plaćanje na rate

24 udarna tretmana u borbi protiv celulita!

Trešnjevka

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 20

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

Maderoterapija je masažna tehnika koja se pokazala najučinkovitija kada kad je u pitanju velika ženska boljka celulit. Maderoterapija ili terapija drvetom je sve popularnija kod nas, a i svijetu. To je jedan oblik masaže koji je razvijenn u Kolumbiji, a kod kojeg se za za izvođenje pokreta koriste specijalni masažeri napravljeni isključivo od prirodnog materijala – točnije od drveta. Iako se uglavnom žene odluče za ovu masažu da bi se rešile celulita, ona je korisna i kod bolova u leđima i za detoks organizma. 

BRAZILSKO PODIZANJE STRAŽNJICE (BRAZILIAN BUTT)

Ovaj fantastični tretman podrazumjeva primjenu modernog vakuum aparata koji povlači i podiže tkivo, pri čemu se tkivo i drenira, i potiče se lokalna cirkulacija i hranjenje kože. Pored podizanja tretiranog dijela tijela, poboljšava se i kvaliteta kože i čvrstoća potkožnog tkiva. Rezultati su vidljivi odmah nakon prvog tretmana. 

1. podiže i tonizira vašu stražnjicu
2. povećava mišićnu masu
3. poboljšava elastičnost kože
4. povećava cirkulaciju krvi i limfnu drenažu
5. bolja tekstura kože

ANTICELULITNA MASAŽA CUPPING
U tretirano područje - najčešće bedra i stražnjica ručno se umasira anticelulitno ulje za masažu. Cupping masaža se obavlja pomoću posebnog aparata i staklenih čašica. Njima se masira tretirani dio tijela po principu usisavanja, tj. odizanja i razdvajanja vezivnog i masnog tkiva.

Body wrapping je anticelulitna metoda kojom istodobno oblikujemo tijelo te smanjujemo njegov obujam, a rezultate mjerimo u centimetrima. Već sam naziv „body wrapping“ govori nam da je riječ o postupku omatanja tijela u kombinaciji s posebnim kozmetičkim proizvodima osmišljenim za body wrapping. Omatanjem tijela posebnom folijom osigurava se bolje prodiranje fitoaromatskih sastojaka iz proizvoda za body wrapping u kožu i potkožno tkivo, gdje aktivni sastojci obavljaju željene učinke razgradnje i detoksikacije.

Kombi drenaža djeluje tako da maser rukama stimulira limfne žlijezde i gura limfu (tekućinu koja teče kroz limfni sustav) prema srcu, kako bi se ubrzao metabolizam te cirkulacija i probava te pojačao imunološki sustav. Jednom kada dođe do srca, tekućina se preusmjerava u krv i filtrira kroz bubrege, gdje se eliminira iz tijela putem urina. Važno je izvršiti pravi pritisak rukama, a osim što potiče izmjenu tvari, takva masaža korisna je i za zatezanje kože.Treba piti dovoljno vode, a važno je izbjegavati alkohol te ugljikohidrate i šećer. Već nakon jednog tretmana možete izgubiti centimetre, kombi drenaža potiče skidanje viška kilograma, uklanjanje toksina, ubrzavanje metabolizma, probavnog i krvožilnog sustava, te rješavanje celulita.

Limfu možemo potaknuti uz jedinstvenu tehniku ručne masaže ili uz pomoć aparativne limfne drenaže koju još nazivamo – presoterapija. Ona  je jednostavna, brza i sigurna. Ova terapija je medicinsko-kozmetički tretman koji osim što potiče brži rad metabolizma, razgrađuje celulit, poboljšava prokrvljenost tkiva ujedno utječe i na smanjenje obujma. Izuzetno je djelotvorna kod tvrdokornih masnih naslaga i celulita jer izbacuje višak tekućine u tkivu što omogućuje bolji dotok krvi i kisika te bržu i bolju lipolizu.
 

Recite zbogom celulitu!

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

 • Ponuda vrijedi samo za žene
 • Jedna osoba može koristiti 4 kupona na svoje ime
 • Jedna osoba može pokloniti 5 kupona
 • Obavezna najava 5 dana unaprijed prema uputama sa kupona
 • Kupon se dostavlja e-mailom (nakon izvršene uplate) i dostupan je za printanje iz Vašeg profila
 • Rok iskoristivosti kupona: 07.07.2023. (najkasnije krenuti sa tretmanima)
 • Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervirao termin, a nije došao ili nije otkazao termin najmanje 24h ranije
 • Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće koristiti

Ostale napomene

 • Radno vrijeme:
     pon - pet: 10 - 22 h ili po dogovoru

Kontakt i lokacija

Kupljeno više od 18

Predložene ponude