[NOVO - Zadar] Heritage Rooms****: 2, 3 ili 11 dana za jednu ili dvije osobe u Starom gradu već od 230 kn!

Zadar - Stari grad

10 Heritage Rooms****

10 Heritage Rooms nalazi se u povijesnoj jezgri starog grada Zadra, u blizini samostana sv. Marije, rimskog foruma i glavne ulice Kalelarga!

Ponuda je istekla!

Savršena adresa

Objekt 10 Heritage Rooms smješten je u poznatoj ulici Borelli, na pola puta između poznatih "četiri ugla" i crkve Sv. Donata. Sama zgrada sagrađena je 1831. godine na vrhu ostataka drevnog rimskog grada. Kako je objekt naveden kao kulturna baština Zadra, zaštićen je od strane Ministarstva kulture RH. Tijekom iskopavanja koja su obavljena u procesu obnove, svaki novopronađeni predmet i sloj dokumentiran je za potrebe Arheološkog muzeja.

10 Heritage Rooms nalazi se u povijesnoj jezgri starog grada Zadra, u blizini samostana sv. Marije, rimskog foruma i glavne ulice Kalelarga. Moderne instalacije Pozdrav suncu i morske orgulje nalaze se na pješačkoj udaljenosti.

Nalazi se u maloj, skrivenoj ulici u Starom gradu, osiguravajući gostima miran i ugodan boravak u urbanom okruženju. Na samo nekoliko metara od 10HR možete pronaći užurbane gradske ulice prepune lokalnih restorana, barova i turističkih atrakcija.

Vidimo se u predivnom Zadru!


Kontakt i lokacija

10 Heritage Rooms****, Zadar - Stari grad

reservations@hr-10.com

(098) 199 1813

Borelli 10

Predložene ponude

Otključaj skrivene ponude do 90%! 🤫

Prijavi se na naš newsletter i jednom mjesečno preuzmi tajni ključ! Budi brz!