Posjetite Glavani park! Najveći adrenalinski park u Hrvatskoj!

Glavani park

350.00 HRK

  • Priuštite si nezaboravnu adrenalinsku pustolovinu u Istri
  • U ponudu je uključeno čak 7 igara, a neke su ljudski katapult, zip line, most s monociklom, skok s 20 m visine, 12 m visoka ljuljačka, staze na visinama...
  • Predivan dan pun adrenalina, zabave i pomicanja vlastitih granica čeka vas u Glavani parku

Ponuda je istekla

Ostavi nam svoju email adresu kako bi te obavijestili kada ponuda postane ponovno dostupna

Predložene ponude


Tražite li dan ispunjen zabavom, adrenalinom i istovremeno opuštajućom atmosferom u prekrasnoj unutrašnjosti Istre? Želite li doživjeti avanturu i uzbuđenje za Vas i Vašu obitelj? U Glavani Parku, u blizini Barbana u Istri, možete pronaći svu zabavu i adrenalin koje tražite!

Osim što ima najbolju i najveću stazu za penjanje na užadi, u parku se nalazi i životinjski park gdje možete vidjeti koze, ovce, kokoši, zečeve i njihovu mladunčad, te naravno, uvijek prijateljski "raspoložene” mačke i pse!

Svi oni koji su dovoljno hrabri ili osjećaju da žele biti hrabri, neovisno o njihovim godinama, uživati će ljuljajući se među stablima.

Glavani park je avanturistički park smješten u Istri na rubu sela Glavani, na cesti između Vodnjana i Barbana. 

U deset godina postojanja, Glavani park se sadržajno i prostorno širi i poboljšava kvalitetu ponude.
Osim “high ropes” poligona za penjanje sa stazama na 2, 6 i 10 metara, posjetitelji Glavani parka mogu isprobati slobodan pad na ljuljački od 12 m, vožnju na monociklu iznad provalije, skok “quick jump-om” s 20 m visine, profesionalni zid za penjanje od 12 m.

Najnovija atrakcija je Ljudska praćka na kojem gosti mogu osjetiti pravo adrenalinsko 4G ubrzanje od 0-100 km/h u sekundi. 

Osim u adrenalinskim sadržajima, posjetitelji mogu uživati u prijateljskoj i opuštenoj atmosferi uz kavu, piće, sladoled i roštilj. Ulaz u Glavani park se, naime, ne naplaćuje, a najmlađi se mogu poigrati u mreži i kućici na drveću, mini bageru te nahraniti i pomaziti koze, kozliće, mačke i pse koji slobodno šeću parkom.  

Glavani park je izgrađen i certificiran prema EU standardima o adrenalinskim parkovima čime se jamči kvaliteta i sigurnost, a o zadovoljstvu posjetitelja, kako stranih, tako i lokalnih, svjedoče i visoke ocjene i komentari na stranicama Trip Advisora te priznanje “Certificate of excellence” koje svake godine dobivaju.
 

Avantura za cijelu obitelj

Ovaj visoko kvalitetan i siguran zabavni park izgrađen je upravo za Vas!

Glavani park idealno je mjesto za bijeg od stresa i dnevnih problema. Zaboraviti ćete na njih kada se popnete visoko u krošnje stabala.

Zabavni park - Glavani park nudi zabavu u kojoj može učestvovati cijela obitelj, od najmlađih do najstarijih.

Za vas smo pripremili tri rute – žutu, plavu i crnu, svaka viša i teža od one prethodne, a kao veliki bonus plava i crna ruta na kraju završavaju sa 113 metarskom zip linijom.Profesionalno, iskusno i potpuno osposobljeno osoblje pokazati će Vam kako nositi i koristiti ​​opremu te Vas uputiti kako rukovati s karabinerima i rolerima. Uz njihovu pomoć proći ćete 2 metra visoku žutu rutu. Tada ste spremni za uspon na plavu rutu (6 m visoku), a nakon toga crnu 10 m visoku rutu!


Zato dođite i uživajte u zabavnom adrenalinskom doživljaju u najboljem istarskom adrenalinskom parku - Glavani park!    


Kontakt i lokacija

Glavani park

office@glavanipark.com

+385 98 224 314

Glavani 10, 52207 Barban, Hrvatska

Pored svega ostalog od sada možete kupiti i preko 50 000 proizvoda na našem web shopu! 🛒

Prijavi se na KupiMe.hr newsletter!