Korekcija očnih vjeđa- zahvat na oba oka s trajnim rezultatima koji pomlađuju i do 10 godina!

Daruvar

Poliklinika Arcadia

Birajte između korekcije gornjih ili donjih vjeđa u Poliklinici Arcadia. Lokalna anestezija uključena je u cijenu. Rezultati su trajni, a zahvat pomlađuje i do 10 godina!
Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
  • Dana

  • Sati

  • Minuta

  • Sekundi

3 kupljeno

Estetski kirurg omogućava Vam korigirati neke nedostatke i znakove preuranjenog starenja zbog kojih možete izgubiti samopouzdanje. Sitni zahvati pomoći će da se ponovno osjećate kao nekada. 

Blefaroplastika - korekcija vjeđa (očnih kapaka) estetski je kirurški zahvat koji se izvodi na gornjim i donjim očnim kapcima. Ubraja se u grupu estetskih zahvata pomlađivanja. Upravo koža na kapcima zbog svojih histoloških karakteristika najbrže stari. Zbog starenjem uzrokovane neelastičnosti vezivnog tkiva, na gornjim kapcima stvara se "višak" kože. Ti nabori, poput jastučića, svojom težinom povlače rub očiju prema dolje i licu daju otužan, starački izgled. Na donjim kapcima promjene se mogu vidjeti već nakon tridesete godine života- koža potamni, omlohavi, stvaraju se prve bore, a masni jastučići su sve uočljiviji.

Planiranje operativnog zahvata

Na konzultacijskom pregledu pacijent ili pacijentica dobiju osnovne informacije o operaciji i postoperacijskoj njezi. Liječnik pacijenta mora upoznati sa stvarnim mogućnostima i realnim ishodom zahvata, a potom slijedi temeljit pregled kako bi se isključile endokrinološke bolesti, paraliza facijalnog živca ili plazije donjeg kapka (opuštenost donjeg kapka zbog bolesti očiju).

Tijek zahvata

U razgovoru s liječnikom, dobit ćete osnovne informacije o zahvatu, postoperativnom tijeku te njezi nakon zahvata. Sam zahvat traje oko 45 minuta, a dva sata nakon zahvata klijent odlazi na kućnu njegu. Preporučuje se stavljanje obloga od kamilice na oči. Šavovi se vade četvrti dan nakon zahvata, a već 14 dana nakon zahvata ožiljci na kapcima gotovo su nevidljivi. Preporučuje se kontrola konačnog izgleda kapaka 3 mjeseca nakon zahvata. 
 

Detaljnije o samom postupku prije i poslije operacije pročitajte ovdje.

Zahvat izvodi estetski kirurg mr. sc. Bojan Ignatovski, dr. med, koji studij medicine završava na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Za vrijeme studija bavio se znanstveno - istraživačkim radom te aktivno sudjelovao na dva studentska kongresa. Specijalizaciju iz plastično - rekonstrukcijske kirurgije završio je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, položio je završni ispit i stekao zvanje plastičnog kirurga. U Francuskoj je bio na edukaciji iz estetske kirurgije. Plastičnom kirurgijom bavi se već 25 godina.

Mr. sc. Bojan Ignatovski, dr. med. proglašen je Najdoktorom za 2018. godinu po izboru pacijenata!


O Poliklinici Arcadia

Poliklinika za plastičnu kirurgiju i ginekologiju Arcadia formirana je kao prva ordinacija za estetsku kirurgiju na području Republike Hrvatske i danas bilježi petnaest godina uspješnog rada.  Medicinski stručnjaci poliklinike za plastičnu kirurgiju i ginekologiju nude Vam kvalitetno izvođenje estetskih i plastičnih operacija, kao i ostalih tretmana te ugodan smještaj poslije operacijskih zahvata, uz punu diskreciju. Smještaj je osiguran u udobnim jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama s domaćim i satelitskim programima. O Vama se brinu educirane medicinske sestre s dugogodišnjim iskustvom u estetskoj i plastičnoj kirurgiji. Sve to daje garanciju u uspješnosti liječenja.

Napravite korak. Prepustite se profesionalnom timu Poliklinike Arcadia i vratite vrijeme 10 godina unatrag!


Kontakt i lokacija

Poliklinika Arcadia, Daruvar

poliklinika@poliklinika-arcadia.hr

043 675 200

Strma ulica 16

Predložene ponude

Otključaj skrivene ponude do 90%! 🤫

Prijavi se na naš newsletter i jednom mjesečno preuzmi tajni ključ! Budi brz!