Uštedi do 90% s KupiMe!
Putovanja, restorani, događanja, edukacije, spa centri i još puno toga!

Prijavi se na newslettere kako bi dobio pravo na dodatne popuste i ekskluzivne ponude samo za pretplatnike!

Prvi saznajte gdje možete ostvariti popuste na ponude u vašem gradu!

Email
Odaberite grad i/ili kategoriju 'Putovanja'

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Rogaška Slatina, Hotel Zagreb: 3 dana za dvoje u hotelu Zagreb!

Poklonite si odmor uz bazene, saune i brojne druge sadržaje - 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona u dvokrevetnoj premium sobi u hotelu Zagreb za 2 osobe - 313 kn plaćate na portalu, a 167 € u hotelu

  • Super cijena
  • 313 kn
  • Ponuda istječe za:
  • Kupljeno 7

31.07.2017    2

  • Slobodan ulaz u hotelski bazen Lotus s termalnom vodom 30 – 32 °C, jacuzzi 36 °C, knajpanje i saune (turska, finska, tepidarium)
  • 1 opuštajuća masaža od 20minuta za 2 osobe 

U Rogaškoj Slatini, poznatoj po 400 godina dugoj tradiciji liječenja termalnom i mineralnom vodom, pronaći ćete potreban mir u okruženju netaknute prirode. Rogaška Slatina je jedna od najluksuznijih destinacija u Sloveniji s turističkom tradicijom. Ponosi se svojom povijesnom arhitekturom, parkovima i prirodnom mineralnom vodom.  Rogaška Slatina je posebno poznata po ljekovitoj mineralnoj vodi Donat Mg, najvećem medicinskom centru u Sloveniji s najcjelovitijom ponudom za zdravlje i ljepotu. Dođite i uživajte u sadržajima koji oplemenjuju tijelo i duh!

Od Zagreba do slovenskog mjesta Rogaška Slatina potrebno vam je tek sat vremena ugodne vožnje i to najvećim dijelom po autocesti, a nakon što prođete granicu za dvadesetak kilometara vožnje lokalnom cestom nije vam potrebna vinjeta.

Hoteli su međusobno vezani hodnikom te ostalim hotelima u parku. Hotelski kompleks nudi: recepciju, pansionski restoran Kristal (self service bife i Show cooking) a’la carte restoran Kaiser, Lobby bar, Cappucino bar, kavanu Imperial, kongresni centar, frizerski salon, Wellness centar Zdravlja i ljepote Lotus, bazene i saune, ROI Medico & SPA, Sava Shop.

Hotel Zagreb**** se sa svojom elegantnim eksterijerom poistovjetio s okruženjem zelenila u kojem se nalazi. Direktno je povezan s Grand hotelom Sava i Medicinskim centrom te dvoranom u kojoj se pije ljekovita mineralna voda. Posebno mjesto među hotelima u Rogaškoj Slatini hotel je dobio kada je 2015. g. u potpunosti osvježio i modernizirao svoj interijer. U hotelu se nalaze 44 sobe i 7 apartmana tipa Premium koje očaravaju s prirodnim tonovima dizajna interijera te osvježavaju boje koje dočaravaju cvjetni park u hotelskoj sobi. Boraveći u hotelu Zagreb povijesti Rogaške Slatine bliže ste nego ikada prije i sa spektakularnim pogledom na centralni park Rogaške Slatine izvornost je još i prisnija.

RAZLOGI, ZAŠTO DOĆI U  ROGAŠKU SLATINU:

✓   Rogaška Slatina je u Europi i cijelom svijeta poznata medical-spa destinacija,  koja je bogata kulturnom poviješću i 400 godišnjom tradicijom Turizma i kristala Staklarne Rogaška postala sinonim za zdravlje i relaksaciju.
✓  Izvori prirodne mineralne vode Donat Mg, najbogatije Magnezijom na svijetu i kura pijanja te ljekovite vode  pod nadzorom najboljih liječnika
✓  Više od 100 tretmana za lice i tijelo u ROI MEDICO & SPA centru uz novootvoreni Luksuzni Roi Spa (saune, relax cona..)
✓  Udobnost i prestiž koji nude Superior i Lux sobe/apartmani Grand Hotela Sava****superior i komfortnost soba/apartmana Hotela Zagreb****
✓  Od Zagreba nalazimo se tek 45 minuta (90 km)- nije potrebna slovenska vinjeta, granični prijelaz Lupinjak. Mogućnost prijevoza vlakom iz Zagreba do Đurmanca ili busom iz Zagreba do Huma na Sutli. Iz Đurmanca ili iz Huma na Sutli do hotela garantiramo GRATIS prijevoz svaki dan uz predhodnu najavu u hotelu.
✓  Sport i slobodno vrijeme u netaknutoj prirodi ( Pješačenje,biciklizam, planinarjenje, boćanje, squosh, tenis, Bazeni sa termo-mineralno vodom, saune, joga, golf, plesne večeri, casino, animacija za djecu i odrasle, izložbe, festivali, koncerti, večernja animacija)
✓  Vrhunska gastronomska ponuda u hotelskom restoranu Kristal (Showcooking – priprema hrane pred gostima) i a´ la carte restoran Kaiser.

 Vidimo se u Rogaškoj Slatini!

 

 

 

Hotel Zagreb****-Rogaška Hotels

Zdraviliški trg 6,
Rogaška Slatina, Slovenija

www.rogaska.si

Dodatno predlažemo i...