Selce, Apartmani Cindrić: 3 ili 5 dana za 2-4 osobe!

Apartmani Cindrić

680.00 HRK

  • Mali, skromni, životopisni gradić
  • Skrivene i razvedene uvale, predivne plaže
  • Bogata kulturno povijesna baština
  • Blizina Crikvenice, Rijeke, otoka Krka

Ponuda je istekla

Ostavi nam svoju email adresu kako bi te obavijestili kada ponuda postane ponovno dostupna

Predložene ponude


Selce, mali, skromni i životopisni gradić, nekada dom ribara i zidara, a danas grad s posebnom dušom kojeg nećete zaboraviti!
 
Prirodne ljepote koje je riječima teško opisati, skrivene i razvedene uvale, more toliko čisto da možete vidjeti rakove kako se igraju na morskom dnu i plaže na kojima ćete doživjeti neponovljive morske avanture koje će postati odlična ideja za prepričavanje poznanicima. To je samo mali dio priče koje ćete doživjeti u Selcu koji svojom ponudom ostvaruje sve vaše snove o idealnom odmoru.
 
Ujutro ćete uživati ispijajući kavu i slušajući dogodovštine ljubaznih domaćina dok će popodne biti rezervirano za sportska događanja i uživanje u plažama te prekrasnom morskom zraku pomiješanom mediteranskim biljkama i solju. Uređene plaže omogućit će vam da nesmetano uživate u svim blagodatima sunca i mora. Za one željne istraživanja, svakako preporučujemo upoznavanje kulturno-povijesne baštine grada koja će vam otkriti život kakav je nekada bio na ovim područjima…male crkvice, kapelice, kamene kučice sakrivene od turističke vreve, daju posebnu čar Selcu, a vašem putovanju drugačiji doživljaj.
 
Jeste li znali da je Selce čak 4 puta proglašeno najuređenijim turističkim mjestom na Kvarneru? I da se okrunio i Plavim cvijetom kao najuređenije mjesto na Jadranu?
 
Udaljenost apartmana od betonske plaže "Polača" 50m , centar 50 m, trgovina 70m, gl.plaža "Tunar" 150m bazeni s morskom vodom 70 m.
 

Vidimo se u Selcu!


Kontakt i lokacija

Apartmani Cindrić

kavana.centar@gmail.com

(095) 5017 240

Emila Antića 17, Selce, Hrvatska

Pored svega ostalog od sada možete kupiti i preko 50 000 proizvoda na našem web shopu! 🛒

Prijavi se na KupiMe.hr newsletter!