plaćanje na rate

10 tretmana oblikovanja i toniranja tijela u kombinaciji sa teslom, med conturom, limfnom drenažom i butt liftom!

Centar

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 14

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

Tesla Sculpt tretman oblikovanja i toniranja tijela trenutno je najtraženiji tretman te vrste na tržištu. Razlog? Taj što je u samo 30 minuta (koliko traje jedan tretman) moguće postići isti efekt kao da ste napravili čak 30.000 trbušnjaka! Još bolja vijest je ta što se tretman može koristiti na svim dijelovima tijela.

PRINCIP RADA

Tesla Sculpt je nekirurški i neinvazivan aparat, koji koristi magnetsku stimulaciju kako bi se stimuliralo mišićno tkivo. Magnetni valovi prodiru duboko u tkivo, simulirajući efekt treninga visokog intenziteta. Tretirati se mogu sljedeće zone na tijelu:

✓ Trbuh
✓ Stražnjica
✓ Biceps
✓ Triceps
✓ Bedra
✓ Listovi

REZULTATI
Prvi vidljivi rezultati Tesla Sculpt tretmana očekuje se kroz 2-4 tjedna, ovisno o broju odrađenih tretmana, njihovom intenzitetu, kao i o tretiranoj zoni. No brige nema – rezultati svakako neće izostati.

SIGURNOST
Tesla Sculpt tretman spada u neinvazivne te pritom vrlo sigurne tretmane. Ipak, kao i kod svih tretmana ove vrste, postoji mogućnost određenih (blažih) nuspojava. Prije tretmana ljubazno molimo da se savjetujete s našim djelatnicima na BESPLATNIM konzultacijama. Svakako nas prije tretmana upozorite ukoliko imate određene zdravstvene poteškoće.

Limfna drenaža jedna je od najčešće korištenih metoda za stimulaciju organizma, pomoću koje ubrzavamo razmjenu tvari u organizmu, uklanjajući pritom otpadne tvari i višak tekućine iz tijela.

Radi se o medicinsko-kozmetičkom čija je primarna zadaća poticanje razgradnje celulita i smanjanje obujma tijela, ail je i odličan alat za ukupnu detoksikaciju organizma. Koristeći isprekidanu pneumatsku kompresiju, dijelovi tijela se masiraju pomoću “rukavaca” napunjenih komprimiranim zrakom. Tako se stvaraju valovi zraka, a na tretiranom dijelu tijela dolazi do osjećaja ugode i olakšanja.

Limfna drenaža je glavna potpora prilikom korištenja drugih aparaturnih tretmana za oblikovanje tijela i mršavljenje. Sama po sebi nema oku vidljivih rezultata, no nužna je za brže i sigurnije rezultate prilikom tretmana drugim aparatima. Koristeći ju zasebno, odličan je instrument za drastično poboljšanje ukupnog stanja i zdravlja organizma.

Limfna drenaža spada u neinvazivne te pritom vrlo sigurne tretmane. Ipak, kao i kod svih tretmana ove vrste, postoji mogućnost određenih (blažih) nuspojava. Prije tretmana ljubazno molimo da se savjetujete s našim djelatnicima na BESPLATNIM konzultacijama. Svakako nas prije tretmana upozorite ukoliko imate određene zdravstvene poteškoće.

Med2Contour svjetski je poznat i priznat uređaj, a nalazi se i u našem Pink Beauty centru za ljepotu. Radi se o možda najpopularnijem tretmanu za mršavljenje i oblikovanje tijela na tržištu, koji se s pravom smatra alternativom liposukciji. Razlog tome je taj što Med Contour uređaj istovremeno kombinira čak 3 različita načina djelovanja: ultrazvuk (UV), limfnu drenažu i vakuum. To znači samo jedno – odlični rezultati su osigurani.

PRINCIP RADA

Pomoću nekoliko različitih aplikatora, u mogućnosti smo:
✓ Vidljivo smanjiti obujam tijela (cca 2.5cm nakon prvog tretmana)
✓ Smanjiti ili u potpunosti ukloniti celulit
✓ Zategnuti kožu tijela
✓ Osigurati dugotrajne rezultate
✓ Tretman je ugodan i bezbolan.

Butt Lift

Tretman brazilskog podizanja gluteusa uz pomoć vakuum čaša.

PRINCIP RADA

Radi se o aparativnom tretmanu koji dovodi do smanjenja celulita na tretiranoj zoni i aktivacije lokalne cirkulacije, kao i limfne drenaže. Pomoću Butt Lift tretmana uspješno možemo:

✓ Podići stražnjicu i dati joj dodatnu čvrstoću
✓ Poboljšati kvalitetu i tonus kože
✓ Postići dugoročne rezultate

REZULTATI

Prvi rezultati mogu se primijetiti već nakon prvih odrađenih tretmana, no za oku vidljive i dugoročnije rezultate preporučamo napraviti 5 – 10 tretmana.

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Jedna osoba može koristiti 1 kupon na svoje ime
Jedna osoba može pokloniti 3 kupona
Najava 3 dana unaprijed prema uputama sa kupona
Otkazivanje rezervacije potrebno je učiniti najmanje 48 sati prije zakazanog termina jer u protivnom gubite pravo na termin
Kupon se dostavlja e-mailom
(nakon izvršene uplate) i dostupan je za printanje i iz Vašeg profila
Rok iskoristivosti kupona: 19.06.2023.
U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć
U slučaju nezadovoljstva
nužno je obratiti se pružatelju usluge na licu mjesta, naknadne reklamacije neće se uvažiti
U slučaju korištenja ponude povrat sredstava nije moguć

Ostale napomene

Broj dolazaka: 10
Trajanje tretmana: 60 min
Redovan cjenik
pogledajte OVDJE
Radno vrijeme:

Pon-Pet: 09:00 - 20:00
Sub: 09:00 - 15:00

Kontakt i lokacija

Kupljeno više od 5

Predložene ponude