plaćanje na rate

[KORZO] Paket od 18 tretmana mršavljenja i eliminacije celulita!

Korzo

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 16

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

KAVITACIJA
Neinvazivna, bezbolna, sigurna i brza alternative liposukcije, tehnika, koja omogućava brzo i učinkovito preoblikovanje tijela u kratkom roku. Precizno odstranjuje lokalne masne naslage i celulit bez dugotrajnog oporavka. Omogućava oblikovanje trbuha, stražnjice, bokova, bedara, koljena i gornjeg dijela ruku. Nakon zahvata površina kože ostaje neoštećena, nema bolova te se stoga pacijentica može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Napredna tehnologija kavitacije omogućuje usmjeravanje koncentrirane energije na željene zone tijela te se tako selektivno razbijaju potkožne masne stanice dok koža, krvožilni sustav, nervni i mišićni sustav ostaju netaknuti.

Radiofrekvencija zagrijava tkivo pomoću električnog polja koje nastaje između dviju elektroda (aplikator i referentna elektroda). Napon između elektroda brzo prelazi iz pozitivnog u negativni i naizmjenično privlači i odbija elektrone te nabijene ione. Prirodni otpor (impedancija) tkiva na to gibanje dovodi do stvaranja topline što za posljedicu ima vazodilataciju, poboljšanje metabolizma, povećani mišićni tonus i elastičnost tkiva te aktivaciju fibroblasta i stvaranje novog kolagena. Rezultat je znatno poboljšanje izgleda, boje i tonusa kože koja postaje napeta, glatka, a i oštećenja i bore su znatno manje vidljive. Kod anticelulitnih i  tretmana mršavljenja, zagrijavanjem masnih naslaga u hipodermisu one se ‘tope’, a svježa krv koja prodire uslijed povećane cirkulacije u tretiranom području regenerira tretirani dio.

Presoterapija predstavlja masažu komprimiranim zrakom koji se koristi u uklanjanju i redukciji celulita, topljenju masnih naslaga , poboljšanju tonusa kože i sprečavanju pojave proširenih vena.
 
Tretman traje 30 min i sagorijeva do 600 kalorija po tretmanu. Ima produženi učinak u narednih 48 sati i izbacuje višak vode i masnoće iz organizma. Tretmani se mogu izvoditi 3 puta tjedno, a rezultati su vidljivi nakon svakog tretmana. Za vrijeme postupka nema nikakvih neželjenih ili neugodnih učinaka. Metoda preso aparatom je izuzetno ugodna i relaksirajuća. Tretira posljedice neprestanih stresova, dugotrajnog sjedenja, nekretanja, prekomjerne tjelesne težine i nepravilne ishrane kao što su loša prokrvljenost tkiva - posebno nogu, stražnjice i trbuha, nakupljanje otpadnih tvari metabolizma, oticanje nogu i celulit.

Tretman Oxyfatom je jedna od najdjelotvornijih profesionalnih metoda u otklanjanju lokalnih masnih naslaga ili celulita zato što djeluje na bazalni metabolizam koji je glavni uzrok debljanja.

Aparat radi na principu infracrvenih zraka i  koje ulaze 3 cm pod kožu i otapaju masne stanice od kojih nastaju salo i celulit.
Infracrvene svjetlosne elektrode dubinski zagrijavaju tkivo i zajedno sa strujom i ultrazvukom potiču lipolitičke procese u masnoj stanici, a time i uklanjaju celulit, a aparat je bezbolan i ugodan. Jedan tretman traje 60 minuta. Za potpuni učinak preporuka je 12 tretmana.

Može se kombinirati s ostalim aparatima za mršavljenje kao sto je kavitacija, limfna drenaža ili maderoterapija.

Simfonia vas čeka!

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

 • Jedna osoba može koristiti 1 kupon na svoje ime
 • Jedna osoba može pokloniti 5 kupona
 • Obavezna najava 8 dana unaprijed prema uputama sa kupona
 • Kupon se dostavlja e-mailom (nakon izvršene uplate) i dostupan je za printanje iz Vašeg profila
 • Rok iskoristivosti kupona: 10.07.2022. (najkasnije krenuti sa tretmanima)
 • Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervirao termin, a nije došao ili nije otkazao termin najmanje 24h ranije
 • Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće koristiti

Ostale napomene

 • Radno vrijeme:
     pon-pet: 8 - 20 h
     sub: 8 - 14 h

Kontakt i lokacija

loyalty Kupnjom dobiješ 50 HRK

* - Poklon kod možeš iskoristiti na sljedećoj kupovini. Minimalan iznos košarice mora biti 200 HRK.

Kupljeno više od 12

Predložene ponude