[Biograd na Moru] Hotel Hygge 3*: 3, 5 ili 7 noćenja s polupansionom za dvoje + gratis ponuda za 1 dijete do 7 godina od 1.982 kn

Biograd na Moru

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
  • Dana

  • Sati

  • Minuta

  • Sekundi

Hotel Hygge 3* 

Hotel ima 22 sobe za 2, 3 ili 4 osobe. Većina soba ima mogućnost razdvojenih kreveta. Hotel ima 3 etaže. Sve sobe su klimatizirane i imaju TV sa satelitskim programima. Gostima je na raspolaganju besplatni bežićni internet i terasa na prvoj etaži hotela. 

Biograd na Moru smješten je na Zadarskoj rivijeri nadomak čarobnih kornatskih otoka, koji često nazivaju „raj za nautičare“ zbog raznolikih uvala i plaža. Hotel je izvrsna polazišna točka za posjete mnogim okolnim plažama i nacionalnim parkovima poput Kornata ili Plitvičkih jezera. 

Na jugoistočnoj strani Biograda, nedaleko od centra nalazi se glavna gradska plaža Dražica. Dražica je šljunčana plaža sa dosta hlada, proteže se uzduž uređene šetnice sa brojnim sadržajima poput kafića, restorana, zalogajnica i štandova sa suvenirima. 

Tu su također dostupne usluge poput masaže na otvorenom, animacije za djecu, najam pedalina, skutera i plovila. Na plaži se nalazi i aqua park te veliki vodeni tobogan. Ulaz u more je postupan, a uređen je i prilaz za invalide. Plava zastava kao dokaz čistoće i uređenosti vijori na ovoj plaži od 2006 godine.

 

Nastavno na plažu Dražice, nalazi se plaža Soline okružena borovom šumom. Ova umjetna šljunčano- pješčana uvala popularna je za obitelji sa malom djecom, zbog dugog plićaka i postupnog ulaza u more. Uvala je okružena ugostiteljskim objektima, te se uz nju nalazi teren za odbojku na pijesku, igralište, tuševi i kabine za presvlačenje. 

Šljunčana plaža Bošana nalazi se na sjeverozapadnoj strani grada Biograda na Moru, blizu marine Kornati, te je udaljena 10 minuta laganog hoda od centra mjesta. Na ovoj plaži nalaze se manji ugostiteljski objekti - kafići, restoran i fast food. 

Na oko tri kilometra udaljenosti od centra Biograda nalazi se još jedna prekrasna plaža Crvena luka. Smještena je u pješčanoj uvali okruženoj borovom šumom. Do plaže možete doći pješice iz naselja Kumenat, čamcima koje možete unajmiti na plažama Soline i Dražica, ili automobilom iz centra grada.

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona i potvrda rezervacije po primitku kupona na 023 384 463 , 098 313 424 ili info@castrumnovum.com prema raspoloživosti
Rok iskoristivosti kupona: 02.07. - 25.08.2021.

Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervirao termin, a nije došao ili otkazao termin 2 dana prije dolaska
Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće koristiti
Otkazivanje rezervacije nije moguće. Promjena termina potvrđene rezervacije moguća je do 4 dana prije rezerviranog dolaska (do 14:00h). U suprotnom se kupon smatra iskorištenim i daljnje korištenje kupona nije moguće
Broj soba po ovoj ponudi je ograničen. Potvrda rezervacije ovisi o raspoloživosti termina
Rezervaciju smještaja  potrebno je izvršiti u roku od 3 dana od kupnje kupona
Prilikom rezerviranja potrebno je navesti točan broj osoba (i djece), kao i točnu dob djece

Kontakt i lokacija

Hotel Hygge***, Biograd na Moru

info@castrumnovum.com

023 384 463 , 098 313 424

Vlahe Bukovca 3

Kupljeno više od 0

Dodaj u favorite

Predložene ponude