Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Make-over kose u salonu Laura a Bella.

Za 135 kn čekaju vas jednobojni pramenovi, botoks kose, šišanje, pranje i frizura.

  • Vrijednost400 kn
  • Popust66%
  • Ušteda265 kn
 • 135 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 38

Postoji vrlo dobar razlog zašto većina muškaraca ne daje pramenove. Ma dajte ih samo zamislite kako sjede s folijama ili kapom za pramenove na glavi i vode tipično muške razgovore. Ne ide zar ne?

Postoji isto tako vrlo dobar razlog zašto žene rade pramenove. Prvo, one savršeno pašu u takvim ambijentima. Drugo, kosa nakon njih vizualno ima više volumena, a boja se ne mora obnavljati svakih nekoliko tjedana. Nama dosta. Vidimo se u Laura a Bella salonu.

Meka, zdrava, odlične boje i oblika - kosa.

Nisu samo pramenovi u igri. Oni dolaze nakon šišanja i frizure po vašem izboru i nakon botoks tretmana za kosu. Tretman govori sam za sebe. On vašu kosu njeguje i štiti posebnim preparatima koji se na kosu nanose, pa ćete vrlo skoro na glavi imaju sjajnu, meku i zdravu frizuru.
 
U salonu se trude udovoljit vašim željama, ali isto će vam tako i sugerirati imate li neke čudne zahtjeve u kojem smjeru krenuti. U radu koriste Elgon profesionalnu kozmetiku koja je prepoznata kao jedna od najboljih.
 
Odlučite se za ovu ponudu i učinite čudo od svoje kose. Lijepa, bujna, zdrava, s predivnim pramenovima i odličnom frizurom - to se traži!

Laura a Bella

Laura a Bella,
Trpanjska 22,
Zagreb,
Hrvatska

Telefon:(095) 849 9 542

zsoldatello@gmail.com
www.tiny.cc/fum7cw

Dodatno predlažemo i...