Pomladite lice i izbrišite bore Botox tretmanom u Poliklinici Đurić!

Centar

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
  • Dana

  • Sati

  • Minuta

  • Sekundi

Botox- fantastičan tretman koji pomlađuje kožu

Botox se zadnjih godina popeo na ljestvici kao preparat za uklanjanje bora na licu i vratu. Vraćanje koži mladenačkog izgleda nikad nije bilo lakše.

Kozmetički botoks nastao je od bakterije Clostridium Botulinum. Njegovo korištenje, točnije ubrizgavanje u mišić, utječe na blokiranje živčanih impulsa mišića i time uzrokuje gubitak bora na licu. Ovo je danas jedan od najčešćih načina borbe s borama u estetskoj kirurgiji.

U kozmetičke svrhe botoks se koristi za uklanjanje dinamičkih bora na vratu i licu. Bore na čelu mogu biti na horizontalne frontalne, glabelarne vertikalne ili glabelarne horizontalne. Tretirati se mogu i bore na lateralnim dijelovima očiju, ali i druge bore na licu i vratu.

Botoks mogu koristiti svi koji smatraju da su bore na njihovom licu prejake da bi se tretirale hijarulonskom kiselinom, no to ovisi od pacijenta do pacijenta.

Botox funkcionira tako da se injekcijama ubrizgava u mišić u malim dozama. Nakon toga, on blokira živčane impulse tih mišića što uzrokuje gubitak dinamičnih bora. Efekti botoxa nisu vidljivi odmah, nego tek nakon dan, dok se potpuni rezultati vide u roku nekoliko dana. Prvi utjecaj vidi se već dva dana nakon ubrizgavanja. Pri stručnom korištenju botoxa, prije ubrizgavanja precizno se odrede točke uboda koje se nalaze direktno u borama. Točke se odabiru točno na njih jer su spojene mišićem koji ih prouzrokuje. Prethodno pripremljena doza inzulinskim se iglama ubrizgava subkutano ili u sam mišić.

Učinak tretmana i trajanje efekta: Tretman botoxa minimalno je bolan pa se izvodi bez anestezije. Postoji mogućnost osjećanja tankih iglica koje mogu izazvati malu bol ili peckanje. Traje od 15-20 minuta, ovisno o dijelu lica ili tijela gdje se ubrizgava.

Za vrijeme tretmana pacijent se stavlja na povišen položaj na stolu, a dijelovi kože u koje se ubrizgava botoks čiste se kozmetičkim sredstvima bez alkohola. U ovom trenutku postoji mogućnost korištenja lokalnog anestetika u obliku kreme. Nakon toga kreće ubrizgavanje koje najčešće uključuje 4 ili 5 područja – na svakoj strani čela jedna te dva ili tri područja oko oka, što ovisi o pacijentu.

Nakon tretmana nije potrebno posebno tretiranje, osim relativno hladnim oblozima.

Učinak botoxa nije trajan, a ovisi o tretmanu. Uobičajeno trajanje utrnuća mišića je 6 mjeseci. Tretman se može ponavljati neograničen broj puta, a potrebno je pripaziti da između tretmana bude odgovarajući vremenski razmak kojeg određuje doktor. Ovoliko dugo traje jer nakon što se ubrizga u mišić, tamo i ostaje, ali samo tjedan dana nakon čega ga tijelo počne razgrađivati i izlučivati.

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Jedna osoba može koristiti 1 kupon na svoje ime
Jedna osoba može pokloniti 3 kupona
Najava 5 dana unaprijed prema uputama sa kupona
Kupon se dostavlja e-mailom
(nakon izvršene uplate) i dostupan je za printanje i iz Vašeg profila
Rok iskoristivosti kupona: 06.12.2021.
U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć
U slučaju nezadovoljstva nužno je obratiti se pružatelju usluge na licu mjesta, naknadne reklamacije neće se uvažiti
U slučaju korištenja ponude povrat sredstava nije moguć

Ostale napomene

Trajanje postupka: 10-15 minuta

Učinak je vidljiv nakon 3-4 dana

Ponuda je namijenjena ženama i muškarcima

Botox učinkovito uklanja bore na čelu, bore nastale mrštenjem te sitne bore oko očiju, botox je pročišćeni protein izveden iz bakterije clostridium botulinum, to je zapravo organska, prirodna tvar, u potpunosti bezopasna

Botoxom se najčešće uklanjaju:
- horizontalne bore na čelu
- vertikalne bore na čelu (bore mrštalice)
- bore s vanjske strane očiju (bore smijalice)

Ponudu mogu koristiti punoljetne osobe

Tretman obavlja: dr.med.dent. Saša Gostović u suradnji sa stručnim timom Poliklinike Đurić

Prije tretmana konzultirate se o vašim željama i očekivanjima i tijekom konzultacija objašnjavaju vam se faze samog postupka

Ponuda se ne preporučuje osobama s težim kroničnim bolestima

Nakon kratkog razgovora liječnika s pacijentom te uvidom u anamnezu liječnik odlučuje je li osoba kandidat za tretman

Redovan cjenik pogledajte OVDJE

Radno vrijeme:
pon-pet: 9h - 19h

Kontakt i lokacija

Poliklinika Đurić, Centar

info@poliklinika-djuric.hr

01 4813 700

Martićeva 14

Kupljeno više od 4

Dodaj u favorite

Predložene ponude