Neograničeno mjesec dana grupni treninzi i teretana!

Fitness centar Lovorka

200.00 HRK

  • Neograničeno vježbanje mjesec dana
  • Veliki izbor grupnih treninga
  • Stručni treneri, poticajno okruženju i atmosfera
  • Već 15 godina centar Lovorka oduševljava fitness i aerobic entuzijaste

Ponuda je istekla

Ostavi nam svoju email adresu kako bi te obavijestili kada ponuda postane ponovno dostupna

Predložene ponude


Fantastična ponuda za sve koji vole raznovrsne treninge, one koji žele isklesati svoja tijela i one koji vole vježbati u grupama pod nadzorom odličnih trenera!
 
Izbacite nagomilani stres i dovedite svoja tijela u savršenu formu! Kroz programe će vas voditi iskusni treneri Fitness centra Lovorka!
 
S ovom ponudom možete dolaziti na koje god grupne treninge želite, a možete vježbati i u teretani i tako punih mjesec dana! Ako želite možete ih čak i kombinirati! Na raspolaganju su vam programi Fit Box (prvi u Rijeci), Spinning, Yoga, Pilates, Conditioning, Body Workout ili TRX. 
 
Fit box je aerobni trening u kojem se koriste osnove boksa i kickboksa uz pratnju i ritam muzike. Trening se sastoji od kombinacije pokreta i udaraca uz pomoć boksačke vreće. Cilj je poboljšanje kardiovaskularnog sustava, povečanje aerobnog kapaciteta i izdržljivosti te vrlo učinkovito oslobađanje od stresa. S obzirom da se rade i osnovne tehnike borilačkih sportova, razvija se koordinacija, snaga kao i sposobnost samoobrane.
 
TRX je trening u kojemu se koristi jedinstveni TRX rekvizit, koji će vam omogućiti izvođenje stotine funkcionalnih vježbi kojima ćete razviti snagu, izdržljivost, fleksibilnost, stabilnost trbušnih, leđnih mišića i mišića zdjelice - važnih mišića za stabilizaciju trupa, ravnotežu, agilnost, povećanje kardiorespiratornih vrijednosti, prevenciju od ozljeda, te bržu rehabilitaciju.  
 
Spinning je grupni trening na statičkim biciklima u trajanju od 60 minuta. Ovaj izuzetno dinamičan i originalan program omogućava svakom pojedincu da ostvari svoje fitness ciljeve. Bez kompliciranih pokreta za učenje, uz motivirajuću grupu, vrhunskog instruktora i muziku koja jednostavno tjera noge da okreću pedale – na spinning treningu ćete se odlično provoditi a istovremeno dovesti svoje tijelo u sjajnu formu. 
 
Pilates je rend individualnog i grupnog vježbanja koji objedinjuje specifične vježbe za učvršćenje uglavnom core muskulature (trbušne i leđne mišiće). Objedinjuje vježbe duha i tijela.  Vježbanje sadrži kontrolirane i svjesne pokrete u kombinaciji sa određenim načinom disanja.
 
Conditioning  je trening za poboljšanje funkcionalnih i motoričkih sposobnosti, što znači unapređenje rada kardio respiratornog sustava, redukcija potkožnog masnog tkiva, unapređenje mišićnog tonusa i povečanje snage..Namjenjen je muškim i ženskim vježbačima bolje fizičke kondicije.Trening traje 60 minuta, kombinira se trening na otvorenom i u dvorani ( ovisno o vremenskim uvijetima) uz upotrebu raznih rekvizita: utega, girija, šipki, guma...itd. 
 
Bodyworkout sveobuhvatan je trening koji se, poput stepa, odvija uz muziku, s laganom koreografijom čija je svrha isključivo zagrijavanje. Nakon 15-20 minutnog zagrijavanja sljede vježbe snage za cijelo tijelo. Obuhvaća prvenstveno vježbe za „kritične zone“ poput nogu, stražnjice i trbuha ali i sve ostale grupe mišića. Body workout namjenjen je svima. Starijim i mlađim vježbačima, iskusnijim i manje iskusnim i svima onima kojima je cilj lijepo oblikovan mišićni tonus. 
 
Prije nego se zapitate je li Yoga za vas, morate znati da je Yoga namijenjena svakome. Yoga je drevna duhovna i tjelesna disciplina nastala u Indiji, a koja se kao moderni oblik tjelovježbe počela primjenjivati tek u 20. stoljeću. Yoga je dobra za naše zdravlje, fizičko i mentalno. Gipkost, snaga i duševni mir samo su neke od dobrobiti Yoge.
 
Vježbajmo zajedno u Fitness centru Lovorka!

Kontakt i lokacija

Fitness centar Lovorka

fitneslovorka@yahoo.com

(051) 260 226

Rujevica 6, Rijeka, Hrvatska

Pored svega ostalog od sada možete kupiti i preko 50 000 proizvoda na našem web shopu! 🛒

Prijavi se na KupiMe.hr newsletter!