9 tretmana za mršavljenje, detoksikaciju i eliminaciju celulita + analiza sastava tijela!

Središće

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 0

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

Rijetki su oni koji ne vode bitku s celulitom, al uz malu pomoć ni Vi više nećete imati problem sa tim! Anticelulitna masaža je najučinkovitiji način eliminacije celulita Požurite prema Središću, u BB4U i otkrijte super učinkovit paket tretmana za mršavljenje, detoksikaciju i eliminaciju celulita, koji uključuje:

✓ 3 anticelulitne masaže nogu i stražnjice u trajanju 30 minuta po tretmanu
✓ 3 body wrapping-a (noge i stražnjica) u trajanju 20 minuta po tretmanu
✓ 3 termo deke (trup i udovi) u trajanju 20 minuta po tretmanu ili 3 tretmana limfne drenaže u trajanju 20 minuta po tretmanu *

* ovisno o indikacijama koristit će se termodeka ili limfna drenaža, stručne djelatnice salona odabrat će primjereniji tretman
Masažni pokreti vrlo su specifični i dosta se razlikuju od klasičnih. Obrađuju se sve zone nogu (prednja i stražnja strana natkoljenice, unutarnja i vanjska strana bedra, potkoljenice te stražnjica).

Ovom masažom djelujemo dubinski i na masno i na vezivno tkivo, što se u klasičnoj masaži ne događa.
Kod anticelulitne masaže se koriste razni pokreti (glađenje, gnječenje, trljanje) uz tendenciju kretanja prema srcu kako bi se stimulirao odvod limfe, a masira se onoliko čvrsto koliko to dozvoljava tkivo klijenta

Ovim tretmanom se na kritičnim zonama pospješuje cirkulacija i izmjena tvari, što za posljedicu ima uklanjanje štetnih tvari i masnih stanica iz tijela. Koža postaje čvršća, te dobiva na glatkoći i nježnosti. U kombinaciji s body wrappingom, anticelulitna masaža će još bolje pokazati svoju učinkovitost. Anticelulitna masaža vrlo je učinkovita u smislu eliminacije celulita kao i toniziranja, veće čvrstoće, lijepšeg sjaja kože i poboljšanja cirkulacije.

Body wrapping je metoda umatanja tijela u specijalnu foliju uz prethodno nanošenje posebnih kozmetičkih preparata. Ovim tretmanom ubrzava se izmjena tvari i potiče detoksikacija organizma, odnosno potiče mršavljenje.
Provjereno je djelotvoran u smanjivanju potkožnih masnih jastučića i opsega tijela jer ubrzava cirkulaciju, izmjenu tvari i eliminaciju toksina iz organizma.
Istodobno potiče sintezu kolagena i elastina te tako eliminira celulit i pojavu strija.
Već nakon prvog tretmana vidljivo poboljšava izgled kože koja izgleda obnovljeno i lijepo.

Termodeka radi na bazi zagrijavanja, odnosno infracrvenom zračenju koje prodire u kožu, mišiće, kosti te crijeva. Temperatura dostiže 30 do 60 stupnjeva. Ova dokazano sigurna metoda detoksikacije, opuštanja mišića i živaca, redukcije celulita i masnih naslaga pomaže u ubrzavanju cirkulacije, staničnoj aktivaciji te metaboliziranju stanica. Termodeka, osim efekata detoksikacije i ubrzavanja metabolizma, balansira autonomni živčani sustav, poboljšava mišićnu masu, mliječnu kiselinu i rad jetre, te uklanja bol i upale.
Termo deka ima dobre učinke i na smanjenje upala i edema, sterilizaciju, zacjeljivanje i gubitak tjelesne težine.

Analiza sastava tijela daje udio potkožnog masnog tkiva u organizmu, unutarnjeg (visceralnog) masnog tkiva, vode, udio mišićnog i koštanog tkiva  te izračun bazalnog metabolizama (BMR).

Iznimno je bitna kod mršavljenja jer omjerima indeksa izmjerenih vrijednosti konzistentno prati rezultate usvojenog režima prehrane, tretmana mršavljenja i redovne tjelesne aktivnosti.

Bazira se na multisenzornoj BIA tehnologiji na način da se pomoću stajnih elektroda od nehrđajućeg čelika šalju slabi i sigurni električni signali kroz tijelo i mjeri otpor struje kojeg pruža masno tkivo.

Električni signal slobodno prolazi kroz mišiće, krv i vodu, ali masno tkivo mu pruža otpor jer sadrži vrlo malo vode. Točnost analize potvrđena je kliničkim ispitivanjima.

Vidimo se na preoblikovanju tijela u Središću!

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Jedna osoba može koristiti 1 kupon na svoje ime
Jedna osoba može pokloniti 3 kupona
Najava 5 dana unaprijed prema uputama sa kupona
Kupon se dostavlja e-mailom
(nakon izvršene uplate) i dostupan je za printanje i iz Vašeg profila
Rok iskoristivosti kupona: 01.10.2021.
U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć
U slučaju nezadovoljstva nužno je obratiti se pružatelju usluge na licu mjesta, naknadne reklamacije neće se uvažiti
U slučaju korištenja ponude povrat sredstava nije moguć

Ostale napomene

Ponuda se odnosi na nove kljente!

Masiraju se noge i stražnjica, zamataju se noge i stražnjica, a u termo deku idu trup i udovi

Moguća nadoplata: anticelulitna masaža i body wrapping ruku uz nadoplatu od 50 kn

Dinamika mršavljenja različita je od osobe do osobe, ovisno o hormonalnom stanju, bazalnom metabolizmu i drugim osobnim čimbenicima. No, rezultati su uglavnom vidljivi već nakon prvog postupka.

Radno vrijeme:
   pon - pet: 8  - 20 h
   sub: 8  - 15 h

Kontakt i lokacija

BB4U, Središće

bb4u.academia@gmail.com

01 777 0992

Brune Bušića 4

Kupljeno više od 0

expired

Ostavi nam svoju email adresu kako bi te obavijestili kada ponuda postane ponovno dostupna

Predložene ponude