Super cijena

[Donja Stubica] Wooden House Vukelić 3*: 2 noćenja za 2 osobe uz cjelodnevne ulaznice za Terme Jezerčica i opuštanje na bazenima za 699 kn!

Donja Stubica

Wooden House Vukelić 3*Bajkovit i romantičan odmor u okružju drevne šume. Djeca do 5 god. gratis boravak i kupanje. Korištenje ponude do 28.02.
Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
  • Dana

  • Sati

  • Minuta

  • Sekundi

18 kupljeno

Ako ste jedan od onih koji još uvijek sanjaju o prekrasnoj bajci u netaknutoj prirodi i drvenoj kućici iz snova- ovo je odgovor na vaša maštanja.

Uzmite predah od gradske gužve i užurbane svakodnevice upravo na takvom bajkovitom mjestu.

Vaša bajka počinje svega 40 km od Zagreba, u Donjoj Stubici. Odmor upotpunite kupanjem i uživanjem- skoknite do Termi Jezerčica koje se nalaze 800 m od kućice te uživajte u bazenima i wellness programima uz uključene cjelodnevne ulaznice. 

Unutarnji Vodeni park Termi Jezerčica sastoji se od: relaksacijskog bazena s toplim gejzirima, dječjeg bazena s toboganima, rekreacijskog bazena s efektom umjetne kiše, bazena za bebe s animacijama te plivačkog bazena.

Vanjski vodeni park Termi Jezerčica sastoji se od: velikog bazena, bazena s tri tobogana, hidro-masažom i masažnim topovima.

Kuća za odmor obitelji Vukelić autentična je drvena kućica u Donjoj Stubici u ljupkom Hrvatskom Zagorju udaljena svega pola sata vožnje od glavnog grada te 15-ak minuta od Parka prirode Medvednica.

Ukoliko tražite mjesto za bijeg od svakodnevice i stresa, Kuća za odmor obitelji Vukelić idealno je rješenje, a dodatan je plus i blizina poznate Pizzerije Oro Goro koja će zadovoljiti i najzahtjevnije nepce uz mogućnost dostave hraane u kuću.

Nalazi se na brdu Kamenjak, nadomak šume i udaljena je svega par minuta hoda od Termi Jezerčica. Idealna je za relaksaciju i uživanje u prirodi, dok okruženost šumom osigurava mirnu i intimnu atmosferu.

Opremljenost: dnevni boravak, kupaonica i kuhinja te soba na katu s ležajevima (bračnim i jednokrevetnim), centralno etažno grijanje, klima, kamin na drva i terasa sa vanjskim roštiljem i pekom.

Za posjetitelje željne aktivnijeg odmora, u blizini se nalazi nekolicina ruta za planinarenje i/ili pješačenje.

Ako volite shopping, u neposrednoj blizini su dva najveća shopping centra u Hrvatskoj. Birajte Westgate centar ili Outlet Roses koji je svega 15 km udaljen od kućice u Sv. Križu Začretje.

Idemo u Zagorje!

Kuća je udaljena svega pola sata vožnje od glavnog grada te 15-ak minuta od Parka prirode Medvednica

Jedan kupon vrijedi za 2 osobe

Možete kupiti neograničen broj ponuda na svoje ime, spojiti ih i produžiti boravak

Wooden House Vukelić 3*, Donja Stubica

lidvina.vukelic@inet.hr

(091) 5014 762, (091) 3861 385

Stubički Kamenjak 91

Predložene ponude