[LAST MINUTE - Biograd na Moru] Crvena Luka Resort****: Početak ljeta u skrivenoj pješčanoj uvali za 2-6 osoba već od 1489 kn!

Biograd na Moru

Crvena Luka Resort

Jedinstveni spoj bogatog prirodnog okruženja i modernog dizajna, skriven u pješčanoj uvali jadranske obale!

Ponuda je istekla!

Savršeno mjesto za odmor gdje ćete se zaljubiti u hrvatsku obalu!

Crvena Luka resort u najvećoj je mjeri određen upravo bojama, mirisima, okusima i osjećajima koje budi u svojim posjetiteljima. Unatoč intrigantnom imenu ovog hotela i resorta koji se diči modernim dizajnom i besprijekornom uslugom, te su boje ne crvena, već kristalno modra i smaragdno zelena boja čistog mora u skrovitoj uvali, zlaćana boja meke, osunčane pješčane plaže, duboko zelena boja hladovine mediteranskih borova i čista bijela boja dalmatinskog kamena. 

Prirodne ljepote savršeno se stapaju sa stilskim ambijentom na idealnoj lokaciji nadomak Biograda na Moru, s Vranskim jezerom u zaleđu i panoramskim pogledom koji se pruža uz sam južni rt otoka Pašmana prema zapadu na kojem se nazire jedinstveni kornatski arhipelag i s kojeg se svaku večer šire zlatne, crvene i purpurne boje najljepšeg zalaska sunca na jadranskoj obali.

Panoramski pogled na bogati kornatski arhipelag, nezaboravno iskustvo uživanja u prirodnim ljepotama i zalasku sunca, kvaliteta usluge i smještaja su samo neki od razloga zašto nam se naši gosti uvijek vraćaju!


Kontakt i lokacija

Crvena Luka Resort****, Biograd na Moru

reservations@crvena-luka.hr

+385 99 535 2101

Crvena luka 1

Predložene ponude

Otključaj skrivene ponude do 90%! 🤫

Prijavi se na naš newsletter i jednom mjesečno preuzmi tajni ključ! Budi brz!