[NOVO - Pirovac - cijela sezona] Villa Stone***: 4 dana za 2 osobe već od 675 kn!

Pirovac

Villa Stone***

Kada poželite malo odmora za vas i vašu obitelj, zaputite se prema srcu Dalmacije, u malo, suncem okupano, mjesto Pirovac!
Odaberi opciju
4 dana i 3 noćenja za dvoje u terminu 01.05.-30.06. RASPRODANO
Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
  • Dana

  • Sati

  • Minuta

  • Sekundi

20 kupljeno

Pirovac je udaljen svega 20-ak km od Šibenika i NP Krka!

Villa Stone nalazi se u slikovitom mjestu Pirovcu udaljenom svega 20 km od prekrasnog Šibenika. Udaljenost od mora 80 metara, od restorana i dućana 100m, autobusna stanica 800 m ali može se dogovoriti sa vlasnicima za prijevoz do apartmana od stanice. Naši apartmani su Vam na usluzi čitave godine.

U ponudi apartmana imamo:
Crveni, plavi, srebrni, narančasti i zeleni apartman.

Ugodna domaćinska atmosfera u Villa Stone dodatno je naglašena druženjima na prostranoj terasi od 80 m2, gdje se uživa u pogledu na Pirovačku uvalu, i nezaboravnim trenucima uz domaće likere, vino, rakiju, maslinovo ulje, ribu i morske polodove i naravno nezaobilazne fritule i kroštule...

Pirovac

Pirovac je uz Primošten, Vodice i Murter najznačajnije turističko središte Šibenske rivijere. Turizam je osnovna gospodarska djelatnost. Smještaj je organiziran u apartmanima i sobama privatnih iznajmljivača.

Osim bavljenja turizmom, oko 1500 stanovnika Pirovca ostalo je vjerno tradicionalnom, zdravom načinu života oslonjenom na ribarstvo i poljoprivredu (višnja, maraška, maslina, vinova loza, smokva). Naselje je zadržalo sve tipične značajke mediteranskog arhitektonskog izričaja.

Šibenik

Udaljen svega 20 km od Pirovca nalazi se stoljetni grad Šibenik. Kao destinacija ističe se svojim jedinstvenim položajem u slikovitom i prostranom zaljevu na ušću rijeke Krke. Prvi put se spominje 1066. godine u ispravi najznačajnijeg hrvatskog vladara - kralja Petra Krešimira IV.

Luka, koju s otvorenim morem povezuje Kanal sv. Ante, stoljećima je pokretač razvoja pomorstva, trgovine i svekolikoga gospodarskog uzleta grada. Na ulazu u kanal smještena je najznačajnija renesansna tvrđava na istočnoj obali Jadrana – tvrđava sv. Nikole. Ona je zajedno tvrđavama sv. Mihovila, sv. Ivana i Šubićevac koje okružuju grad, simbol stoljetne nepokorenosti Šibenika.

Šibenska katedrala sv. Jakova, građena više od stotinu godina, svjedočanstvo je upornosti, odricanja i pobožnosti generacija Šibenčana. 

NP Krka

Nacionalni park Krka privlačan je istinskim ljubiteljima prirode, onima koje zanimaju narodni običaji i svima koji žele uživati u kulturnoj i ugostiteljskoj ponudi. Najposjećeniji dijelovi NP Krka su Skradinski buk i Roški slap. 

Unutar parka posjetitelji imaju mnogo toga zanimljivog za vidjeti i činiti: razgledati Skradinski buk i Roški slap; šetati edukativnom stazom, pogledati etnografsku prezentaciju, okrijepiti se u ugostiteljskim objektima i kupiti suvenire. 

Dođite i dobro se odmorite!


Kontakt i lokacija

Villa Stone***, Pirovac

info@villa-stone.com

+385 91 2786 589

Zagrebačka 64

Predložene ponude

Otključaj skrivene ponude do 90%! 🤫

Prijavi se na naš newsletter i jednom mjesečno preuzmi tajni ključ! Budi brz!