Žumberak, Stara hiža Vlašić***: 2, 3 ili 4 noćenja za do 5 osoba od 799 kn!

Stara hiža Vlašić***

799.00 HRK

  • Stara hiža Vlašić tradicionalna je starinska hrastova kuća stara oko 120 godina i pružit će Vam pravu seosku idilu
  •  U zimskim mjesecima kuća će prethodno biti zagrijana za goste

Ponuda je istekla

Ostavi nam svoju email adresu kako bi te obavijestili kada ponuda postane ponovno dostupna

Predložene ponude


Stara hiža Vlašić

Mirno, toplo i ugodno okruženje za one koji žele pronaći malo društvenog mira u prirodi, svježem zraku, lijepim izletima i nevjerojatnim pogledom upravo sa Vaše terase. Stara hiža Vlašić tradicionalna je starinska hrastova kuća stara oko 120 godina i pružit će Vam pravu seosku idilu. Sam ambijent izrađen je sa velikom ljubavlju i vlastitim trudom uložen u svaki detalj kuće i okućnice.

Škripanje drva pod nogama, pucketanje vatre u kaminu predočit će Vam kako se nekada živjelo u miru, bezbrižnosti i spokojnoj tišini. Kuća sadrži veliku terasu 25 m2 sa čajnom kuhinjom (sudoper, hladnjak, plinski štednjak), velikim stolom i klupama te kaminom pogodnim za roštilj i peku a u zimsko doba služi i kao izvor topline za zatvorenu terasu. Kuhinja je dobro opremljena sa posuđem, priborom za jelo, + hladnjakom sa malom ledenicom, osnovnim začinima, kuhinjskim krpama, štednjakom i pećnicom na struju, aparatima (kuhalo za vodu, friteza, mikser, toaster sandwich) te peć na drva.
 
NAPOMENA: Voda iz slavine je za piće.
 
 
Drva za grijanje su Vam na raspolaganju i skladište je u dvorištu. Imajte na umu, kuća nije centralno grijana, glavni izvor grijanja je peć u blagovaonici te u sobama električni radijatori i klima uređaj (grijanje/hlađenje). U zimskim mjesecima kuća će prethodno biti zagrijana za goste.
Kupaona sa tušem i wc-om, ručnici, toaletni papir, sapun. Dnevna soba sa kutnim kaučom na razvlačenje, ormarom, televizorom i igraćom konzolom ps3 za najmlađe . Spavaonica sa tri velika kreveta te jedan manji ležaj, televizor, posteljina i dodatni pokrivači.
 
U vrtnoj drveno kućici nalaze se bicikli, viseća mreža, ležaljke, jastuci za vrtne stolice i dodatna oprema za roštilj (ploča i peka).
Spoznajte nezaboravan doživljaj posjetom Parku prirode Žumberak i Samoborsko gorje, točnije posjetom dolini gorske rijeke Slapnice, toliko čistoj i bistroj da u njoj još uvijek obitava divlja pastrva i riječni rakovi.
 
Osim izleta, fešte ili ciljanog odmora kod nas ova lokacija vam može biti usputna stanica za nezaboravan dodatni odmor, jer se nalazi na samo desetak kilometara od ceste Zagreb-Karlovac, a usporediva je sa Plitvičkim jezerima u malom. Uz umirujući žubor gorske rijeke, uz pjev rijetkih vrsta ptica, šarenilo bezbroj vrsta leptira i
šumskog cvijeća, uz šetnje ili biciklističke vožnje uživajte u bezbroj izvora, mnoštvo slapova, od kojih se ističu 15-metarski obližnji vodopad Vranjak na samo 600 m i 30- metara visok vodopad Brisalo. Internet pristup: Dostupna je pokrivenost 4G mreže i dobar signal.
 
Najbliže trgovina: Trgovina i kafić "Matteo", Kostanjevac 5 (udaljenost 800 m) Trgovina "Konzum", Krašić 95a (udaljenost 9 km)
Najbliži restorani: Restoran "Žumberački raj" Žamarija 1a -Ukusna domaća hrana, iznimno lijep okoliš, ambijent okružen ribnjakom i šumskim pitomom životinjama (udaljenost 4 km). Ugostiteljstvo "Jaševnica" Kostanjevac 32a -ribnjaci, domaća pastrva iz vlastitog uzgoja (udaljenost 1,5 km)

Kontakt i lokacija

Stara hiža Vlašić***

starahiza.vlasic@gmail.com

098 743 721

Kostanjevac 27i, Kostanjevac , Hrvatska

Pored svega ostalog od sada možete kupiti i preko 50 000 proizvoda na našem web shopu! 🛒

Prijavi se na KupiMe.hr newsletter!