🎉 3 + 1 AKCIJA! Svaki četvrti kupon dobivaš potpuno besplatno 🎉

HAK - obiteljsko članstvo i pogodnosti

24 July 2023

Kada je riječ o sigurnosti i zaštiti na cestama, članstvo u Hrvatskom autoklubu (HAK) postaje neizostavan saveznik svakog vozača. Bez obzira jeste li iskusni vozač ili tek dobili vozačku dozvolu, HAK vam pruža mnoge pogodnosti koje će vam olakšati vožnju i pomoći u nezgodnim situacijama. U ovom članku, detaljno ćemo istražiti prednosti članstva u HAK-u i kako one mogu pozitivno utjecati na vašu sigurnost i financije.

24/7 Pomoć na cesti

Nesreće i kvarovi na cesti ne biraju vrijeme ni mjesto, stoga je važno znati da uvijek možete računati na pomoć. HAK nudi 24-satnu pomoć na cesti svojim članovima, što znači da bez obzira na to kad i gdje vam zatreba pomoć, ona će biti dostupna. Ako vam se automobil pokvari ili se nađete u prometnoj nezgodi, dovoljno je samo pozvati HAK i brza ekipa će vam priskočiti u pomoć.

Brza asistencija u slučaju kvarova i nezgoda

Kad se nađete na cesti s neispravnim automobilom, to može biti veoma stresno, pogotovo ako niste blizu svog doma. U takvim trenucima, HAK-ovi stručnjaci su tu da vam pruže brzu pomoć. Oni će popraviti manje kvarove na licu mjesta ili organizirati vaše odvoz do najbliže radionice, osiguravajući da vaše vozilo bude što prije u voznom stanju. Osim toga, kao član HAK-a, možete uživati u povoljnijim cijenama popravaka kod ovlaštenih partnera, što će vam pomoći uštedjeti veliki dio proračuna.

Pravne i informacijske usluge

Prometni prekršaji, nesreće i druge situacije koje uključuju sudjelovanje u prometu mogu biti prilično kompleksne, osobito ako niste upoznati s pravilima i procedurama. Upravo zato HAK nudi svojim članovima pravne usluge i aktualne informacije o stanju na cestama.

  • Pravna podrška u slučaju prometnih prekršaja i sporova

Ako se nađete u situaciji u kojoj ste suočeni s prometnim prekršajima, kaznama ili potrebom za pravnom podrškom, HAK će vam pružiti stručne savjete i pomoći vam u zaštiti vaših prava. Njihovi pravni stručnjaci imaju iskustva u rješavanju raznih prometnih situacija, čime će vam olakšati postupak i umanjiti stres povezan s tim situacijama.

  • Aktualne informacije o stanju na cestama i prometnim uvjetima

Putovanje može biti ugodno iskustvo kada su vam na raspolaganju pravovremene i točne informacije o stanju na cestama. HAK redovito prati prometne uvjete diljem Hrvatske te svojim članovima pruža informacije o gužvama, radovima na cestama, vremenskim uvjetima i drugim važnim prometnim obavijestima. Ovo će vam omogućiti da bolje isplanirate svoje putovanje i izbjegnete potencijalne probleme na cesti.

Sigurnost na cestama je najveće važnosti za svakog vozača. Kako bi se osiguralo da svi članovi obitelji mogu uživati u svim pogodnostima koje pruža Hrvatski autoklub (HAK), osmišljeno je obiteljsko članstvo

Kako funkcionira obiteljsko članstvo

Obiteljsko članstvo u HAK-u namijenjeno je cijeloj obitelji pod jednim krovom. To znači da čitava obitelj dijeli prednosti članstva. Ova opcija omogućuje nam uživanje svih usluga i popusta koje HAK pruža, smanjujući tako troškove i povećavajući sigurnost svih članova obitelji. Jedna od najvećih prednosti je financijska ušteda. Umjesto da svaki član obitelji zasebno plaća uslugu, obiteljsko članstvo omogućuje vam da koristite sve pogodnosti HAK-a po povoljnijoj cijeni.

Sigurnost na cestama je iznimno bitna, posebno kad putujete s obitelji. Kroz obiteljsko članstvo, HAK pruža podršku i pomoć svim članovima obitelji u slučaju problema na cesti. Brza asistencija, povoljna vučna služba i pravna zaštita osigurat će da svi članovi imaju potrebnu podršku u bilo kojem trenutku.