CT gornje i donje čeljusti CBCT uređajem koji daje trodimenzionalnu snimku visoke rezolucije + besplatan pregled za 350 kn!

Rudeš

Ordinacija dentalne medicine Milorad Čeko

CBCT snimkom može se utvrditi točan položaj impaktiranih i retiniranih zubi, točno se može utvrditi broj i smjer korijenskih kanala pojedinog zuba, a može se i potvrditi fraktura zuba.
Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
  • Dana

  • Sati

  • Minuta

  • Sekundi

8 kupljeno

Kategorije: Stomatologija, Zdravlje

Najbrža i najpreciznija snimka- uz najmanje mogućeg zračenja! 

CBCT je radiološka dijagnostička metoda kojom dobivamo trodimenzionalni uvid u anatomske strukture gornje i donje čeljusti. CBCT tehnologija stomatologu omogućava najdetaljniji i najprecizniji uvid u anatomsku strukturu kosti, zuba, živaca i mekih tkiva. Ovom snimkom dobivamo i treću dimenziju - dubinu. Upravo zato, ova je tehnologija nadmoćna u odnosu na 2D radiološku dijagnostičku metodu tj. standardni digitalni ortopan. Koristimo je u dijagnostici, implantologiji, oralnoj kirurgiji i parodontologiji. CBCT snimke dobivaju se odmah te ih terapeut može proučiti i postaviti dijagnozu.

Prednosti CBCT-a su:

✓ Brzina dobivanja snimaka – ušteda vremena pacijenta
✓ Preciznost dobivenih snimaka - mogućnost izrade optimalnog plana terapije za pacijenta
✓ Manje zračenja za pacijenata u odnosu na CT – čak do 90%
✓ Postojanost snimke - jednom napravljena snimka može se koristiti u buduće dijagnostičke svrhe

 

Stomatološka ordinacija dr. stom. Milorad Čeko 

Na usluzi Vam je uigrani visokostručni osposobljeni tim stomatologa i pratećeg medicinskog osoblja kojim rukovodi dr. stom. Milorad Čeko, iza kojeg je više od dva desetljeća uspješne privatne prakse. Stomatološka ordinacija dr. Milorad Čeko osnovana je 1991. godine. Ordinacija ima i veći broj stalno angažiranih vanjskih suradnika čime se omogućuje kompletna stomatološka usluga bilo koje vrste i stupnja složenosti. Opremljena je najsuvremenijom opremom koja pacijentu osigurava brzu, bezbolnu i prije svega kvalitetnu stomatološku intervenciju. Zahvaljujući tome ordinacija pruža sve vrste usluga na jednom mjestu uz odgovarajuća jamstva za kvalitetu i trajnost obavljenih radova.

 

Vratite svoj najbolji osmijeh u stomatološkoj ordinaciji dr. Čeko!


Kontakt i lokacija

Ordinacija dentalne medicine Milorad Čeko, Rudeš

ordinacija@dental-ceko.hr

01 3861 266 i 098 798 882

Prilaz Grge Antunca 4

Predložene ponude

Otključaj skrivene ponude do 90%! 🤫

Prijavi se na naš newsletter i jednom mjesečno preuzmi tajni ključ! Budi brz!