Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Pogled na svijet iz paragliding perspektive!

Za 299 kn čeka vas nezaboravan let tandem letjelicom u Sky riders klubu.

  • Vrijednost700 kn
  • Popust57%
  • Ušteda401 kn
 • 299 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 17

Udobno ste se smjestili u svojoj stolici tandema i nakon naredbe pilota poljećete. Čudno, ali strah je ostao na zemlji. Donedavno vas je mučila sumnja, letiti ili ne letjeti.
 
Ali sada je uklonjena! Zemlja polako ostaje dolje, otvorio se predivan pogled i čujete samo šuškanje  vjetra. Od trenutka kad startate s tla doživjet ćete radost slobodnog leta, jer malo je aktivnosti na svijetu koje pružaju osjećaj slobode i uzbuđenja, a kada sletite nebo više neće izgledati isto.

Nezaboravno iskustvo letenja!

Paragliding - to je nevjerojatan sport koji omogućuje pogled ptice u letu, i daje mogućnost da se satima divite pogledu na  stjenovite litice, ravnice, doline, gradove i obale dok ste visoko pod oblacima. Penjanjem u nebo, ostvarit ćete dugo sanjan san čovječanstva - slobodan let. Mi ćemo vam pomoći da spoznate slobodu letenja u tandemu s iskusnim pilotom. Let traje minimum 20 minuta i do 1h, ovisno o vremenskim uvjetima.
 
Tko može letjeti s tandem pilotom u paraglideru? Svaka osoba koja je u mogućnosti  trčati 10 koraka tijekom poletanja. Slijetanje je vrlo nježno i obično završava kako je i počelo polijetanje sa par trčećih koraka po tlu. Potrebno je imati sportku odjeću i tenisice.
 
Sigurni smo da će vas pogled na crikveničko zaleđe i šire ostaviti bez daha, a dobra je vijest i da je prijevoz od Crikvenice do mjesta polijetanja također uključen u ponudu. O tome da ćete letjeti u društvu vrhunskih pilota ne moramo previše govoriti – s KupiMe se takve stvari podrazumijevaju. Let ćete pamtiti čitav život, a vjerojatno ćete mu se i vraćati. Spremni na nezaboravan doživljaj? Idemo!

Sky riders klub

Tribalj,
Crikvenica, Hrvatska

Telefon:(091) 3222 221, (091) 4747 888

karmito@gmail.com
www.tinyurl.com/c2avddd

Dodatno predlažemo i...