Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Uvjeti prodaje - Košarica d.o.o.

Košarica d.o.o. (dalje u tekstu: KupiMe) omogućava i organizira promotivnu prodaju proizvoda / usluga kao posrednik u ime i za račun Partnera putem internet stranica www.kupime.hr, na način da Partner odobrava promotivni popust na svoje proizvode / usluge, pod uvjetom da KupiMe uspije putem javnog poziva u određenom vremenskom razdoblju prikupiti najmanje ugovoreni minimalni broj kupaca za taj proizvod / uslugu.

Partner kao vlasnik proizvoda / usluge se obvezuje ugovoreni promotivni proizvod / uslugu isporučiti na najkvalitetniji mogući način, poštujući sve standarde kvalitete i savjesnog poduzetništva. Obveza KupiMe je da po najvišim standardima poslovanja organizira i vodi promotivnu prodaju

KupiMe nije vlasnik, niti se nalazi u posjedu proizvoda / usluga koje promotivno nudi putem svojih stranica, pa stoga ne može ni biti odgovorna za potencijalne pravne i materijalne nedostatke proizvoda / usluga, ili za bilo kakve druge probleme i nedostatke koji mogu nastati prilikom korištenja usluga koje nudi.

Za sve eventualne nedostatke u vezi s isporukom ili manjkavosti proizvoda/usluga koje Partner pruža odgovoran je isključivo taj Partner. KupiMe ni na koji način ne može biti odgovorna za bilo kakve nedostatke proizvoda ili usluga koje promotivno prodaje.

Vlasnik i izdavač Potvrde je određeni Partner. Kao vlasnik i izdavač potvrde, Partner je u potpunosti odgovoran za sve ozljede, bolesti, štete, potraživanja, odgovornosti i troškove korisnika tj. kupca.

Potvrde iz prethodnog stavka služe kao dokaz o kupnji određenog proizvoda po uspješnom završetku promotivne prodaje i izdaju se na ime kupca ili na ime koje odredi kupac. Potvrde obavezno moraju sadržavati ime kupca ili ime koje odredi kupac, oznaku/broj Potvrde, vrstu i model proizvoda/usluge, rok u kojem kupac može po uspješnom završetku promotivne prodaje podnijeti zahtjev za isporuku / konzumiranje proizvoda / usluge, mjesto i način na koji kupac može postaviti zahtjev za isporuku / konzumiranje proizvoda / usluge, te po potrebi i druge podatke.
Sve Potvrde za kupnju ugovorenog proizvoda / usluge koje za Partnera izda KupiMe, a koja je ispisana s internetskih stranica www.kupime.hr, ili bilo koje internet stranice povezane s KupiMe promocijske su Potvrde koje se nude kupcima ispod nazivne vrijednosti, i koje su podložne uvjetima i pravilima KupiMe, kao i pravilima Partnera koji sudjeluje u određenoj promocijskoj akciji.

Rezervacije / narudžbe promotivne ponude se zaprimaju jednokratno na cjelokupan iznos cijene.

Za kupnju bilo kojeg proizvoda / usluge koje nudimo, od Vas kao korisnika zahtijeva se prethodno otvaranje korisničkog računa tj. registracija. Otvaranje korisničkog računa je neophodno kako bi Vi imali jednostavan pristup ispisu vaših Potvrda i narudžbi, pregledu ranijih kupovina te kako bi lako uređivali svoje postavke.
Specifični dodatni uvjeti i pravila korištenje Potvrda kod trgovaca kao Partnera:

 • Potvrda se odnosi samo na proizvod koji prodaje trgovac Partner, ne može se odnositi na troškove poštarine ili manipulativne troškove.

 • Samo se jedna Potvrda smije koristiti po narudžbi, osim ako drugačije nije odredio sam Partner.

 • Kreditiranje je u isključivoj nadležnosti Partnera.

 • Ni KupiMe ni Partner nisu odgovorni za izgubljenu ili ukradenu Potvrdu.

 • Potvrda se ne može kombinirati s drugim poklon-bonom / bonovima ili potvrdama trećih osoba / kuponima / promocijama, ne može se reproducirati niti prodavati, osim u slučaju ako je to izričito određeno u pojedinoj promotivnoj ponudi.

 • Svaka uporaba Potvrde koja nije u skladu s uvjetima i pravilima korištenja rezultirati će prestankom važenja Potvrde.

 • Valjanost Potvrde ističe na datum koji je naznačen na njoj i neproduživa je.


Restoran je definiran kao Partner koji kao svoju redovitu poslovnu aktivnost nudi hranu i piće na prodaju, te tu hranu i piće isporučuje kupcima/konzumentima navedenim u valjanoj Potvrdi.
Specifični dodatni uvjeti i pravila korištenja Potvrda za konzumaciju hrane i pića u restoranu kao Partneru:

 • U isključivoj je nadležnosti Partnera odrediti da li se Potvrda može kombinirati s bilo kojim potvrdama / bonovima / kuponima / promocijama trećih osoba.

 • Kuponi vrijede za obroke i piće u restoranu, osim ako nije drugačije navedeno.

 • KupiMe kao ni Partner nisu odgovorni za izgubljene ili ukradene Potvrde na bilo koji način.

 • Svaki pokušaj uporabe Potvrde suprotan uvjetima i pravilima korištenja će imati za posljedicu da Potvrda postane nevažeća.

 • Valjanost Potvrde ističe na datum koji je naznačen na njoj i kao neproduživa je.


Registracijom/otvaranjem korisničkog računa na internetskoj stranici www.kupime.hr smatra se da je korisnik ove Uvjete prodaje u cijelosti pročitao, razumio i prihvatio.