Gorski kotar, kuća za odmor Plešce***: trodnevni najam kuće za do 8 osoba!

Kuća za odmor Plešce***

1,050.00 HRK

  • U nedalekoj blizini riječice Čabranke i NP Risnjak
  • Obilježene pješačke, biciklističke i planinarske staze

Ponuda je istekla

Ostavi nam svoju email adresu kako bi te obavijestili kada ponuda postane ponovno dostupna

Predložene ponude


U sjevernom dijelu Gorskog kotara, poput nekog mjesta iz priče, nalazi se grad Čabar smješten usred lijepe zelene oaze šuma, rijeka i brdskih vidikovaca koji ljeti daju dobrodošao predah od vreline, a zimi beskrajni užitak u miru i tišini oštrih i hladnih zima. Grad je bogat prirodnim ljepotama (Nacionalni park Risnjak, Snježnik, nezagađene rijeke i predivni izvori rijeka Kupe i Čabranke), ima relativno dobre klimatske uvjete, brojne kulturno-povijesne sadržaje, a nema velikih industrijskih postrojenja koji bi bili potencijalni zagađivači prirode.

Kuća za odmor nalazi se u malom, mirnom i tihom goranskom naselju Kamenski Hrib na nadmorskoj visini 473 metra. Sastoji se od smještajne jedinice koja nudi mogučnost boravka do 8 osoba. Smještajni prostor čine predsoblje, kuhinja sa blagavaonom, dnevni boravak, dvije odvojene spavaonice te dvije kupaonice. Kuća posjeduje centralno grijanje koje osigurava ugodan boravak u objektu. Uz samu kuću nalazi se zasebni objekat unutar kojeg je ognjište.

Pri uređenju kuće vodilo se računa da kuća ostane maksimalno u izvornom obliku, a da sa druge strane pruži gostima sve blagodati modernog života. Osiguran je TV program sa 100-ak kanala i pristup internetu. Uz samu kuću nalazi se osigurano parkirno mjesto.

Gorski kotar vas zove!


Kontakt i lokacija

Kuća za odmor Plešce***

farus_travel@yahoo.com

(091) 5651 849

Kamenski Hrib 3, Čabar, Hrvatska

Otključaj skrivene ponude do 90%! 🤫

Prijavi se na naš newsletter i jednom mjesečno preuzmi tajni ključ! Budi brz!