[Drniš] Apartman Martin***: 2 noćenja za do 4 osobe od 750 kn!

Drniš

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
  • Dana

  • Sati

  • Minuta

  • Sekundi

Dobro se provedite u neposrednoj blizini Nacionalnog Parka Krka te bogatim prirodnim i kulturnim znamenitostima. Apartman Martin, smješten na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu, pruža vam mir, te odmor od užurbanog načina života. Idealan za obitelji, prijatelje, djecu,... kušajte domaće eko proizvode iz vrta, vino, te posjet domaćim životinjama.

Apartman Maritn nalazi se u Drnišu - apartman ima vrt, opremu za roštilj, besplatni WiFi i besplatno privatno parkiralište.

Ovaj apartman uključuje spavaću sobu, dnevni boravak, TV, opremljenu kuhinju s blagovaonicom te kupaonicu s tušem.

Drniš

Drniš je grad duge i bogate povijesti, a dio bogate ostavštine ostao je očuvan i do danas.
Na što najčešće ljudi pomisle kad se spomene Drniš? Mmmmm, na pršut, tu vrhunsku deliciju koja je svoj najbolji okus dala baš u ovim krajevima! Naravno, drniški simboli su još i Meštrović, Čikola, drniška kapa, a neki će ga povezati i s obližnjim Nacionalnim parkom Krka

Grad Drniš nalazi se u središnjem dijelu Šibensko-kninske županije, a cijelo područje okruženo je trima planinama - Prominom, Svilajom i Mosećom te dvama kanjonima - Čikole i Krke.

Nacionalni park "Krka", jedan od osam hrvatskih nacionalnih parkova, obuhvaća područje od 109 km2 na prostoru gornjeg i srednjeg toka rijeke Krke, te donjeg dijela toka rijeke Čikole i njenog utoka u Krku. Ovaj prostor proglašen je nacionalnim parkom 1985. god. Rijeka Krka, ukupne duljine 72,5 km, od čega je 50 km pod zaštitom nacionalnog parka, jedinstveni je prirodni i krški fenomen, sa sedam slapišta i ukupnim padom od 224 m. Najatraktivniji dio NP Krka na drniškom području je Roški slap. Duljina njegovih sedrenih barijera iznosi približno 650 m, najveće širine riječnog toka od 450 m i ukupnim padom od 22,5 m. Najvećim slapom od 15 m rijeka se obrušava u Visovačko jezero. Kanjon rijeke je zanimljiv i zbog svoje osebujne i bogate vegetacije. 1909. god. ovdje je izgrađena jedna od prvih hidroelektrana u Europi. Na Roškom slapu sačuvani su i obnovljeni brojni mlinovi, stupe i valjavice, koji se danas smatraju etnološko-etnografskim spomenicima, svjedočeći o gospodarskoj prošlosti i ruralnom graditeljstvu ovog kraja.

Kanjon Čikole
Rijeka Čikola, ukupne dužine 46 km, najduži je pritok Krke. Ono što je čini jedinstvenom njezin je raznolik karakter: izvire podno planine Svilaje u blizini zaselaka Mirlović Polje i Čavoglave, nastavlja mirno teći Petrovim poljem, a ulaskom u kanjon u zadnjem dijelu svog toka pretvara se u bujicu, formirajući ponegdje mala jezera, i nastavljajući dalje kanjonom ulijeva se u Krku. Vodeni tok i kanjon rijeke Čikole, u dužini od 13 km, od kraja Petrova polja do granice NP Krka zaštićeni su od 1967. god. kao značajni krajobraz.

Ovaj izuzetno atraktivni kanjon, čija dubina seže i do 130 m, kojim zimi teče brza krška rijeka, a ljeti je gotovo potpuno suh, pruža brojne mogućnosti za pješačenje, slobodno penjanje i kanjoning.Biljni i životinjski svijet kanjona čini 298 vrsti biljaka, 4 vrste riba, 4 vrste vodozemaca i 22 vrste sisavaca, od kojih su najbrojniji šišmiši. U kanjonu Čikole više je špilja od kojih je najpoznatija Topla peć i špilje u Brini. Ovdje su pronađeni tragovi nazočnosti čovjeka iz mlađeg paleolitika, oko 18 000 g. pr. Kr.

Kanjon rijeke Čikole proteže se od grada Drniša do utoka u rijeku Krku iznad Skradinskog buka. Njegov početak i kraj prepoznatljiv je po vizurama dviju srednjovjekovnih utvrda, Gradine koja dominira nad Drnišom i Ključice na donjem toku Čikole.

I mnoštvo drugih zanimljivosti..

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona i potvrda rezervacije po primitku kupona na 091 508 2035 ili apartmanmartin1@gmail.com prema raspoloživosti
Rok iskoristivosti kupona: 31.10.2021.
Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervirao termin, a nije došao ili otkazao termin 2 dana prije dolaska
Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće koristiti
Otkazivanje rezervacije nije moguće. Promjena termina potvrđene rezervacije moguća je do 4 dana prije rezerviranog dolaska (do 14:00h). U suprotnom se kupon smatra iskorištenim i daljnje korištenje kupona nije moguće
Rezervaciju smještaja  potrebno je izvršiti u roku od 3 dana od kupnje kupona
Prilikom rezerviranja potrebno je navesti točan broj osoba (i djece), kao i točnu dob djece

Kontakt i lokacija

Apartman Martin***, Drniš

apartmanmartin1@gmail.com

091 508 2035

Gornji Ivići 2

Kupljeno više od 0

Dodaj u favorite

Predložene ponude