[Bjelolasica] Apartmani Lara*** i idealan odmor u prirodi! 1 ili 2 noćenja za 4 do 6 osoba u prekrasno uređenim apartmanima od 299 kn!

Bjelolasica

Apartmani Lara Bjelolasica

Apartmani Lara idealno su mjesto za vaš odmor, ugodan vikend ili uživanje u nadolazećim blagdanima!

Ponuda je istekla!

Apartmani Lara Jasenak

Novouređeni i opremljeni apartmani nude potpuni planinski ugođaj za obitelji ili skupine gostiju koji traže smirujuće okružje s romantičnim pogledom na planinski krajolik.
Apartmani „Lara“ nalaze se u selu Jasenak, između najviše planine Bjelolasice i Jasenačke kose s brzim pristupom autocesti A1.

Unutrašnjost apartmana i pripadajuće dvorište imaju sve što vam treba za odmor: opremljenu kuhinju, kupaonicu, spavaću sobe kao i vanjske sadržaje za zabavu i rekreaciju.
Na raspolaganju su vam sjenica i roštilj na drva, bazen u ljetnom periodu, kutak za vaše najmlađe i dovoljno parkirnog mjesta.

Ako ste ljubitelji sporta i avanturističkog duha, nadomak mjesta nalaze se brojne planinske staze za šetnje ili vožnje biciklom, mogućnost sanjkanja i druge zimske radosti kao i dnevni posjeti obližnjim ljepotama prirode poput rezervata Bijele i Samarske stijene, jezera Sabljaci te drugih bisera gorskog kraja.

Apartmani „Lara“ su idealno mjesto za vaš odmor, ugodan vikend ili uživanje u nadolazećim blagdanima.


Kontakt i lokacija

Apartmani Lara Bjelolasica, Bjelolasica

tomislavleko3@gmail.com

092/125-0948

Jasenak 58a

Predložene ponude

Otključaj skrivene ponude do 90%! 🤫

Prijavi se na naš newsletter i jednom mjesečno preuzmi tajni ključ! Budi brz!