Super cijena

Dan žena u Hotelu Zagi*** 2 noćenja s 1 polupansionom i 1 punim pansionom za 2 osobe i ulaznicama za bazene od 959 kn!

Oroslavje

Hotel Zagi***Ukoliko ste još uvijek u nedoumici kako iznenaditi damu svoga života za Dan žena, dopustite da Vam rješenje ponudi Hotel Zagi uz ovu fantastičnu ponudu!

Ponuda je istekla!

Bijeg u dvoje može biti romantičan, a može biti i zabavan! Mi smo pripremili sve za vaš zabavan bijeg u dvoje, tko god da to bio. Dan Žena idealna je prilika za koju nema isprike!   


STUBIČKE TOPLICE

Termalna voda Stubičkih Toplica na glasu je svojim kvalitetama kao i termalne vode poznatih toplica Karlovy Vari. Doživite toplinu i opuštenost neograničenim korištenjem naših potpuno novih, prelijepih saunaIzvori termalne vode, temeperature 46-63 stupnjeva celzijusa na izvoru, omogućili su razvoj liječilišnog i wellness turizma. Ovdašnja termalna voda poznata je po svojim ozdravljujućim svojstvima i dokazano pogoduje liječenju raznih povreda, upala mišića, reumatizma i sličnog.


VODENI PARK TERME JEZERČICA

Vodeni park Terme Jezerčica sastoji se od osam bazena s prirodnom termalnom vodom te je prilagođen svim uzrastima. Termalna voda izvorne temperature 38°C sadrži više različitih iona te se smatra ljekovitom mineralnom vodom. Optimalna temperatura i kemijski sastav omogućuju primjenu termo-ljekovite mineralne vode u rehabilitaciji ili rekreaciji. Svaki radni dan, dva puta dnevno naši fizioterapeuti za sve posjetitelje održavaju vježbe u rekreacijskom bazenu.


HOTEL ZAGI***

Hotel Zagi *** nalazi se 30ak km od Zagreba, 2.8 km od Stubičkih toplica, a od Termi Jezerčica 4.8 km.

U mirnoći pitomih zagorskih brežuljaka, u gradu Oroslavju, udaljenih od Zagreba svega 30 minuta odnosno 30-ak kilometara nalazi se restoran i hotel "Zagi", koji je daleko poznat po svoj bogatoj i atraktivnoj gastronomskoj ponudi. 

Ugodni ambijent restorana kapaciteta je 120 mjesta, a s posebnim ponosom ističu raznoliku i bogatu ponudu domaćih i internacionalnih specijaliteta te široku ponudu biranih pića i domaćeg vina, koja uz ljubazno i stručno osoblje doprinose tome da je restoran "Zagi" rado posjećivan tijekom cijele godine od gostiju iz bliže i dalje okolice.

Hotel ima na raspolaganju 60 moderno opremljenih sobaSve sobe imaju: mini bar, TV s digitalnim satelitskim prijemnikom, telefon, Wi-Fi i kupaonicu s tušem, wc-om i sušilom za kosu
 

Oduševite Vašu najdražu damu i na najljepši način joj zahvalite za ulogu koju ima u Vašem životu!


Kontakt i lokacija

Hotel Zagi***, Oroslavje

info@zagi.hr

099 228 3919

Milana Prpića 46

Predložene ponude