🎉 3 + 1 AKCIJA! Svaki četvrti kupon dobivaš potpuno besplatno 🎉

Popularne kratke frizure u 2023. godini

10 July 2023

Kratke frizure su uvijek popularan izbor za moderne žene koje žele izgledati elegantno, osvježeno i samopouzdano. Svake godine dolaze novi trendovi u svijetu frizura, a 2023. godina nije iznimka. Žene su sve više prepoznale prednosti kratkih frizura, koje mogu biti moderne i šik, a istovremeno praktične i lagane za održavanje. U ovom članku istražit ćemo najnovije trendove u svijetu modernih frizura i pružiti vam inspiraciju za vaš sljedeći stil.

Pixie frizure

Pixie je popularan kratki stil kose koji je postao simbol hrabrosti i samopouzdanja. Karakterizira ju kratki rez na stražnjoj strani glave i bočnim dijelovima, dok je vrh nešto dulji. Naglašava ljepotu lica i daje samopouzdan izgled. Različite varijacije nude mogućnosti za prilagodbu frizure prema vašim preferencijama i stilu. Praktična je i lako se održava pružajući vam slobodu da eksperimentirate s izgledom. Bez obzira na vašu teksturu kose i oblik lica uvjereni smo da postoji savršena pixie frizura koja će vam pristajati.

Bob frizure

Bob frizura je jedan od najpoznatijih i najomiljenijih stilova kroz povijest frizura. Bez obzira na trendove i prolazne modne izbore, uvijek se vraća kao ikoničan stil koji se ističe svojom elegancijom i jednostavnošću. Ona predstavlja klasičan stil frizure koji se odlikuje ravnom linijom rezanja kose na razini brade ili ramena. Od klasičnog ravno ošišanog boba do nešto dužih asimetričnih bobova, frizura je svestrana i prilagođava se različitim oblicima lica. Stil je elegantan i  sofisticiran.

Blunt cut

Blunt rez je popularan za one koji žele dodati teksturu i volumen svojoj kratkoj kosi. Ova frizura uključuje rezanje kose na različite duljine, stvarajući izgled definiranih slojeva.Ti slojevi nas podsjećaju da svaka nit naše kose ima svoju priču. Svaka nijansa, svaki pokret kose izražava našu individualnost. Slojevi dodaju dinamičnost kratkoj kosi i čine ju privlačnom i modernom. 

Asimetrična kratka frizura

Asimetrične frizure su trend koji dominira u svijetu kratke kose. Ova frizura uključuje različite duljine kose na različitim dijelovima glave, stvarajući dinamičan i moderan izgled. Asimetrične frizure mogu biti kratke s jedne strane, dok s druge strane mogu biti duže ili imati različite slojeve. Možete dodati nesavršene linije, razigrane valove ili neuredne vrhove kako biste postigli opušten i trendi izgled. Ove frizure su sjajne za žene koje žele dodati dozu neformalnosti i ležernosti svom stilu.

Pixie bob frizura

Ovaj stil karakterizira kraća kosa na stražnjem dijelu glave, dok se prednji dio kose oblikuje u stilu boba. Pixie bob frizure su moderne, šik i prilagođene različitim oblicima lica. S jedne strane, pixie bob frizura donosi ženstvenost i sofisticiranost pixie stila, dok s druge strane, bob elementi pružaju strukturu i urednost. Pogodan za žene svih dobnih skupina i može se prilagoditi različitim teksturama i gustoćama kose. Frizeri mogu prilagoditi duljinu, slojevitost i oblik frizure kako bi istaknuli vaše najbolje karakteristike. Bez obzira imate li gustu, valovitu ili tanku i ravnu kosu, postoji varijacija koja će vam odgovarati.