maksimalnih i dugotrajnih rezultata u gubljenju kilograma, oblikovanju Vašeg tijela i uklanjanju ostalih nesavršenosti.

Trajanje: U program su uključeni najučinkovitiji tretmani koji se provode kontinuiranim dolascima kroz više tjedana, jednom do dva puta tjedno, a u dogovoru i prema savjetima našeg stručnog osoblja. Uz dolaske na tretmane jednom tjedno mjerimo i opseg tijela.

Program započinjemo individualnom konzultacijom na kojoj određujemo Vaše ciljeve i način na koji ćemo to postići.

KONAČNO SE RIJEŠITE MASNIH NASLAGA BEZ POTREBE ZA TRETMANIMA ODRŽAVANJA!
 
Vakuum vreća – revolucionaran tretman za smanjenje obujma i redukciju celulita!

Vacuum 65 Body je hladni, biostimulativni i mehanički tretman protiv celulita i sužavanja obujma tijela. Prednost ovog tretmana u odnosu na druge je što Vacuum 65 Body daje brze efekte, koji su vidljivi odmah nakon prvog tretmana!

Ubrzavanjem metaboličkih procesa  u  stanicama  i  stimuliranjem  mikrocirkulacije  TRETMANOM SE GUBI MINIMALNO 6,5 CM OBUJMA CIJELOGA TIJELA

 • razgrađuje celulit, uklanja naslage poput ‘narančine kore’
 • djeluje lipolitički – razgrađuje postojeće masne naslage na tijelu
 • inhibira lipogenezu – blokira stvaranje novog masnog tkiva
 • pospješuje izbacivanje tekućine iz organizma

Tretiranje gustog masnog tkiva započinjemo 4D kavitacijom sa samokontrolom rada čime se dozira dubina ultrazvučnih valova te je na taj način tretman ne samo učinkovit, nego i vrlo siguran za okolna tkiva i živce. Njome djelujemo na odstranjivanje viška vode, masnoće te celulita. 
4D inovativna tehnologija s čak 4 sonde integrirane u jednu veliku sondu (4 u 1) omogućava da se tretmanom zahvati velika površina tijela koja se tretira te su stoga rezultati puno brži i učinkovitiji. Idealna je za sva područja na tijelu gdje su veće nakupine masnoća: trbuh, bokovi, bedra, noge, stražnjica, ruke, leđa (gornji i donji dio), a u dogovoru s Vama tretirati ćemo one dijelove koji Vam najviše smetaju.

Nakon tretmana 4D kavitacije svakako ćemo napraviti limfnu drenažu kako bi stimulirali metabolizam te kroz limfni sustav djelovali na ubrzano izlučivanje otpadnih materija i viška tekućine iz organizma (lica i tijela).

Lipo laser još nazivaju i ‘liposukcijom’ bez kirurškog zahvata. Koristi najbrži, jednostavan i siguran način smanjivanja tvrdokornih masnih naslaga, a tretmani su potpuno bezbolni i neinvazivni, bez nuspojava na okolno tkivo. Naš diodni laser najnovije generacije ima 14 dioda koje se postavljaju na ciljana područja tretiranja, a samim laserom prodire se do 9 mm potkožno te se zatim direkno razbijaju masne stanice i ubrzava metabolizam.

Body former/elektrostimulacija uz pomoć mikrostruje na brz i efikasan način ukloniti će masne naslage, poboljšati tonus Vaše kože i osloboditi Vas celulita. Poznat je i pod nazivom ‘pasivna gimnastika’ jer su njegove prednosti mnogobrojne. Učinkovit je za brže vraćanje stare linije nakon poroda, potiče mišiće na vibriranje i stezanje, idealan je za otklanjanje celulita i ima izvrstan učinak zatezanja- koža je svilenkastija i glatka, poboljšava cirkulaciju, uklanja višak vode i toksina iz organizma, oblikuje mišiće, daje im čvrstoću te povećava mišićnu masu. Samo jednim tretmanom dobiju se isti rezultati kao nakon 7-8 sati naporne vježbe!

Termo deka uz body wrapping/ovijanje folijom je pasivna i izuzetno ugodna terapija koja traje 30 minuta. Temperatura se može regulirati između 40 i 75 stupnjeva i njome, osim detoksikacije organizma, želimo postići i bolju prokrvljenost, opuštanje mišića i živaca te redukciju celulita i masnih naslaga. Kako bi na učinkovit način smanjili potkožne masne jastučiće i opseg tijela, prije upotrebe termo deke tijelo se ravnomjerno namaže fluidom od guarane i ovije folijom. Time istodobno djelujemo na celulit, pojavu strija, a izgled kože vidljivo se poboljšava već nakon prvog tretmana.

Dotjerajte svoju figuru u Tajni Ljepote, recite zbogom neželjenim kilogramima i osjećajte se bolje u svojoj koži!

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Jedna osoba može koristiti 1 kupon na svoje ime
Jedna osoba može pokloniti 3 kupona
Najava 5 dana unaprijed prema uputama sa kupona
Kupon se dostavlja e-mailom
(nakon izvršene uplate) i dostupan je za printanje i iz Vašeg profila
Rok iskoristivosti kupona: 31.10.2023.
U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć
U slučaju nezadovoljstva
nužno je obratiti se pružatelju usluge na licu mjesta, naknadne reklamacije neće se uvažiti
U slučaju korištenja ponude povrat sredstava nije moguć

Ostale napomene

Broj dolazaka na tretmane: po dogovoru pri prvom dolasku
Mršavljenje pod stručnim vodstvom
Rezultati zagarantirani

Tretmane je moguće mijenjati prema stanju vašeg organizma i savjetima našeg stručnog osoblja
Cjenik možete pogledati OVDJE
Radno vrijeme:
pon, sri, čet: od 13 do 21 h
uto i pet: od 09 do 17 h

Kontakt i lokacija

Kupljeno više od 12

Predložene ponude